View Full Version : Dla wszystkich którzy nazywaj? 'allegrusem'
http://i42.tinypic.com/149b70z.jpg
Nic dodać nic ująć
Mareczekk
11-03-2012, 10:00
Chwalisz się czy żalisz?
Nie Gz.
Nie wiem co chcesz tym pokazać jeśli to, że masz dao i uw wykonane to zadziwię cię, ale dao/uw da się już wykonać na 1000lvlu.
@top Nie gz, bo nie ma czego?
Nie wiem co chcesz tym pokazać jeśli to, że masz dao i uw wykonane to zadziwię cię, ale dao/uw da się już wykonać na 1000lvlu.
@top Nie gz, bo nie ma czego?
To, że ciągle ktoś mi wmawia 'kupiłeś eq na allegro' albo '1,2k ek nie wykona uw' wiec udowodniłem to tylko.
To, że ciągle ktoś mi wmawia 'kupiłeś eq na allegro' albo '1,2k ek nie wykona uw' wiec udowodniłem to tylko.
Jakoś chyba tylko Tobie tak piszą, że 1.2k ek nie zrobi uw czy też dao. Co do allegro, oboje doskonale wiemy, że kupiłeś chara od Skadi na 1050~ lvlu za złotóweczki więc ocb?
Krulowiec
11-03-2012, 11:15
Cieszę się twoim szczęściem, teraz wytatuuj sobie ' Nigdy Się Nie Poddam ' na łokciu.
Hajtovsky^^
11-03-2012, 11:56
Krastek gz...
po co ten ss? -.-
:D
Czym się tu chwalisz, że zrobiłeś dao i uw ?? pff
Co do allegro, oboje doskonale wiemy, że kupiłeś chara od Skadi na 1050~ lvlu za złotóweczki więc ocb?
hhs no to wpadłeś XDDD
Nie gratuluję.
super, po ile autografy? bo ja bym poprosił ze 3 dla rodziców jeszcze *
/-----\
| • • |
| \__/ |
\_____/
~#*Nalesniczek Zla*#~
11-03-2012, 14:34
"I zjade Cie w rl"
Bardzo ładnie się odnosisz w grzę w stosunku do innych graczy...
Zal ,NIE GZ!
1.St Nielegal
11-03-2012, 14:41
widac ze allegro nie gz:<
Jestem pierwszą ownerką tej postaci i sprzedałam ją na około 970+ lvlu za kcc. Zrobiłam wszystkie questy do bh włącznie. Drugi owner dobił do 1000 lvla i potem nie widziałam jakiejkolwiek aktywności tej postaci, aż do momentu, gdy krastek go zakupił. Questy u elfów i u dwarfów nie są tanie,a Ty w którychś doszedłeś do exe. Dao z tego co pamiętam było przed pierwszą areną. Żadnej z drogich misji na uw nie zrobiłam. Coś mi tu śmierdzi kasą z allegro xD
Hajtovsky^^
11-03-2012, 21:56
Dla wszystkich którzy nazywają 'allegrusem'
a Kupil chara od mojego brata za 2 dychy :D
Tomek Soyer
12-03-2012, 11:44
gosciu.. wyjdz stad. co ty wgl pokazales? jakie masz eq? i czym tu sie chwalic..
I tak masz postac za zlotoweczki wiec wpadles jak sliwka w kompot pajacyku
Dla wszystkich którzy nazywają 'allegrusem'
a Kupil chara od mojego brata za 2 dychy :D
_/ pjona, tyle w temacie
RekruT #21
12-03-2012, 17:20
Jakoś chyba tylko Tobie tak piszą, że 1.2k ek nie zrobi uw czy też dao. Co do allegro, oboje doskonale wiemy, że kupiłeś chara od Skadi na 1050~ lvlu za złotóweczki więc ocb?
Jeśli kupił za zł to jego sprawa? Sam jesteś jakimś allegro kidem a się spinasz do wszystkich i chcesz pokazać jaki to jesteś idealny dzieciaku.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.