PDA

View Full Version : Usun?? posta?>zrobi? now? pod tym samym nickiem.

Gimme
11-03-2012, 13:29
Witam, mam pytanie, po jakim czasie od usunięcia postaci można stworzyć now± z tym samym nickiem?

Chyba się nie da. Ja mam postacie po usuwane od 2~ lat i nie mogę zrobić takiego samego nicku. ;(

Da się, bo robiłem już tak z nickami 2x XD

Jeżeli sam usuniesz postać, to możesz założyć drug± z takim samym nickiem.
Jeżeli postać dostanie namelocka to nie możesz założyć taki sam nick - gdyż poprzedni (ten przed namelockiem) znajduje się już w bazie danych.

Dobrze, bardzo mi pomogłe¶. Dziękuję.
Jeszcze tylko jedno, postać o tym samym nicku będę mógł założyć od razu jak usunę star±? Czy będę musiał czekać jaki¶ czas.

Takanori~
11-03-2012, 13:33
Chyba się nie da. Ja mam postacie po usuwane od 2~ lat i nie mogę zrobić takiego samego nicku. ;(

KaZeK
11-03-2012, 14:41
Jeżeli sam usuniesz postać, to możesz założyć drug± z takim samym nickiem.
Jeżeli postać dostanie namelocka to nie możesz założyć taki sam nick - gdyż poprzedni (ten przed namelockiem) znajduje się już w bazie danych.

#down
Wła¶nie usun±łem jedn± ze swoich postaci i mam zł± wiadomo¶ci.
Chyba zrobili tak że nawet po własnoręcznym usunięciu postaci niemożna założyć drugiej o tym samym nicku w skrócie - każdy nick zostaje zapisany w bazie. Chyba że trzeba co¶ odczekać, nie wiem.

Fobir
11-03-2012, 15:27
Tak jak napisał Kazek nie da się założyć postaci o tym samym nicku :( bo jest zapisana w bazie danych serwera więc lipa...