Zaloguj się

View Full Version : Powi?kszenie Trainerów w City/Wysepka Trainerów.

Vertix
11-03-2012, 12:18
Witam.
Pewnie pytacie co mam na myśli ? otóż chciałbym aby Mortiis powiększył trainery koło depo, tzn. chodzi o dodanie 3-4 piętra więcej lub zrobił na mapie jakąś wysepkę, na której byłyby trainery, oczywiście dość większa wysepka, aby można było pomieścić przynajmniej 30 osób (+/-).

dziq76pl
11-03-2012, 12:28
Ja jestem na tak, ale poprawiłbym napis ,,Mortiis" na ,,GM" bo mortiis już nie wchodzi na tego otsa ...

Gimme
11-03-2012, 12:31
Ja jestem na tak, ale poprawiłbym napis ,,Mortiis" na ,,GM" bo mortiis już nie wchodzi na tego otsa ...

Mortiis wchodzi, ale rzadko, od tego są gamemasterzy.
Admin pracuje nad skryptami, żebyście mogli robić potem nowe questy..

*jestem na nie, masz jeszcze w innych miastach trainery ;x

Demon
11-03-2012, 12:32
pojebało was, trainery np. na ank wolne od chuj wie ilu, to, że wam się nie chce przepłynąć do innego miasta/nie macie pacc to nie jest powód, żeby robić nowe trainery, których i tak jest w chuj

Splaxor
11-03-2012, 12:33
Po cholere więcej trainerów? Zawsze są wolne trainery na Evul, Expgard, Senja, Ankaros, Desert City, Soran. Po co więcej trainerów? Niech lepiej zajmą się upem.

Vertix
11-03-2012, 12:35
Doskonale wiem, że ich jest pełno, ale tam nikt nie chodzi, bo po prostu nikomu się nie chce taki kawałek lecieć. Dlatego lepiej coś w pobliżu zrobić i byłoby git.

Sasha Rookslayer
11-03-2012, 12:36
Nowe kolejne Trainery? LOL:confused:
Jest aż za dużo Trainerów na całej mapie, a ty chcesz jeszcze więcej?
Nie przejdzie... Nie!

Doskonale wiem, że ich jest pełno, ale tam nikt nie chodzi, bo po prostu nikomu się nie chce taki kawałek lecieć. Dlatego lepiej coś w pobliżu zrobić i byłoby git.
Odrazu dać obok Depo wszystkie Questy, all Npc itp. co :> Bo tobie się nie chce nigdzie chodzić ;l ogarnij..

Kumpel Armii
11-03-2012, 12:37
NIE!
PojeBało Cię koleś? Jest tyle trainerów na mapie, a Tobie jeszcze mało?
NIE NIE NIE i NIE!!!

Jarken v2
11-03-2012, 12:40
Kup kcc na allegro - kup domek i zrób sobie własnego traina i po kłopocie. A jeżeli sam się przyznajesz że nie chce ci się chodzić do innych miast gdzie trainów jest pełno to po cholerę wychodzisz z propozycją nowej wyspy? Lepiej idź wbijać lvl na raty bo skille i tak nie polepsza twojego pvp i poziomu doświadczenia typie

#Miśku co ty pieprzysz? Nikomu się nie chce latać do innych miast i nikomu się nie chce czekać pod drzwiami do traina jak zajęty? To najlepiej nie skilluj w ogóle jak ci się nic nie chce. A pretensje miej do samego siebie, zamiast stać pod drzwiami i czekać na łaskę jakiegoś 10 latka idź do innego miasta i skilluj.

Vertix
11-03-2012, 12:42
Nic nie wspomniałem, że jest ich mało, ale pod depo są non stop zajęte, a nikomu się nie chcę lecieć do innych miast specjalnie. Dlatego powstała taka propozycja, aby dodać ich troszeczkę więcej, bo nikomu się nie chce czekać dłuższego czasu przed drzwiami. To chyba logiczne.

Novi
11-03-2012, 13:10
Nie... Masz trainy w innych miastach.. na Ev w ch.. trainow wolnych :)

Adex
11-03-2012, 13:11
Jest wystarczająco dużo trainerów , jeśli w city są zajęte obok depo to są też w pólnocej części miasta. Ewentualnie są jeszcze pod pustynią w city :) Na facc wyspach też są trainery i nie potrzeba nic dodawać bo i tak jest ich dużo.

