View Full Version : Pytaniea
Siema mam takie pytanie czy admin ma taka funkcje: Ze wejda na specta oblookam kogo chce i wroce sportoem do gry i te same perki bede mial i wszystko i staty itd ? Jesli tak to jaka jest komenda?
I jaka jest komenda na robienie ss i jak zrobie komus ss to automatycznie go banuje czy mam poczekac az ss zrtobi i go zbanowac sam ?
Jezeli wejdziesz na specta i pozniej znowu do gry do raczej nic nie tracisz...
Jezeli chcesz przeniesc siebie do ktoregos teamu to wpisujesz w konsoli amxmodmenu i tam bedzie cos takiego jak gracze (chyba, bo juz dawno moj serwer nie dziala i nie mam nigdzie wiecej admina)
jezeli chodzi o ss to wpisujesz w konsoli amx_ss nick i ilosc screenow np. amx_ss Bercik 5 i u mnie odrazu wywalalo z serwera.
poczytaj na forum o cs a nie na tibijskim
wpisalem amx_ss i tu nick gracza 5 w konsoli i nic. Nie robilo ss nic nie pisalo A gracz dalej biega i gra.
Spróbuj zastosować komendę amx_ssbanmenu może to zadziała.
Flamaster
04-03-2012, 17:28
wpisalem amx_ss i tu nick gracza 5 w konsoli i nic. Nie robilo ss nic nie pisalo A gracz dalej biega i gra.
Może zacznijmy od tego czy wgl. masz admina ... może jeszcze nie jesteś zarejestrowany na serwerze ;o ?
Btw. jeżeli masz admina to komenda NIE MOŻE nie działać jeżeli jest wgrany amx_ban. Ustawiasz sobie na jakis klawisz, przykładowo "c" i otwiera Ci się panel, Banowanie, kickowanie, ss;y i różne inne pierdoły ;)
Ale nie wiem czy Cię życie jeszcze nie nauczyło czy co.... ale istnieje taka strona jak Google (www.google.pl)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.