View Full Version : Erni - Inspiracje (feat. Misiek, Gruby, Dudzik) prod. Salv OFFICIAL VIDEO HD
Sprawdzajcie moich koleżków z TL!
http://www.youtube.com/watch?v=7aysLD12K-A
bardzo przyjemne, spodziewaj się hejtu, bo to apo, ale jeśli masz wrzucać takie spontanty to chętnie posłucham!
Słuchając tego przypominają mi się stare czasy z mojego miasta, gdy nagrywanie zaczynał dopiero Szuwar, Spalto, ogólnie cały Bajman Sound. Bardzo przyjemnie się słucha tej czwórki. Gość w bluzie Prosto mnie nie zaskoczył, ponieważ sam mam kolegę z masy podobnej do Niego i z twarzy przypominającego downa - porównanie to nie ma na celu obrazić ich, a bardzo dobrze nawija, dowód: wpisać na youtubie DGL. Dzięki temu kawałkowi przypomniały mi się stare, dobre czasy.
Ten w białej bluzie jeszcze jakoś pojechał,
reszta chłam, wątłe flow
Ten pierwszy jest za brzydki
Ten gruby też.
Nie dostaniecie promo bo brzydali nie wypromują ;[, pis jo.
Grubcio idź po szynkę.
scimex pallll
08-03-2012, 16:11
Bardzo przyjemnie sie slucha.
Jedne proste okreslenie (super muza) !
Słuchając tego przypominają mi się stare czasy z mojego miasta, gdy nagrywanie zaczynał dopiero Szuwar, Spalto, ogólnie cały Bajman Sound. Bardzo przyjemnie się słucha tej czwórki. Gość w bluzie Prosto mnie nie zaskoczył, ponieważ sam mam kolegę z masy podobnej do Niego i z twarzy przypominającego downa - porównanie to nie ma na celu obrazić ich, a bardzo dobrze nawija, dowód: wpisać na youtubie DGL. Dzięki temu kawałkowi przypomniały mi się stare, dobre czasy.
Może jest i gruby i na ryju śmieszny ale on chory jest.
Zarexoholik?
08-03-2012, 18:54
Koleś w bluzie prosto miażdży mi banie, przecież to Biggy jest curwa.
bardzo ładne, pierwsze wejście najlepsze
swiety mikolaj
09-03-2012, 12:00
jakie ryjeee, fajna wies .xd
dalem rade do 2.15.
dalej nie dam rady, wiec sorry.
bit i wersy moze i fajne, ale chlopaki musza oplacic twarzowe zeby cos osiagnac xd
Koleś w bluzie prosto miażdży mi banie, przecież to Biggy jest curwa.
bardzo ładne, pierwsze wejście najlepsze
mówiłem już, on jest chory.
Ryśku xD
09-03-2012, 17:59
Coraz lepsi raperzy w Polsce , kawałek jak najbardziej pozytywny.
No kawałek nawet może być...
jednak podkład mogli trochę bardziej zmotywować ; d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.