Po cholere więcej trainerów? Zawsze są wolne trainery na Evul, Expgard, Senja, Ankaros, Desert City, Soran. Po co więcej trainerów? Niech lepiej zajmą się upem.

Takanori~
11-03-2012, 13:27
Jestem na nie, skoro nie chce ci się biec do trainów w innych miastach, twój problem. Ja nigdy z tym nie mam kłopotów, poprostu szukam wolnego np w ev, tam jest zawsze coś wolnego... Nawet gdyby grało 500 osób i tak coś by się znalazło, jest sporo train roomów.

Szulcyk Aka Esine
11-03-2012, 13:39
Masz ZAWSZE wolne trainery na: senja, evul, cod, exp itp.
Wiec prosze,nie pisz o dodanie nowych trainerow

~#*Nalesniczek Zla*#~
11-03-2012, 14:07
Jestem na nie...
I tak dość żałosnym posunięciem było sprzedawanie trainerów na właśność do domku ,teraz prawie 80% domków w City ma trainera więc by dodawać kolejne w city jest bezsensownym rozwiązaniem.

Vertix
11-03-2012, 14:10
Jestem na nie...
I tak dość żałosnym posunięciem było sprzedawanie trainerów na właśność do domku ,teraz prawie 80% domków w City ma trainera więc by dodawać kolejne w city jest bezsensownym rozwiązaniem.

Nie każdy gracz ma domek lub konto z allegro, a ja gram od całkowitego 0, więc i także jest mi ciężko na początku. A tym bardziej wolno biega po mapie i dlatego nie bardzo mam ochotę biegać po innych miastach i szukać ich.

DarkCokolate
11-03-2012, 14:16
Jestem na nie, trainery znajduja sie na exp w duzej ilosci (z trainer shooterami), w city kolo dp, jak i polnocno-zachodniej czesci miasta i pewnie gdzies jeszcze by sie znalazly, wiec jest ich ich wystarczajaco dużo wystarczy poswiecic 2-3 min na dojscie ;[

Miffek
11-03-2012, 14:19
hahahaha ja mysle zeby zrobic poprostu jedno miasto i 1000000 teleportów na expy bo na nie tez nie bedzie wam sie chcialo niedlugo biegac "bo daleko jest"... Chcesz skilowac to idz do innego miasta.. proste.. a jak Ci sie niechce lazic to nei skiluj....

Jabi666
11-03-2012, 14:41
Trainery masz nie tylko w city i nie kazdy musi trenic w city.

Fobir
11-03-2012, 15:21
To już nudne się zaczyna robić.. Z chuja wzięte propozycje do rozjeba... i tak juz rozjeba... OTS ogar ludzie macie tyle trainerow a chcecie wiecej ??

Zarexoholik?
11-03-2012, 15:25
Za każdym razem kiedy jestem na Ank i sprawdzam trainery może 1 jest zajęty. Tak samo z Senją. So?

Japan Fighter
11-03-2012, 15:56
Jestem na nie. Nie chce ci się dupy ruszyć na ank/cod/sor/senje? jest tyle wysp z trainerami na których nikt nie siedzi, że nie widzę potrzeby dodawania nowych. Powiedział bym nawet, że lepiej by było zmniejszyć liczbę trainerów na niektórych wyspach i ewentualnie postawić tam jakiś 1/2 domki...

Ryśku xD
11-03-2012, 15:58
Moim zdaniem jest wystarczająco trainerów.

SoniQ
11-03-2012, 16:24
chyba sobie zartujesz, do evul masz 30 s. drogi. gdyby byly tylko w city to lus, moglbys narzekac

nie

Lethornek
11-03-2012, 17:01
Trainerów jest bardzo dużo wolnych na facc jak i na pacc, nie powiem już że powinno ich być tylko kilka w trudno dostępnym miejscu lub po jakiejś misji, tak jak to jest na rl.

_/
Jestem na nie.

Arab
11-03-2012, 17:25
Jestem na nie Ponieważ jest bardzo dużo trainerów których nikt nie używa np ev/exp/cod itp więc po co dodawać kolejne ?