View Full Version : Zmiana leczenia knighta
400 pall ciśnie jak psa 370 ek jest to spowodowane że knight za mało się leczy nie chodzi mi tu wielką zmianę ale 10 max 20% (lub według waszych propozycji) mogli by zwiększyć minimalnie leczenie.
scimex pallll
01-03-2012, 20:52
Sorka ale to napewno nie przejdzie.
Ek jest teraz nawet za dobry.
Jestem na Nie.
Typo w co ty wierzysz? Knight dużo bije z maxa + UW to już jest przesada a ty chcesz jeszcze mu leczenie powiększyć ?! Jestem na nie..
Jarken v2
01-03-2012, 21:14
Bo tak jest na małych levelach. Twój problem że masz (przypuszczam) taki lvl. Na 1500+ to się zmieni i będziesz składał 1800 jak psów.
Lethornek
01-03-2012, 21:22
knight powinien mieć mniejsze hity, za to większe leczenie - przecież ma być blokerem, na 2600lvlu się uhać po 15k z full eq ? no bez przesady :l 10% zwiększyć leczenie, 10% zmniejszyć siłe czarów i oki.
Czarodziej Xardax
01-03-2012, 21:40
knight powinien mieć mniejsze hity, za to większe leczenie - przecież ma być blokerem, na 2600lvlu się uhać po 15k z full eq ? no bez przesady :l 10% zwiększyć leczenie, 10% zmniejszyć siłe czarów i oki.
za 10% leczenia przynajmniej 15% mniej z maxa ; x
30 lvli na low lvlu to duzo jeszcze jak rp pewnie z eq a ek bez :confused::confused:
#nie
Typo w co ty wierzysz? Knight dużo bije z maxa + UW to już jest przesada a ty chcesz jeszcze mu leczenie powiększyć ?! Jestem na nie..
Tylko ty masz na 400 lvl UW ...
Takie komentarze wsadz sobie w dupe
Ten balans jest wogole jakis do dupy. Ms i ed na 400 lvlu z palcem w dupie składają 500 eka czy rp.
Ed/Ms leczą sie duzo więcej niz bije ek/rp a jak zaczynają jebac hity to o 2k więcej niz leczy sie ek/rp.
A walka między rp a ekiem , dwoma ekami czy rp , wogole nie ma sensu , mozna sie bic godzine i nic z tego nie wyniknie. Bijesz po 2k uchasz sie po 2,5k masz 10k hp.
Ostatnio na 520 lvlu chciałem zajebac 420 to po prostu sie nie dało , jak zaczął się leczyc to nie mogłem go nawet do yellow hp sklepac.
Zróbcie tak zeby ten zjebany dmg i leczenie dochodziły liniowo , a nie jakies bóg wie jakie wzory, przez co na 3k lvl ek ma zupełnie inny stosunek hitów niz na 400.
@edit
Ja pierd*lę czy ktos z dołu przeczytał mojego posta , piszecie dalej to samo gówno typu "ek Jak ma UW TO JEST NIEZNISZCZALNY" Tu nie rozchodzi się o graczy z 2k lvl nie rozumiecie tego ćwoki , ten temat ma na celu poprawę pvp do 1000 lvla.Wezcie sie ogarnijcie ludzie bo jak zaczniecie juz wszyscy pisac to samo to mi sie rzygac chce. Połowa tego forum nie umie czytać.
Kimus The Master
01-03-2012, 21:42
Gram Knightem na 2600 lvl i mi osobiscie nic nie przeszkadza! Nie widze zadnego powodu zeby cos zmieniac
Nie ćpaj stary Ek to jest najlepsza profa od dawna .. Bije tyle samo co Rp na równym lvlu a ty chcesz jeszcze, żeby mu uha zwiększyli ? chyba kpisz, może niech mu zamiast uh'a od razu dadzą Vite lub Sio ?
