View Full Version : Arena Soran
Witam, widzialem ze jest duzo skarg na ta arene itp ze zostala znoobiona. Mam taka propozycje. Zeby tam mozna bylo grac tylko o 1 item czyli np. UW za UW.
Jeden kladzie drugi kladzie i dopiero wtedy mozna rozpoczac walke. Gdy ktos chce rzucic np gp albo platyny moglby sie tam pojawic napis ze w tym miejscu nie mozna polozyc wiecej itemow.
Mysle ze to bedzie dobry pomysl :))
wystarczy zrobić to samo co jest na depozytach, że nie można na nie rzucać jeśli przy nich nie stoimy
Sorc Aka Siochacz
08-03-2012, 15:43
Jestem na tak, ponieważ doszło do sporej kradzieży a tak to obniżyło by to:)
Jestem na TAK ponieważ w ciągu ostatnich dni doszło do sporych kradzieży przez jakiegoś dzieciaka, który zrobi wszystko, żeby wyłudzić od ludzi Pixelowe pieniądze...
Midex Rookslayer
08-03-2012, 15:57
Jestem na tak... przez ten błąd nie mam uw -,-.
dziq76pl
08-03-2012, 16:45
Jestem na tak chociaż i tak nie wiem jak oni zostali owaleni na takie items ... ^^
Jestem na tak... przez ten błąd nie mam uw -,-.
Nie przez błąd tylko przez głupote.
Jestem na nie
Takanori~
08-03-2012, 18:12
Oczywiście, że tak, te niedociągnięcie musi zostać naprawione.
Zarexoholik?
08-03-2012, 18:21
Zawsze gdy pojawiałem się z kimś na tę arenę to kładliśmy takie same przedmioty i nie było żadnych problemów. Jeśli widzisz, że ktoś rzucił inny przedmiot nie musisz ciągnąć za dźwignię. Zresztą ta arena jest rzadko używana, ja np. na nią nie chodzę, bo mam kicki z neta.
DarkCokolate
08-03-2012, 18:33
ja tam osobiscie nie chodze, po pierwsze nie mam pvp albo raczej mam ale zerowe ;] po drugie nie bawia mnie takie rzeczy ;p
ale jestem na tak, mam nadzieje ze przez nia juz nikt nie bedzie stratny xd
Na nie sa chyba te osoby ktore czerpały korzyści z błędu tej areny -.- haha
Jestem jak najbardziej na TAK !
Już kilka osób oszukano właśnie tam :(
Jestem jak najbardziej na TAK, zmniejszy to kradzież itemów ;)
Norbison
08-03-2012, 23:38
Nie przez błąd tylko przez głupote.
Jestem na nie
Głupote to ty masz w głowie jak kładziesz na tace uw i przeciwnik uw po czym inna postac zaczyna sypac gp na twoje uw i nie mozesz zabrac twój przeciwnik zabiera swoje uw a ty dostajesz tp na arene (on nie, tylko ty!!!!) a twoje uw nie przenosi sie do pomieszczenia gdzie sie przenosisz po wygranej walce tylko zostaje na tacy gdzie ty tu widzisz głupote ? bo ja widze poważne niedociągnięcie w skrypcie. Jestem na TAK
Konkretna propozycja. Jeżeli ktoś będzie chciał walczyć o wiekszą ilość przedmiotów to po prostu włoży je do bp. Jak najbardziej na TAK. Btw już dawno powinno być to zrobione.
John Cena
09-03-2012, 18:36
Jestem na tak ostatnio mojego kolegę z gildi koleś ojebał na uw
Kamilio 2.0
09-03-2012, 18:38
Oczywiście, przecież arena została dodana dla graczy, dla zabawy, a nie do oszust i "bugów" gdyż tylko tak to można nazwać, bez ściemy ekipa już przed wprowadzeniem areny powinna sprawdzić to, no ale wyszło jak wyszło.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.