Zaloguj się

View Full Version : b??d areny soran

Norbison
07-03-2012, 22:46
Błąd areny soran która umożliwia okradanie innych graczy. Dźwignia działa jak wartość na obu tackach nie jest równa, jest więcej niż jeden item tak okradli mnie z uw Sionej i Usernames. Proszę o rozwiązanie tego problemu i zwrot ukradzionego uw. Na mojej tacce było uw a na jego nie kilka gp i platynek na mojej uw Sionej powrzucał kilka platynek więc wartość na obu tackach nie była równa mało tego nie wiem dlaczego na arenie pojawilem się tylko ja a Usernames nie no i itemy na mojej tacce zostały nie przeniosły się do sali dla zwycięzców.

Usernames
07-03-2012, 23:00
Zwrot? Nie żartuj.. dałeś się wkopac więc podziekuj tylko sobie. Poza tym nie przypominam bym się na arenie znalazł i okradał kogoś, hmm

Norbison
07-03-2012, 23:12
dobrze grasz Sionej to pewnie twój noob har doskonale wiesz o czym mówie.

Arab
07-03-2012, 23:40
Do Autora tematu, zgadzam się z Tobą w 100% mojego znajomego też okradł ten sam gość co Ciebie, właśnie nie wiem dlaczego tego nie sprawdzili wcześniej.. tam powinno się kłaść jeden przedmiot a nie kilka i w dodatku taki sam ...

2x down nie przepadły na arenie gość po prostu wykrył błąd i zaśmieci Ci miejsce w którym leży dany przedmiot i gdy ciągniesz za dźwignie to np uw zostaje na kadzi

RekruT #21
07-03-2012, 23:46
Zgadza się z TOBĄ! Mojego rl Dark Monster tak samo tam okradli na uw! Żal tego powinno być tak ze tylko 1 items można dać na tackę a nie kilka. Zróbcie coś z tym i oddajcie items!

Mieniu
07-03-2012, 23:56
Na pewno nie zwrócą itemów, które przepadły na arenie, ponieważ administracja nie ponosi odpowiedzialności za to, lecz przydałoby się to jakoś naprawić.

Norbison
08-03-2012, 00:03
Skoro tyle osób już potwierdziło że te same postacie okradają to uważam że administracja powinna stanąć na wysokości zadania i oddać, a co do błędów na serwie to jest ich coraz więcej a kontakt i działania obsługi zostawiają coraz więcej do życzenia.

Sorc Aka Siochacz
08-03-2012, 10:26
Skoro tyle osób już potwierdziło że te same postacie okradają to uważam że administracja powinna stanąć na wysokości zadania i oddać, a co do błędów na serwie to jest ich coraz więcej a kontakt i działania obsługi zostawiają coraz więcej do życzenia.

Wątpię że odzyskasz itemki :(.

Chyba że, Administracja będzie miała chęci i odda Wam itemki, ale to z winny błędu to chyba niestety nie :(:(:(
Życzę powodzenia w odzyskaniu cennego itemu :o

RekruT #21
08-03-2012, 11:45
Na pewno nie zwrócą itemów, które przepadły na arenie, ponieważ administracja nie ponosi odpowiedzialności za to, lecz przydałoby się to jakoś naprawić.

Nie ponosi odpowiedzialności to niech robią wszystko jak ma być a nie jakieś jaja w ogóle...

Bambucha Rook
08-03-2012, 11:47

Chyba że, Administracja będzie miała chęci i odda Wam itemki, ale to z winny błądu to chyba niestety nie :(:(:(
Życzę powodzenia w odzyskaniu cennego itemu :o

Admistracja musiałaby miec nie podwazalne dowody bo ja tez moge napisac ze mnie ojebali zrobic fake ss nie jest trudno

#T
Administracja powinna testoswac ta arene dotad az by dobrze działała a nie wypuszczac zbugowany obiekt po to zeby inni płakali ze zostali oszukani xD

Knight Lukas
08-03-2012, 11:53
Nie odzyskacie tych przedmiotów, ponieważ mogły zostać sprzedane lub przełożone na inną postać. Administracja musiałaby stworzyć te przedmioty co wiązałoby się z przyrostem owych przedmiotów na serwerze.
Jedynie co wam zostało to czekać na poprawę areny.

