Zaloguj się

View Full Version : Przenosiny z 8.42 na 7.6?

Blood Raven
04-03-2012, 10:50
Czemu nie zostały uwzględnione skille/m lvle przez mnożnik? to głupio wygląda 450 ek i 9 m lv czy to zostanie wzięte pod uwagę czy zostanie tak jak jest? Ten temat nie służy wyrażeniu krytyki bo i tak się cieszę że postacie zostały przeniesione ale zapytaniu czy to zostanie uwzględnione.
@sethan
Kto bocił ten bocił na akurat nawet nie odpaliłem nigdy bota zresztą świadczą o tym moje bany (0 za bota gdziekolwiek)

Ciesz się że masz swoją wyboconą postać na 7.6 bo powinni ten serwer zamknąć całkowicie, tyle w temacie :/

Wyboconą? masz jakieś dowody że bociłem? nigdy bota nie odpaliłem świadczą o tym moje bany 0 za bota coś jeszcze chcesz dodać że wybocona?;)

Jego nikt nie prosił, a ciebie tym bardziej wiec wyp... To po 1.
Po 2 serwer został usunięty, prawda ? A więc postacie również powinny zostać usunięte. Ale ekipa wierzy w to, że dzięki przeniesieniu postaci, przybędzie im kilkoro/kilkadziesiąt graczy. Beka z was, zero wdzięczności, ja bym takich ludzi warnował, a postacie odebrał...

Ogarnij języczek to po 1 po 2 byś warnował ale na razie możesz sobie tylko popisać bo jesteś zerem a po 3 idiotą.

Akka aka Falubaz
04-03-2012, 10:56
Ja na 1408 lvl mam 115 mlvl ;/ faktycznie troche maly

Sethan
04-03-2012, 11:04
Cieszcie sie, ze za wybocone chary macie cos na 7.6 ;)

\/ I dobrze.

Demon
04-03-2012, 11:05
Moim zdaniem temat jest zbędny... Macie przeniesione postacie, a mogły zostać usunięte... Jeszcze wam mało ? -.^

dokładnie, sam chuja dostałem, top1 ek poszedł się jebać, ale nie ma co płakać, bo i tak dostaliśmy fory

_down
gdybyś grał chociaż miesiąc przez okres istnienia servera wiedziałbyś, że każda postać miała XX ownerów, więc 80% servera miało nie swoje bany ziomek : {

HpX3
04-03-2012, 12:16
@ up
czegos ty sie spodziewał jak miałes 30 banów za boty.

Powinni to przemnożyć, na 8.42 duzo trudniej biło się m lvl.

Czarodziej Xardax
04-03-2012, 13:38
sie ciesz ze masz eq, kase i mozesz zrobic questy ; x

Lethornek
04-03-2012, 14:02
Ciesz się że masz swoją wyboconą postać na 7.6 bo powinni ten serwer zamknąć całkowicie, tyle w temacie :/

Jarken v2
04-03-2012, 14:29
dokładnie, sam chuja dostałem, top1 ek poszedł się jebać, ale nie ma co płakać, bo i tak dostaliśmy fory

Co ty **** Demon, bardzo dobrze że się poszedł jebać bo mało kto bocił więcej niż ty, ja nie grałem tyle co ty i inni na 8.42 ale przynajmniej uczciwie i zarobiłem 200kcc+ na przenosinach, gdybyś wtedy tak nie cwaniakował i nie bocił też byś coś dostał. Każdy może sobie postawić bota i pieprzyć ale nie każdy może/umie dojść do czegoś uczciwie.

Pamiętam w twoim lajfie 'wszystko ręcznie' 'nie boce' hueheu żałosne XD.

Assassin Mateusz
04-03-2012, 14:29
Mam beke z reakcji zazdrosnych dzieci z 7.6 XDXD
Poplaczcie sie, ze ludzie podostawali postacie, kase i moga wykonac questy.
@top
Hajs ktory dostales na start + ktory wezmiesz z questow mozesz przeznaczyc na wbicie m lvl'a.

