View Full Version : Dla Rookstayer'ów
SpongeBob
28-02-2012, 16:26
Witam. Mam propozycję dotyczącą wprowadzenia kupna u NPC Life Fluid np. x10,x50,x100 zeby nie kupować po 10-12 gbp tylko po prostu 1gbp ale konkretny oczywiście koszt powinien być też adekwatny do ilości użyć jednego Life Fluida..
Proszę o szczere wypowiedzi. Zależy mi przede wszystkim na opini graczy grających na rooku. Fakt używacie Ihów ale LF sporo rookerów używa
Jestem na nie męcz sie i ciesz sie że jest GBP of life fluids bo musiał byś kupować life fluidy i wtedy by było gorzej
Sasha Rookslayer
28-02-2012, 16:44
Hmm, z Life Fluidami nie.. Lepiej juz z ihami by było.
Kiedyś może będą ihy x5/10 jak to Tygrys gdzieś napisał, ale to może...
~Bocianex~
28-02-2012, 16:49
Na NIE... i tak jest juz bardzo latwo na roku wiec po co bardziej ulatwiac gre ; / 0 przyjemnosci
To jest rook cieszę się, że w ogóle masz life fluidy a nie musisz się bawić z krwią ;)
to chyba proste, że nie zawsze tak było i nikomu to nie przeszkadza gdyby taka opcja została wprowadzona kto by chodził po ih ? nikt by nie chodził do dp bo by kupował full cap po x100
beka z propozycji typie, ofc. jestem na nie, bo to nie jest do niczego potrzebne
Japier.... Rook to Rook... co wy chcecie jeszcze tam dodać ?? ;/ Tam ma być trudno czaisz Typ ?? :) Jestem Na NIE!!
VeriSsek
28-02-2012, 17:35
A Ja jestem na TAK :)
MI sie podoba i osobiscie meczy mnie co 15-20 minut do dp i spowrotem :)
Bambucha Rook
28-02-2012, 17:38
A Ja jestem na TAK :)
MI sie podoba i osobiscie meczy mnie co 15-20 minut do dp i spowrotem :)
idz na main proste
#T
Nie wiem skad wziales to propozycje ale chyba z dupy bo na rooku i tak jest juz za latwo a Ty chcesz jeszcze wporawdzic taka zmiane ktora pozowoli na nie wychodzenie z respa wgl ...
nJe!!
.Animal.
28-02-2012, 17:39
THIS IS ROOOOOK.Nie :/
Takanori~
28-02-2012, 17:54
Nie jestem zwolennikiem takich bajerów, to było by lekkie przegięcie... Jestem na nie. :c
Lethornek
28-02-2012, 17:57
Jestem na nie, po co ułatwiać tak banalną gre ? kupując te 12gbp lf poexpisz conajmniej 30 min - 1h więc nie rozumiem dlaczego masz siedzieć na respie przez miesiąc, przypomnę Ci że to jest rookgard :/ powinieneś się leczyć krwią, bić z macy i mieć na sobie max plate seta xD
Kumpel Armii
28-02-2012, 18:02
Jest już zdecydowanie za późno na wprowadzenie takiego elementu.
Właśnie aby więcej móc unieśc wprowadzono runy IH.
Jestem więc na nie.
DarkCokolate
28-02-2012, 19:02
Mi sie pomysł sam w sobie podoba bo sama np. jak expie na bk musze 3-4x na taska lecieć po lf'y... Ale chyba w tym caly urok rooka... Bo jak bys nie musial schodzić z respa to exp był by na maxa monotonny, wiec nie wiem czy chciala bym zeby to wprowadzili... Lepiej zeby zamiast lf'ow były jakies runy i np czar na możliwość łączenia ich (np. 5-6 mlvl)
Jestem na nie,rookstayerzy powinni sie leczyć krwią,a nie wymagać life fluidów x100...
Hę?? No bylo juz kilka takich tematow i zaden nie zostal wprowadzony w zycie, wiec za zakladanie kolejnego powinienes zostac odpowiednio nagrodzony.. Szukaj nie boli :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.