PDA

View Full Version : Gra? od 0 czy kupi? posta??

dziq76pl
29-02-2012, 22:32
Witam, zakładam ten temat ponieważ mam pytanie: Czy opłaca się grać od 0 do 1000 i większego, czy lepiej kupić postać? Bo ja mam na sprzedanie postać i 600+kcc za nią wyciągnę więc niezłe eq sobie załatwię, i na spokojnie do 1000 bym pociągnął bo bym sobie ek robił, a kupić postaci mi się za bardzo nie chce ponieważ albo bd musiał kupić podstawowe eq, albo jakieś nie za bardzo dobre. Pisać + i - graniem od 0 oraz jakbym kupił postać. Jakby co to bym sobie kupywał/robił ek bo najlepsza postać na dzisiejszym apo ...

Kimus The Master
29-02-2012, 22:40
Powiem tak!
Zaczynać gre od zera opłaca się ludzią ktorzy mają czas i nakurwiają szybko levele przy czym mają kolegów którzy wspomogą ich w grze.
Ja osobiście na twoim miejscu kupił bym postać za KCC i na spokojnie sobie zarobił na EQ

Hako but Husajn
29-02-2012, 22:46
Gra na apo od zera jest nieopłacalna, kupuj postać. Jeśli tak bardzo zależy Ci na itemach polecam kupic Knight'a najwiekszy zarobek:)

Takanori~
01-03-2012, 07:30
Ja na Twoim miejscu kupił bym postać, na eq spokojnie zarobisz w miare szybkim tempie... Ja na 900~ jestem w stanie wyciągnąć 1-1.5kcc na um/msc... Przy farcie do 2kcc... Jeżeli masz czas i chęci to graj od zera, oczywicha.