Oby wasz przykład był przestrogą dla innych. Nie wydawało wam się dziwne, że ktoś daje za free cenne przedmioty?

supergladiator
08-03-2012, 12:46
Co wy myślicie że Sionej z kumplem tylko na Arenie kradną ;/ domek na exp sioneja jest też wykorzystywany do okradania graczy, sam się dałem tam oszukać i nie mam do nikogo pretensji o to bo to tylko moja wina, pharao swordy, shamanki,uw, bh,kaptury, e shieldy po prostu wszystko kradną w tym tygodniu dorobił się napewno dużoooo items , i co wy myślicie ze zbanowanie go coś da heh Usernames, Baby Vegeta, Belushia ,i inni wszyscy współpracują . Za tą kasę co się dorobił na kradzieżach może sobie zmieniać chary co 2 dni i dalej okradać jedyny sposób to ignorowanie graczy "chcących dać nam zarobić dużo i szybko" ,Ban permanentny to by było dobre rozwiązanie lecz wiadomo wystarczy że ma neo, netie albo inny syf i chcąc go zablokować zablokowało by się nie tylko jego lecz całe miasto w którym się znajduje ;/

Mieniu
08-03-2012, 13:38
Nie ponosi odpowiedzialności to niech robią wszystko jak ma być a nie jakieś jaja w ogóle...

Licz się z tym, gdyby gracze byli uczciwi i w ogóle gra byłaby inna, a tutaj każdy niby ziomek i w ogóle lajt, a po miesiącach wyjebie Cie na xx kcc. Nie mówię, że każdy ale większość.

Nive
08-03-2012, 15:03
mnie tez próbowano oszukać w owy sposób (wyzej opisane osoby + Belushia(Jihad)).......

Demon
08-03-2012, 15:03
Co wy myślicie że Sionej z kumplem tylko na Arenie kradną ;/ domek na exp sioneja jest też wykorzystywany do okradania graczy, sam się dałem tam oszukać i nie mam do nikogo pretensji o to bo to tylko moja wina, pharao swordy, shamanki,uw, bh,kaptury, e shieldy po prostu wszystko kradną w tym tygodniu dorobił się napewno dużoooo items , i co wy myślicie ze zbanowanie go coś da heh Usernames, Baby Vegeta, Belushia ,i inni wszyscy współpracują . Za tą kasę co się dorobił na kradzieżach może sobie zmieniać chary co 2 dni i dalej okradać jedyny sposób to ignorowanie graczy "chcących dać nam zarobić dużo i szybko" ,Ban permanentny to by było dobre rozwiązanie lecz wiadomo wystarczy że ma neo, netie albo inny syf i chcąc go zablokować zablokowało by się nie tylko jego lecz całe miasto w którym się znajduje ;/

belushia, tyle, że ja teraz zostałem ojebany i jestem zmuszony do sprzedania postaci ._/

Jarken v2
08-03-2012, 15:14
belushia, tyle, że ja teraz zostałem ojebany i jestem zmuszony do sprzedania postaci ._/

Skoro wymienili cię w gronie osób które oszukiwały a teraz ciebie ojebali to nie miej do nikogo pretensji i bardzo dobrze że tak się stało :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Chyba wiesz co to sprawiedliwość

Chyba że, Administracja będzie miała chęci i odda Wam itemki, ale to z winny błądu to chyba niestety nie :(:(:(

Błędu...

Lionel
08-03-2012, 15:26

Nie wiem skąd ty czerpiesz takie informacje. Mnie (Baby Vegeta) nie było na sor od czasu wykonania ostatniej misji uw.

scimex pallll
08-03-2012, 16:22
Jak tyle duzo ludzi zna ten bug to zostaje tylko jedna opcja ! nie musicie walczyc na arenie Soran do naprawienia bugu proste ?.

supergladiator
08-03-2012, 17:54
@Lionel czy tam jest napisane że akurat ty na arenie soran ?? Nie wydaje mi się. Jeśli chodzi akurat o ciebie to chcieliście ojebać mojego 2 chara 10min po ojebaniu poprzedniego razem z Sionejem ... Myślisz nie masz dowodów ,to nie ja spier*dalaj ode mnie i tu się grubo mylisz, film z oszustwem zajmuje 1,6GB zostanie skompresowany i przesłany administratorom.
PS (da się zrobić żeby filmy nagrywane HC zajmowały mniej miejsca bezpośrednio po nagraniu czy tylko kompresja zostaje ?Odp priv)

niewidomy
08-03-2012, 21:02
Tygrysie i Mortiisie do dzieła zakończyć temat po przez naprawę nie działającej areny soran bo ile osob ma zostac jeszcze oszukanych??