_down
gdybyś grał chociaż miesiąc przez okres istnienia servera wiedziałbyś, że każda postać miała XX ownerów, więc 80% servera miało nie swoje bany ziomek : {
Demon nie ma co gadac z dziecmi, ktore nie widza nic poza soba i swoja postacia. Oni tez wymieniaja postacie co chwile, ale juz na 8.42 nie wpadna, ze moglo tak byc. XD

.LOGEST.
04-03-2012, 14:44
Czemu nie zostały uwzględnione skille/m lvle przez mnożnik? to głupio wygląda 450 ek i 9 m lv czy to zostanie wzięte pod uwagę czy zostanie tak jak jest? Ten temat nie służy wyrażeniu krytyki bo i tak się cieszę że postacie zostały przeniesione ale zapytaniu czy to zostanie uwzględnione.
@sethan
Kto bocił ten bocił na akurat nawet nie odpaliłem nigdy bota zresztą świadczą o tym moje bany (0 za bota gdziekolwiek)

1368rp z 36mlev XD
Co jak co, ale fajnie, że przenieśli.

Zarexoholik?
04-03-2012, 15:24
I co ci ten mlvl i skille dadzą? Liczy się lvl.

Valtharo <3
04-03-2012, 16:49
Zarex dobijaczu postów, myślisz, że ktoś prosił o twój załosny i nie na temat komentarz.Z kolegą się zgadzam, zadbali o lvl i o ekwipunek lecz skile powinny być poprawione.

Goldi
04-03-2012, 17:03
Skille i tak nic nie znaczą na 7.6 więc nie wiem o co tu się wykłócać.

Takanori~
04-03-2012, 17:17
Zarex dobijaczu postów, myślisz, że ktoś prosił o twój załosny i nie na temat komentarz.Z kolegą się zgadzam, zadbali o lvl i o ekwipunek lecz skile powinny być poprawione.

Jego nikt nie prosił, a ciebie tym bardziej wiec wyp... To po 1.
Po 2 serwer został usunięty, prawda ? A więc postacie również powinny zostać usunięte. Ale ekipa wierzy w to, że dzięki przeniesieniu postaci, przybędzie im kilkoro/kilkadziesiąt graczy. Beka z was, zero wdzięczności, ja bym takich ludzi warnował, a postacie odebrał...

Soi
04-03-2012, 17:45
a ja tam sie ciesze ;p ale teraz mam 2x knight i 2x ed na koncie... ;p ale nie jest zle, eq dostalem na oba chary, kaske tez, nie ma co narzekac ;d

Noe aka Capitan
04-03-2012, 18:34
Ja tam jestem zadowolony z tego że grając na 8.4 kiedyś dzisiaj nie straciłem na tym :) Tylko zadam jedno pytanie osoby które miały domy na 8.4 powinni dostać jednak troche wiecej kasy niż ci co nie mieli^^ chodzi mi o graczy z rookgardu. Czekam na wypowiedz gma który zajmował się przenoszeniem postaci.

~Bocianex~
04-03-2012, 18:38
Ja nie mam nic do zarzucenia administracji : ) 250 ek -> 488 ek do tego jakies eq za darmo.
Nawet nie pamietalem ze jakiegos chara na 8.4 mialem.

@t
Mysle,ze placz tutaj jest zbedny skoro poszli wam na reke i przeniesli postacie i do tego dali eq za free i mozliwosc wykonania questow.

Vertix
06-03-2012, 00:37
Ty się lepiej ciesz, że postacie zostały przeniesione i mają cokolwiek na start, do tego tydzień konta premium, a nawet jakiś tam nie duży mlvl, aby tylko było jak pograć, więc nie płaczcie tak o to i cieszcie się w ogóle, że macie takowe konta na serwerze 7.6. ;)

DarkCokolate
06-03-2012, 00:51
Hmmm... Nie wiem o co ci chodzi z tymi skilami i mlvl -.-
Zgodzę sie ze zarexem tu sie lvl liczy (nie, no zartuje xd)
Pograsz dluzej to zobaczysz ze skile nic nie dają :( (ewentualnie na rook) a mlvl wbijesz bardzo szybko expiac, czy pekujac :)

Greyback
06-03-2012, 15:15
Dla mnie nie powinno być żadnych rekompensat. Gdyby server stał dalej to i tak by nikt na nim nie grał.
Więc nie rozumiem czemu niektórym jeszcze mało.

