Zaloguj się

View Full Version : Co by? sobie pomy?la??

Ktoś II
10-03-2012, 16:56
Cześć wszystkim

Na samym początku chciałbym powiedzieć, że to pytanie skierowane jest głównie do facetów.
Robię sonde ogółu, żeby dowiedzieć się co każdy z Was pomyślałby o sytuacji którą zaraz przedstawię. Proszę o szczerą opinie.
Nie chodzi tutaj o kobietę, tylko o to, co pomyślałbyś na temat tego faceta.

Przedstawię teoretyczną sytuację:
Twoja dziewczyna wchodzi na facebooka. Napisał do niej jakiś koleś, którego ona w ogóle nie zna i nigdy nie widziała na oczy. Ten oto osobnik pisze do niej:
- Siema, co słychać?
ona odpisuje
- Znamy się?
on pisze:
- Nie ale nie widzę przeszkód aby się poznać

Przypominam, że ona go nie zna, ani on jej. Zobaczył zdjęcie i postanowił napisać.
Wkurwilibyście się? Powiedzielibyście 'no spoko', a może 'kurcze fajnie, może się zaprzyjaźnicie".

Chce komuś udowodnić, że facet to jest facet, a nie jakaś pizda...

###edit
Zakład wygrałem, przyznała się do porażki. Pozdrawiam wszystkich

1st R. Boonek
10-03-2012, 16:59
Wiesz co, to jest czysta niszczaca umysl oraz wszelkie uczucia zazdrosc, zle bardzo zle uczucie ktoremu nie wolno sie poddawac ... Moim zdaniem powinienes powiedziec jej by zaprzestala rozmow z tym typem, poniewaz jest to tak zwany flirt, a zdrada ma nieokreslone granice :]

#a co do tematu... takie "propozycje" nigdy nie sa do pogadania... ;| Ktos kto jest w zwiazku moim zdaniem nie ma prawa czegos takiego robic i tyle..

#down ja bym sie nie wkurwil, mam haslo do fb mojej dziewczyny, ja juz bym mu tak napisal, ze wiecej by nie probowal pisac ... :[

jestem w tym dobry xd

Ktoś II
10-03-2012, 17:02
Wiesz co, to jest czysta niszczaca umysl oraz wszelkie uczucia zazdrosc, zle bardzo zle uczucie ktoremu nie wolno sie poddawac ... Moim zdaniem powinienes powiedziec jej by zaprzestala rozmow z tym typem, poniewaz jest to tak zwany flirt, a zdrada ma nieokreslone granice :]

No ja wiem. Postaw się w takiej sytuacji. Wkurwiasz się, że ktoś sie dopierdala czy może myslisz nie no spoko, koleś szuka przyjaciół.
Chce udowodnić, że każdy normalny facet by się wkurwił. Bo wg. mnie osoba, która kogoś nie zna(facet) pisze do kogoś, kto mu się spodobał(kobieta) to jednoznacznie coś chce albo myśli, że może coś być. Stawiam sobie pytanie czy napisałby tak samo do laski, która jest brzydka...

SedaN*
10-03-2012, 17:07
Stawiam sobie pytanie czy napisałby tak samo do laski, która jest brzydka...

Wydaje mi się, że nie : }

jak na moje oko typ ma na pewno wobec niej jakieś zamiary, może nie wie, że ma chlopaka? ;x tak czy siak na razie lajtowo sytuacja jest pod kontrolą, jeżeli twoja laska go oleje parę razy to się skończy, a jeżeli da mu palec to on będzie chciał całą rękę..

Ktoś II
10-03-2012, 17:12
Ona mówi, że nie każdy facet myśli tak jak ja. Ja chce jej udowodnić, że każdy normalny by się wkurwił i wszyscy ogarnięci wiedzą jak myśli przykładowy osobnik płci męskiej. Powiedziałem jej, że jeżeli 20 osoób bedzie takiego samego zdania jak ja to znaczy, że przegrała zakład. Mam już 5 głosów... Ona niestety żadnego.

Kamilio 2.0
10-03-2012, 17:23
Oczywiście koleś ma jakieś zamiary wobec niej. Bo po co pisać do kogoś, kogo się nie zna?

.LOGEST.
10-03-2012, 17:25
To się nazywa net game, tylko pizdy w ten sposób podrywają kobiety.( Boją się robić to w centrum handlowym, w sklepie czy też na świeżym powietrzu)
I guzik go obchodzi czy ona jest zajęta czy nie.

Powiedz jej, że nie zgadzasz się na takie zachowanie z jej strony i olej, jak będzie dalej z nim pisać to znaczy, że nie jest Ciebie warta. I ja bym wtedy zerwał.

'Boonek
10-03-2012, 17:29
To się nazywa net game, tylko pizdy w ten sposób podrywają kobiety.
I guzik go obchodzi czy ona jest zajęta czy nie.

