View Full Version : Dragon Egg
..:KoMBoj:..
09-03-2012, 16:45
<ciach> w dupe co jest z tymi <ciach> jajami ? robie questa shaman armor naciskam na jajko a tu nic <ciach> zjadlem 10 jajek i ani 1 many mi nie dodalo..
zal. nie dosc ze 2 broszki poszly to <ciach> jeszcze te <ciach> jaja.. pozdro
A może zjadłeś zwykłe jajo, a nie smocze ? Hłe, hłe... Twoja historia jest wzruszająca, a sposób w jaki ją opisałeś tym bardziej... Jak to się mawia "peh".
No chyba pisze ze smocze jajo a nie zwykle, myslisz ze jestem takim idiotą ?
Ciach, ciach / Splaxio
ja niedawno je uzywalem i musze powiedziec ze dzialaja takze nie wiem o co Ci chodzi : )
Jesteś gburem i nie potrafisz się normalnie zachować, dlatego jajka Ci nie działają (tak, Twoje też nie działają).
Innym działa poprawnie, tylko Ty biedaku jesteś pokrzywdzony. Smutne.
Napisz w dziale Bugi (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=4), to odpowiednie miejsce.
Po prostu masz pecha. Przestań już płakać i odrób pracę domową z przyrody.
Sasha Rookslayer
09-03-2012, 17:31
Musisz swoje Dzwondra nacisnąć, ale tak mocno i wtedy zadziała.
Prawdopodobnie nie możliwe, żeby nie zadziałało, ale jak tak naprawde się stało, to musi być to jakiś bug, więc zgłoś to do Administracjii.
Takanori~
09-03-2012, 18:16
A może zjadłeś zwykłe jajo, a nie smocze ? Hłe, hłe... Twoja historia jest wzruszająca, a sposób w jaki ją opisałeś tym bardziej... Jak to się mawia "peh".
Varbeerg
09-03-2012, 18:38
A może :D char z allegro, quest zrobiony?!
Jarken v2
09-03-2012, 20:41
Nasz drogi kolego 13 letni gimbusku apowiczu założę się że robisz złą misję (poszedłeś za daleko/nie doszedłeś do niej). Albo po prostu jesteś głupi. Lepiej ucz się na biologie.
Spokojnie, oddychaj człowieczku bo nie napiszesz tej kartkówki z przyrody o której mi opowiadałeś. Jaja działają jak powinny, nie wiem o co ci chodzi ;(
Krulowiec
09-03-2012, 22:30
Spokojnie pajacyku, opanuj emocje. Idź do kuchni zaparz melisę, na pewno pomoże. Widać jaki twój zasób słownictwa jest ograniczony, skoro rzucasz takimi bluzgami.
śmieszna panika śmiesznego ziomeczka, ogarnij, wszystko działa ^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.