Jbc. Nie gra w ogóle na APO

Hektor Gompka
06-03-2012, 15:37
Nie powinniście nic dostać za ten serwer. Skasowali go więc wszystkie postacie powinny zostać SKASOWANE! Graliście tam z własnego wyboru, sami decydowaliście czy kupić pacc czy nie. A teraz płacz, że macie lipne skile czy mlvl na przeniesionych postaciach których w ogóle nie powinno tam być...

.LOGEST.
06-03-2012, 15:40
Nie powinniście nic dostać za ten serwer. Skasowali go więc wszystkie postacie powinny zostać SKASOWANE! Graliście tam z własnego wyboru, sami decydowaliście czy kupić pacc czy nie. A teraz płacz, że macie lipne skile czy mlvl na przeniesionych postaciach których w ogóle nie powinno tam być...

Nom, a potem niech 7.6 płacze, że nikt nie chce na ich serwerze grać i jak to było fajnie 4/5/6/7 lat temu :>

Akka aka Falubaz
06-03-2012, 16:23
Chcialbym zobaczyc wasz placz jakby kasowali 7.6... jak to napisal jakis no-name hektor graliscie tutaj z wlasnego wyboru i dawaliscie na to kase a i tak byscie srali o jakąs rekompensate

Hektor Gompka
06-03-2012, 16:46
Nom, a potem niech 7.6 płacze, że nikt nie chce na ich serwerze grać i jak to było fajnie 4/5/6/7 lat temu :>

Niech płacze. W dupie to mam. Nie gram na APO.

Chcialbym zobaczyc wasz placz jakby kasowali 7.6... jak to napisal jakis no-name hektor graliscie tutaj z wlasnego wyboru i dawaliscie na to kase a i tak byscie srali o jakąs rekompensate

Może dla Ciebie jestem jakimś nonamem ale swoje tutaj wbiłem i nie mam zamiaru dalej grać na tym syfie. Po za tym, że jestem tutaj od 2006 roku a te konto założyłem dziś bo stare mi zbanowali XD I nie gadaj mi tutaj, że o cokolwiek bym płakał. Na innym, znacznie lepszym serwerze 8.6 skasowali mi TOP1 MSa i jakoś nie płakałem ;< Nie znasz mnie pajacu więc się nie wypowiadaj. Czaisz?!

Akka aka Falubaz
06-03-2012, 18:32
Dobra spinka nie jest zła haha, w dupie to mam ze ci usuneli jakiegos sorca na ots, zapewne mazurskim ale to szczegol. Ots to ots i trza sie liczyc z tym ze w jeden dzien mozesz grac a na drugi go juz nie bedzie i trudno, dlatego z tego tez powodu gram na rl bo tam takie cos raczej nie bedzie mialo miejsca, pozdro dzieci apo :*

Lagga v3
06-03-2012, 21:13
za 269 lvl neutralnego dostałem 269 na 7.6 co uważam za totalną kpinę . temat przenosin był przez pare miesięcy zapomniany po czym serwer zamknięto bez naszej wiedzy i przeniesiono postacie. to co się tutaj dzieje to kpina .

Pit
07-03-2012, 07:25
przeniesienie postaci z 8.42 na 7.6 to totalna porażka ze strony ekipy, brak słów po prostu, jak można...

KamilQ
07-03-2012, 08:17

Noname? To kim Ty jestes?

#top
Ciesz sie ze w ogóle przeniesli Ci tą postac. ^^

Assassin Mateusz
07-03-2012, 13:00
Noname? To kim Ty jestes?

#top
Ciesz sie ze w ogóle przeniesli Ci tą postac. ^^

I co sie go czepiasz? Masz problem, ze przeniesli postac to pisz do administracji, a nie do niego? Uwierz, ze na 8.42 nie byl no name, za to ty nim byles i pewnie jestes na kazdym z tych serwerow.

Demon
07-03-2012, 13:15
I co sie go czepiasz? Masz problem, ze przeniesli postac to pisz do administracji, a nie do niego? Uwierz, ze na 8.42 nie byl no name, za to ty nim byles i pewnie jestes na kazdym z tych serwerow.

w LoL'u go znają, DOBRY HŁOPACZYNA

//
zamknijcie ten temat w pizdu, bo nie mam zielonego pojęcia po co on jest XD