No dokladnie, chroni go bariera internetowa, wiec chlop nie czuje zagrożenia

#T juz pisalem, odzywasz sie do kogos nieznajomego jesli cos od niego chcesz inaczej byc nie moze (logika?)

Nexav.
10-03-2012, 17:35
no jasne, ze taki typ to ostateczny lamus..
btw. Twoja dziewczyna powiedziała mu o Tobie? Czy on myśli ze ona jest sama?

Arab
10-03-2012, 17:38
Moim zdaniem, Twoja dziewczyna powinna zignorować jego wiadomość i nawet mu nie odpisywać .. Jeśli już pisze z nim to powinieneś wiedzieć o każdej wiadomości.

Viseq
10-03-2012, 17:59
Prawie ŻADEN chłopak nie pisałbym do nieznajomej dziewczyny tylko po to, by porozmawiać czy się zaprzyjaźnić. Znam jeden wyjątek, jestem nim ja. Kiedyś pisałem z różnymi dziewczynami, spotykałem się tylko po to, by porozmawiać czy je najzwyczajniej w świecie poznać. Aktualnie nie robię tego bo jestem z dziewczyną prawie 1.5 roku i nie mam zamiaru nawet poznawać innych dziewczyn + ona sobie tego nie życzy. Oprócz mnie nie znam nikogo kto mógłby rozmawiać z dziewczyną 'nic' od niej nie chcąc. Przykra prawda o facetach. Ale do rzeczy... Nie byłbym zły z tego powodu, ale poprosiłbym o to, by z nim nie pisała i kontrolowałbym to przez jakiś czas aż typ by się ogarnął ew.napisał sam do niego (tyle, że nie mam facebooka) ;[. Moja dziewczyna akurat od razu piszę do takich adoratorów "Mam chłopaka, siema", więc nie mam problemu.;p

Romus
10-03-2012, 19:12
A na chuj Twoja dziewczyna mu w odóle odpisuje? Niech go zablokuje bądź po prostu oleje. Po co by miał do niej pisać? Osobiście mogę podsumować go jednym określeniem "Cwaniak w necie, pizda w świecie". Dlatego też szuka "przyjaźni" w necie bo w rl jest zwykłym lamusem który na widok kobiety zapada się pod ziemie.

Krulowiec
10-03-2012, 19:29
Jestem pewien, że koleś ma jakieś zamiary wobec niej.

Istnieje też możliwość, że chciał jej sprzedać odkurzacz.

xxxElteserxxx
10-03-2012, 20:04
Podbijam wszystkie powysze wypowiedzi, nikt raczej nie pisze do nieznajomej dziewczyny nic od tego nie oczekując.
Smutne ale prawdziwe......:o
Pozdrawiam

Adex
10-03-2012, 22:22
Nic nienormalnego , koleś zobaczył zdjęcie , podjarał się i próbował flirtować
Poza tym jeśli dziewczyna chce z tobą być to nie będzie się podejmować korespondencji z takimi typami :) Pytałeś mnie co ja bym o tym pomyślał , hmmm, więc myślę to co moi poprzednicy.

To jest czysta niszczaca umysl oraz wszelkie uczucia zazdrosc. Moim zdaniem powinienes powiedziec jej by zaprzestala rozmow z tym typem, poniewaz jest to tak zwany flirt, a zdrada ma nieokreslone granice :]
Akurat zazdrość ogarnęła autora tego tematu ;)

Jeżeli twoja laska go oleje parę razy to się skończy, a jeżeli da mu palec to on będzie chciał całą rękę..
A ja myślę że zamiast ręki wziąłby inną część ciała :o

No dokladnie, chroni go bariera internetowa, wiec chlop nie czuje zagrożenia
W sumie racja , niby jesteś tam jakoś anonimowy ale nawet jeśli to co mu możesz zrobić? nabluzgasz mu? pokażesz tym tylko swój poziom :rolleyes:

"Cwaniak w necie, pizda w świecie"
Podbijam :rolleyes:

Rozjebałeś system tym tekstem :D

SoniQ
10-03-2012, 23:09

chujowy z Ciebie komik, seplencze :*

t

nie ma powodow do zazdrosci, przez internet jej nie wyrucha xd

Takanori~
11-03-2012, 13:56
Moim zdaniem koleś ma jakieś zamiary. Na Twoim miejscu zrobiłbym tak (jeżeli nie jesteś ciota i kochasz swoją laskę):niech z nim pisze i się z nim umówi u was w mieście np w parku/lesie pod wieczór, ale to nie ona tylko ty pójdziesz na spotkanie z kumplami, obijasz mu facjate i po sprawie, koleś więcej nie napisze. Albo na spokojnie, poprostu stanowczo mówisz nie tej znajomości i pilnujesz swojej laski by z nim nie pisała... Trudna sytuacja, aczkolwiek pamiętaj, że moja pierwsza propozycja nie spodoba się twojej dziewczynie, ale uświadomi sobie co jesteś w stanie dla niej zrobić. Życzę powodzenia i rozwagi, pilnuj jej ! :)

Niuchacz
11-03-2012, 14:12
To pewne, że po prostu wpadła mu w oko, ale dziwi mnie, że twoja kobieta z nim w ogóle konwersuje. Daj jej do zrozumienia, że tego nie akceptujesz i nie chcesz żeby z nim pisała.