NIE
Dosc ze ek to czołg to jeszcze zwiekszyc uhanie? Niech administracja pomysli o oslabieniu eka a wzmocnieniu ed/ms!
EK w tym momencie jest czolgiem a Ty go chcesz jeszcze polepszyc? Widocznie osoba grajaca tym 370 ekiem miala slabsze eq albo byla po prostu slabiakiem;)
Jestem na nie.
Hako but Husajn
01-03-2012, 22:05
Ek to czołg jeszcze w full secie?:confused: Coś Ty to nie przejdzie, a ja jestem stanowczo na nie.
Niech zostanie tak jak jest.
N-series
02-03-2012, 00:07
Tylko ty masz na 400 lvl UW ...
Takie komentarze wsadz sobie w dupe
Ten balans jest wogole jakis do dupy. Ms i ed na 400 lvlu z palcem w dupie składają 500 eka czy rp.
Ed/Ms leczą sie duzo więcej niz bije ek/rp a jak zaczynają jebac hity to o 2k więcej niz leczy sie ek/rp.
A walka między rp a ekiem , dwoma ekami czy rp , wogole nie ma sensu , mozna sie bic godzine i nic z tego nie wyniknie. Bijesz po 2k uchasz sie po 2,5k masz 10k hp.
Ostatnio na 520 lvlu chciałem zajebac 420 to po prostu sie nie dało , jak zaczął się leczyc to nie mogłem go nawet do yellow hp sklepac.
Zróbcie tak zeby ten zjebany dmg i leczenie dochodziły liniowo , a nie jakies bóg wie jakie wzory, przez co na 3k lvl ek ma zupełnie inny stosunek hitów niz na 400.
@edit
Ja pierd*lę czy ktos z dołu przeczytał mojego posta , piszecie dalej to samo gówno typu "ek Jak ma UW TO JEST NIEZNISZCZALNY" Tu nie rozchodzi się o graczy z 2k lvl nie rozumiecie tego ćwoki , ten temat ma na celu poprawę pvp do 1000 lvla.Wezcie sie ogarnijcie ludzie bo jak zaczniecie juz wszyscy pisac to samo to mi sie rzygac chce. Połowa tego forum nie umie czytać.
ale pierdolisz , akurat mam 470ed od zerta wbilem majac full eq uw hot klpay bh skamany itp panda ,
ale ściema po 1 majac 400ed z full eq w ludzi nie biłem wiecej niz 3k co nei mieli eq , wiec jakie 2k wiecej niz sie uhaja? 400lvl leczy sie rp/ek z 3k napewno :)zalezy od eq wiec to ty mi tu pierdolisz
wszystko zalezy od eq i umiejętności , nie pierdol ze 400ed ubije 500ek bo mawet majac full eq to bije z 3k i wand 1k a 500ek wyuha sie i ma 15k hp wiec nie zleci na spama , 400ed ma z 5k hp jakoś ,a 500ek w podstawowym secie ma takiego ed zazwyczaj na 2x e max i hit z broni:),a jak ma pande klapy np uw i pande czy nawet m axe i wejdzie mu crit to bankowo padnie , wbij wiekszy lvl i nie placz albo zmien profesje
wgl mnie jest ok
Jestem za tym zeby knight bił o 20% mniej lub zwiekszeniem hp u magiczych.
B
Leczenie EK? On leczy sie na 3k lvlu wiecej od MS'a a ma 100khp ;)
DarkCokolate
02-03-2012, 00:58
Osz ty chłopie...
Z choinki sie urwałes? Od prawie roku jest płacz o to zeby w koncu osłabili ek'a bo to czołg a ty wyjeżdzasz z propozycja zwiększenia mu uh'a?
Musialam to 2x przeczytać zeby uwierzyć w to co widze... :(
Jesli ciśnie cie 400rp to najwyraźniej nie masz pvp albo on ma za dobre (jeszcze kwestia eq) i to by bylo na tyle, elo!
Kumpel Armii
02-03-2012, 01:06
Jestem na tak!
