PDA

View Full Version : Rook boots - Main

TuRoczeK
26-02-2012, 19:55
Proponuję usunąć Rb z Elfów ...
Wprowadzenie ich na Maina było wielką klapą :|
Sama nazwa wskazuje Rook...

#sonda
Dodajcie sonde :D

Ktoś zrobił Anhi2 wyszedł z nimi na maina i co? Mają być usunięte?
Skoro tak to rozumujesz to ja zrobię propozycje żeby usunąć DSM'y / SL'e itp z rooka! Dlaczego?! Bo te itemy były pierw na mainie i nie mają prawa bytu na rooku, szczała.

I co mu to dało ?
Jak i tak prawie każda osoba je ma? Bo lecą z tych elfów ...
Wyszedł i tak na - :|
Zastąpić je softami i tyle.

Sasha Rookslayer
26-02-2012, 19:59
Gdzie Sonda?:confused:
Jestem za usunięciem ich :)

KaZeK
26-02-2012, 20:01
Ktoś zrobił Anhi wyszedł z nimi na maina i co? Mają być usunięte?
Skoro tak to rozumujesz to ja zrobię propozycje żeby usunąć DSM'y / SL'e itp z rooka! Dlaczego?! Bo te itemy były pierw na mainie i nie mają prawa bytu na rooku, szczała.

#Smoczyca, mój błąd :< Nie gram na rooku, trolol.

#Kumpel Armii
Prawem demokratycznych wyborów, nyggusie. Zastąpić softami?! :D Proszę Cię =d

Kimus The Master
26-02-2012, 20:02
Może dodanie rook boots na mainie ma jakiś cel hmm?
Kto wie czy kiedyś tam bedą one potzrebne do nowych misji i bedziesz je łykać ode mnie po 2 kcc jak swieże buleczki xD!

Kumpel Armii
26-02-2012, 21:13
Jestem w 100% za usunięciem Rook Boots'ów z MAINA! To jest żenada! A jeśli już ktoś je ma, to zastąpcie je Soft Boots'ami. To tyle...

P.S. KaZeK jakim prawem wybrano Cię na usera 2011? Jesteś żenujący i nie prezentujesz sobą nic! Twoje komentarze są bezmyślne, bezsensowne i nie na miejscu.

Kadrowy
26-02-2012, 22:42
@up
Softami? Pogięło cię całkiem... Za duży zarobek był by na nich...
JESTEM NA NIE

Dideek
26-02-2012, 22:52
Jestem za usunięciem tego itema z MainLandu.
Mogliby zamienić je częstszym spadniem itemów typu great axe/blessed shield :)

Xzaz!t
26-02-2012, 23:33
Też jestem za usunięciem tych rook boot's.
Nawet jeżeli ktoś zrobi ani na rooku i wyjdzie to będzie ich 10 na mainie a nie 1500 :confused:

Sciex
26-02-2012, 23:37
Jak juz w innym temacie pisalem dodanie tego itemka do loota pewnie nie jest przypadkowe... Byc moze beda one potrzebne do nowego questa przy update.

Jestem na NIE.

Jarken
27-02-2012, 00:22
Wydaje mi się że chcecie usunięcia ich ponieważ nic nie dają i nie są nic warte. Być może w przyszłości będzie można je sprzedawać u NPC za grubąą piętruszkę. Nie.

DarkCokolate
27-02-2012, 00:30
Ktoś zrobił Anhi2 wyszedł z nimi na maina

Rook Boots sa z Anhi1 a nie Anhi2 _/
FAIL

#Topic
Mozna je zamienic na softy lub po prostu dodac do NPC Sonia -.-
Skoro je dodali to w jakims celu moim zdaniem, moze beda potrzebne do misji po UpDate?!

Takanori~
27-02-2012, 10:16
Co wy pitolicie, że może będą potrzebne na jakimś queście ? To będzie porażka... To przedmiot z rooka, masakra ! Xd jestem za usunięciem ich z main.

amik
27-02-2012, 12:16
Ludzie co wam to przeszkadza ze sobie są rook boots na main mi to nie przeszkadza wcale macie problemy a jakoś ze na rooku jest np demon set lub sl wam nie przeszkadza.

Lethornek
27-02-2012, 12:55
Lepiej poprostu usunąć je z loota z dwarfów a ile jest, niech zostanie.

Tygrys
27-02-2012, 13:07
Taka propozycja już była :) Dlatego twórca tematu dostaje warna.

Co do samego tematu już chyba się gdzieś wypowiadałem.
Nie zostanie to usunięte, zostanie jak jest. Tak samo nie zamienimy tego na Softy, bo jak już ktoś up napisał, za duży byłby zarobek.

Nie wiem co komu przeszkadzają te buty na Mainie... A Hunting Spear? Też na Mainie można spotkać, a każdy wie chyba, że jest to przedmiot z Rooka.