#Na pewno by mnie to w jakimś stopniu wkurwiło

Mortalix
11-03-2012, 14:39
Nie do końca Cię rozumiem. Chcesz dobierać znajomych swojej dziewczynie? To wydaje mi się dziwniejsze od tej historii. Jeśli ona rzeczywiście chce być z Tobą to prawdopodobnie potraktuje go jako nowego znajomego, a nie przyszłego chłopaka. To chyba oczywiste, że żeby z kimś być trzeba mu ufać, a nie być zazdrosnym o byle co. Jeśli byłoby inaczej to współczuję Ci wyboru i proponuję od razu ją olać, bo raczej nie jest warta uwagi. Zakładam jednak, że ona ma mózg i możesz jej zaufać na tyle by olać tę sprawę. To nie amerykańskie kino. ;}

Zarexoholik?
11-03-2012, 15:30
A czy ty byś napisał do obcej dziewczyny 'co tam słychać?' tylko żeby z nią popisać? No właśnie.

Ryśku xD
11-03-2012, 16:07
Jestem pewien, że koleś ma jakieś zamiary wobec niej.

Albo po prostu , kolejny debil który ma na nią ochotę... ;/

Jarken v2
11-03-2012, 19:07
Ja, chociaż zaznaczyłem opcję drugą, nic bym sobie nie pomyślał o kolesiu, który rozpoczyna znajomość przez fejsbókia, takie coś to na poziomie gimba.

SedaN*
12-03-2012, 15:45
Moim zdaniem koleś ma jakieś zamiary. Na Twoim miejscu zrobiłbym tak (jeżeli nie jesteś ciota i kochasz swoją laskę):niech z nim pisze i się z nim umówi u was w mieście np w parku/lesie pod wieczór, ale to nie ona tylko ty pójdziesz na spotkanie z kumplami, obijasz mu facjate i po sprawie,

ta, serio trzeba nie być ciotą pójść z kolegami aby najebać jednego typa ;x a po za tym myslisz, że jego dziewczyna by tak chciala i by poszła na tą ugodę? frajerskie ze spotyka się z kimś a wpada tu chłopak i robi zadyme

N-series
13-03-2012, 11:49
Cześć wszystkim

Na samym początku chciałbym powiedzieć, że to pytanie skierowane jest głównie do facetów.
Robię sonde ogółu, żeby dowiedzieć się co każdy z Was pomyślałby o sytuacji którą zaraz przedstawię. Proszę o szczerą opinie.
Nie chodzi tutaj o kobietę, tylko o to, co pomyślałbyś na temat tego faceta.

Przedstawię teoretyczną sytuację:
Twoja dziewczyna wchodzi na facebooka. Napisał do niej jakiś koleś, którego ona w ogóle nie zna i nigdy nie widziała na oczy. Ten oto osobnik pisze do niej:
- Siema, co słychać?
ona odpisuje
- Znamy się?
on pisze:
- Nie ale nie widzę przeszkód aby się poznać

Przypominam, że ona go nie zna, ani on jej. Zobaczył zdjęcie i postanowił napisać.
Wkurwilibyście się? Powiedzielibyście 'no spoko', a może 'kurcze fajnie, może się zaprzyjaźnicie".

Chce komuś udowodnić, że facet to jest facet, a nie jakaś pizda...

###edit
Zakład wygrałem, przyznała się do porażki. Pozdrawiam wszystkich

jaki zakład

ogólnie ,szkoda sobie dupe zawracać frajerami do mojej też czesto pisza i pokazuje mi sama i sie smiejemy xd,szybko ich gasi ,mowi ze zajeta itp , ty masz kolezanki ona ma kolegow , jesli nie chce przez neta kogoś poznać to pozna na jakiejś imprezie czy coś i nic nie zrobisz

to jest też kwestia zaufania sobie itp. zawsze twoja może iść na babski wieczór z koleżankami gdzieś do pubu czy coś i też może kogoś poznać i wtedy co jej napiszesz sms?nie odzywaj się do nikogo , jak dla mnie to troche zazdrość , ja w sumie nie nawiązuje celowo kontaktów z nowymi dziewczynami bo mam już jedną , ale jak wypad z znajomimi robie to czasem się jakaś pozna ,logiczne , najlepiej powiedź jej aby nie wdawała się w takie rozmowy i już ,że nie życzysz sobie i postaw ją na swoim miejscu ,dziewczynie musisz tłumaczyć na przykładzie