Leczenie knighta powinno zostać powiększone, chociaż i tak teraz potrzebny jest już nowy balans wszystkich profesji i wprowadzenie przedziałów levelowych dla poszczególnych przedmiotów.
Takanori~
02-03-2012, 11:07
To wynik czyjegoś pvp, a nie balansu... Ek i tak jest za silny... Faktem jest to, że ek na równym lvl z rp bije praktycznie tyle samo... A różnica hp jest spora... Ek jest aktualnie najlepszą profesją, dawniej to rp robił rozpierduche, przyjdzie czas na profesje magiczne, wtedy będzie dopiero płacz... Jestem na nie.
Zarexoholik?
02-03-2012, 12:39
Ja sobie daję radę, ty nie - więc? Poćwicz, dokup kcc na nowe eq i po sprawie. :)
Szczepek
02-03-2012, 15:02
Ja gram Ek i jakoś nie narzekam , poza tym jeśli nie masz ogaru to Twój problem bo ja jakoś 1k+ ek dojechałem 1.150+ Rp..
EK jebi** wszystkie inne profy, a ty chcesz go jeszcze ulepszyć?
Oczywiście jestem na nie.
Może nie ogarniasz :confused:
niedługo o co będzie jeszcze płacz ?? aby poprawić vite ?? no kurde ogar laski ;/ jest dobrze jak jest.. Ek i tak jest czołgiem w hoooooy ;/ ale jakos 540 RP dawałem radę z 550+ EK :) a jak się podniesie mu leczenie to juz wg będzie czołg nie do rozjebania..
No chyba kur*a nie... Knight juz i tak jest koxem... Chyba wiecej nie trzeba dodawac..
Chyba zmniejszyć ek leczenie o 10% XDDD
Oczywiście jestem na nie,ten rp pewnie full eq :|
Shakur Shooter !
02-03-2012, 21:51
Gram Prawie 1.2k ek i ubijam 1.4k ms ed wiec jest all ok a rp ubijam 1.3k
jest dobrze jak jest, pykałem troche Azielem z full eq i wystarczy troszeczke umieć grać
Profesje magiczne powinny być najlepsze do pvpe a tamte bardziej do expa .
Cały czas ek ? NAJPIERW zmniejszyć,zwiększyć,zmniejszyć i tak w koło a inne profesje to co ? NIE!
John Cena
03-03-2012, 12:55
Jestem na nie proste widać że nic nie wiesz o knighcie jak zwiększysz mu hp to on będzie się uhał jak rp a po za tym knight wali za duzo z uw i ma prawie hity jak rp..
~#*Nalesniczek Zla*#~
03-03-2012, 13:38
Profesje magiczne powinny być najlepsze do pvpe a tamte bardziej do expa .
Cały czas ek ? NAJPIERW zmniejszyć,zwiększyć,zmniejszyć i tak w koło a inne profesje to co ? NIE!
Podbijam NIE!
A co z ms'em/ed'em jak oni mają sobie radzić ? Przed wprowadzeniem UW było zajebiście ale po co to gdy zrobią balans a tydzień później update z jakimiś żałosnymi przedmiotami...
RekruT #21
03-03-2012, 13:43
Ek jest za dobry. Za dużo bije i w ogóle. Jestem na NIE.
Tak jak napisał Lethornek. Zmniejszyć hity o 10% dodać 10% do uhania.
Jestem na tak... dlaczego ? ponieważ knight z trudnoscią bijący max 12 mlvl jest w stanie używać tylko uhów a one za przeproszeniem gówno leczą przy walce z ed można paść bo ed mający +100 mlvl uha prawie całe hp jednym czarem a knight aby sie cały uleczyc musi przejść na defensywę i poużywać uhów.
Zmniejszyć hity o 10% dodać 10% do uhania.
Pojebało ? 200 ek musi się namęczyć z MS'em bo gówno mu zabiera a ty chcesz jeszcze mu obniżyć hity?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.