View Full Version : Order and Chaos
Witajcie!
Nie wiem czy spotkaliście się już z tą grą, jest ona dedykowana na iOS i Androida, wygląda tak:
http://www.youtube.com/watch?v=u1uX9Y-PV_I
Można grać przez wifi, oraz przez 3G (w 10 min "zjadło mi" 600kb z pakietu, więc tragedii nie ma :p).
Temat zrobiłem po to, żeby znaleźć kilku 'kompanów' do wypadów na bossy.
Pzdr!!
Btw. nie jestem pewien co do słuszności działu w którym to zamieściłem, jeśli pomyliłem, proszę o przeniesienie tematu.
Gierka dobra, taki klon WoWa . Abonament kosztuje groszę a frajdy sprawia sporo . Jeśli szukasz ekipy to warto zajrzeć
http://forum.android.com.pl/f35/order-and-chaos-online-66048/index66.html
Znajdziesz dużo więcej graczy niż tutaj .
Anonimowy
11-03-2012, 12:54
Jakby ktoś mógł napisać gdzie wykupić abonament etc to byłbym wdzięczny xD Nie chce mi się szukać:(
Pierwszy raz się rejestrując dostajesz gratis 3 miesiące , później po przez mikropłatności (czyli gra sobie wysyła sms-a jak jej pozwolisz) za 3-5zł na miesiąc (kwota abo jest w Euro więc nie wiem czy dla polaków jest stała czy zmienna)
W Android Markecie kosztuje 21zł, na stronie Gameloftu (ja płaciłem sms'em, nie wiem czy inne opcje też tyle kosztują) 11zł. Konto ważne mam do połowy sierpnia, więc jest spoko :P
Poziomek :P
11-03-2012, 14:10
Działa to na ZTE Blade jakoś znośnie? Pocket Legends trybi bez zacięć.
BTW. ile waży ta gra? Bo nie wiem czy mam tyle miejsca. :D
Sprawdź w Markecie czy możesz to ściągnąć, jeśli tak - nie będzie problemu z przycinaniem.
Gra waży ok. 700mb :P
*** Available for:
HTC Desire HD (Ace)
HTC Inspire 4G
HTC Desire S
HTC Desire Z (G2, Vision)
HTC Evo Shift 4G
HTC Incredible 2
HTC Incredible S
HTC MyTouch 4G
HTC Thunderbolt 4G
LG P990 Optimus 2X (Star)
LG P999 (Star, G2x)
Motorola Droid X
Samsung Google Nexus S
Samsung Google Nexus S 4G
Samsung GT-i9000 (Galaxy S, i9000M, i9000B, i9000T)
Samsung GT-i9100 (Galaxy S II)
Samsung SC-02B (Galaxy S)
Samsung SCH-i400 (Continuum)
Samsung SCH-i500 (Fascinate, Galaxy S)
Samsung SGH-T959 (Vibrant)
Samsung SPH-D700 (Epic 4G)
Samsung GT-P1000 (Galaxy Tab)
Samsung SCH-i800 (Galaxy Tab)
Samsung SGH-T849 (Galaxy Tab)
Samsung SPH-P100 (Galaxy Tab)
Sony-Ericsson SO-01C (Xperia Arc)
Sony-Ericsson XPERIA Arc
Sony-Ericsson Xperia Neo
Se pograłem. Trzeba zbierać na SGS'a.
Gra korzysta z procesorów arm7.
Mój tel nie znajduje się na liście, a gra śmiga :p
Jeśli masz telefon z androidem wejdź do Marketu (Google play) i sprawdź czy wyświetla Ci gierkę. Jeśli tak, będzie śmigać :)
Bambucha Rook
13-03-2012, 07:27
Dziala ta gierka moze na Symbianie^3? bo bym sobie pogral jak cos to mam Nokie 500
#up
tylko iOS i android niestety
Mój tel nie znajduje się na liście, a gra śmiga :p
Jak z fps'ami to wygląda? Bo nie wiem czy dla ledwo chodzącej gry chce marnować czas i miejsce.
Pooglądaj gameplay'e na yt, oddają rzeczywisty obraz gry.
Pooglądaj gameplay'e na yt, oddają rzeczywisty obraz gry.
http://www.myfacewhen.net/uploads/159-face-palm-2.jpg
Pytałem się o płynność gry na twoim telefonie... a tak po za tym to jakiego masz fona?
Pytasz jak u niego chodzi , nie wiedząc jaki ma telefon ? No spoko
Co do odpowiedzi , jak najbardziej prawidłowa, wpisujesz swój telefon + gameloft i będziesz miał wgląd jak działają gry temu podobne , i tyle .
Romy + oc + chainfire (root) mogą przyspieszyć gre ;)
Skoro twierdzi, że jego telefonu na liście nie ma a gra...
Lista opisuje tylko telefony na których działa płynnie (minimum 25fps) i na np. ZTE Blade płynnie nie działa . Jednak jeśli zmienisz rom na lżejszy (wtedy masz więcej ramu) do tego robisz oc procesora , w chainfire 3D zmieniasz tekstury na lżejsze i śmiga nawet i 35fps ale normalnie minimum nie spełnia więc na liście go nie ma , rozumiesz ?
Czasami zdarzają się przypadki , że gry są na nowszy procesor a ruszają na starszym , dlatego warto próbować .
LG P920 3D, śmiga elegancko.
Chyba bardziej logiczne jest to, żebyś obejrzał na własne oczy gameplay, niż czytał moje wypociny odnośnie tego jak to u mnie wygląda, czyż nie? ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.