View Full Version : 41 shielding by Capitan =]
Noe aka Capitan
10-03-2012, 20:45
http://i43.tinypic.com/5oxkdh.jpg
Thx Sasha za trainy
Pozdrawiam
Przystojniaczek
Sasha Rookslayer
10-03-2012, 20:47
Koks, bo tylko w moim Trainie tak szybko lecą skile!
Gz, ale mnie nie dogonisz :* xd
Wnorekkk
10-03-2012, 21:06
Gratulacje Capitan.
Że też Ci się chce jeszcze tam grać..
Mti Rookstayer
11-03-2012, 17:59
Za często to ja komenów nie daje, ale jak chcesz, to się zlituje i pogratuluje ^^
Trenuj dalej axa i shielda, tylko pamiętaj - fista zostaw =]
no gratulacje teraz dorobiłeś sobie shotery do domeczku to goń sashe ze skilami ; d......
wbij 45 shielda jeśli zostało to wbite na amazonkach i tych drugich a na shoterach jakieś 80% szybciej skille lecą więc szybko się wbije ;d
gz i dzieki za grava na traina :D
~#*Nalesniczek Zla*#~
11-03-2012, 22:22
Lul WTF xD
Sasha u Ciebie ,Ty u Sashy xD
Spoko ,może od razu zamieńcie się domkami xD
Gratuluję wbijaj 45 shielda ,i daj mi inva na trainery!
Sasha Rookslayer
11-03-2012, 22:31
Spoko ,może od razu zamieńcie się domkami xD
Nigdy XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#t
Gz małe, bo nie duże XD!
Lethornek
11-03-2012, 23:48
Hłe hłe hłe, nie gz koksie idź pożerać kanapki z wegetą, dlaczego mnie zablokowałeś na skype xD Z kogo ja mam się śmiać teraz ? nikt nie jest tak upośledzony genetycznie jak Ty, nawet Twój wierny kompan rookgardowy Szasza, tak ! Nawet On jest mądrzejszy xD Mariczku i Twoje IQ śledzia jeszcze raz nie gz, ta gra to dla Ciebie coś więcej niż gra, wiem wiem to lepsze życie, życie w tibiiiiiiii to jest moc ! Więc nie poddawaj się, wbijaj skille 100/100 albo jeszcze większe, skilluj po 23h dziennie, przegoń Fsze w lewelach, bądź kimś, przynajmniej w tej grze, potem zagryź kanapką z wegetą, popij mleczkiem i skillować dalej i expić i skillować Mariczku !
Takanori~
12-03-2012, 10:05
Gz skilla .
Noe aka Capitan
12-03-2012, 16:52
Hłe hłe hłe, nie gz koksie idź pożerać kanapki z wegetą, dlaczego mnie zablokowałeś na skype xD Z kogo ja mam się śmiać teraz ? nikt nie jest tak upośledzony genetycznie jak Ty, nawet Twój wierny kompan rookgardowy Szasza, tak ! Nawet On jest mądrzejszy xD Mariczku i Twoje IQ śledzia jeszcze raz nie gz, ta gra to dla Ciebie coś więcej niż gra, wiem wiem to lepsze życie, życie w tibiiiiiiii to jest moc ! Więc nie poddawaj się, wbijaj skille 100/100 albo jeszcze większe, skilluj po 23h dziennie, przegoń Fsze w lewelach, bądź kimś, przynajmniej w tej grze, potem zagryź kanapką z wegetą, popij mleczkiem i skillować dalej i expić i skillować Mariczku !
Gz mózgu :D Sasha i Przystojniaczek cię pozdrawiaja :D
Przyjmij moje gratulacje . :)
Sorc Aka Siochacz
26-03-2012, 16:00
Nie gratuluje.
Pipka jesteś zeby dać sie owalic na prawie 2kcc rook (itemsy) Hydreigonowi
RekruT #21
26-03-2012, 16:13
Fsza o ile się nie mylę to jest domek Sashy :D
# Niech Będzie że gz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.