Zaloguj się

View Full Version : Sayto - skarga

Usernames
11-03-2012, 14:16
Witam. Otóz załozyłem gildie "Sayto of Jihad", Sayto na czerwono napisał mi zebym skasowal tą gildie i tak tez zrobilem. Załozylem inną Good of Jihad i dostałem bana na 3 dni. Gratuluję mózgu jihadowcowi.

#pytanie do sayto
czemu jak baby vegeta wszedl na DHQ to kazałes mu wypierdalać z questa bo blokuje? napisałes ze edzio first chce zrobić owy quest i zeby wyszedl no i wyszedł a edzio first nie zrobil tego questa, no to pytanie teraz co ty odpierdalasz sayto? gm za 1000 zł - ok ale ogarniaj troche a nie tylko za jihad, lol.

#sayto
ogarnij sie czlowieku, napisales mi ze Edzio first chce zrobić questa DHQ a wiec baby vegeta wyszedl i napisałem do ciebie czy edzio zrobil ten quest a ty zamknales raporta, więc albo robisz w chuja albo traktuj tak samo wszystkich a nie jihadowców tylko bo to co robisz jest załosne, mortiis powinien pozbawić cie tej smiesznej pozycji moze wtedy zrozumiesz, ze zle robiles i zaczniesz bić głową w sciane i skoczysz z mostu.

Sasha Rookslayer
11-03-2012, 14:22
Nie płacz ziomuś, najwyrazniej zasłuzyłeś na tego Bana.
A po 2. nie zakładaj bezsensownnych tematów, tylko zapraszam do działu:
Skargi - Odwołania - Zgłoszenia
Bye ;<

Sayto
11-03-2012, 14:22
Do tego miałeś title Sayto z Jihadu

14:01 You see Mysticus (Level 1764). He is an elder druid. He is Sayto of Jihad of Good of Jihad (Sayto z Jihadu).

Co do Baby Vegety nie kazałem mu wypierdalać jak to określiłeś tylko widziałem, że afkuje na quescie Demon Helmet Quest. Miał skulla, ale stał tam tylko i wyłącznie, aby on zniknął. Do tego gracz Edzio First stał przy dzwigni i nie mógł wejść na questa, ponieważ Vegeta go bloczył.

Proponuję przeczytać wycinek z regulaminu:

Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest karane banem bez upomnienia. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (player killing, red skull) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa

Mogłem dać ban jednak grzecznie wyprosiłem Baby Vegete, ponieważ Edzio First nie mógł wejść na questa.

P.S. Senior Tutora kupiłem za 5 tysięcy złotych, a nie za tysiąc. Do tego musiałem dorzucić ciężarówkę mocnych fullów od Pana Ferdynanda.

Lethornek
11-03-2012, 14:25
Salto i Jihad ? On nawet nie wie co to za gildia i go to poprostu nie interesuje.
Jak robisz gildie z nazwą senior tutora, potem odgapiasz nazwę innej to się ciesz że tylko na 3 dni dostałeś bana. Co do DHQ tak czy siak questa blokować nie można, albo wchodzisz i bierzesz nagrodę albo wypierdalasz, proste. Po co palić pk i uciekać gdzieś, gdzie nie można Cie zabić ? Sprawia Wam to frajde xD ?

~#*Nalesniczek Zla*#~
11-03-2012, 14:27
A po co Edzio First chciał wejść na owego questa?
By ubić Baby Vegeta...
To jest żałosne ,dobrze że zrobił te gildie wy wszyscy siebie warci jesteście ,Jihad rządzi ,nie? Żal! Dla mnie powinno być jakieś upomnienie dla Sayto ,ale pewnie nawet z nim nie porozmawiają a temat zostanie wkrótce usunięty.

Takanori~
11-03-2012, 14:28
Do tego miałeś title Sayto z Jihadu

Co do Baby Vegety nie kazałem mu wypierdalać jak to określiłeś tylko widziałem, że afkuje na quescie Demon Helmet Quest. Miał skulla, ale stał tam tylko i wyłącznie, aby on zniknął. Do tego gracz Edzio First stał przy dzwigni i nie mógł wejść na questa, ponieważ Vegeta go bloczył.

Proponuję przeczytać wycinek z regulaminu:

Mogłem dać ban jednak grzecznie wyprosiłem Baby Vegete, ponieważ Edzio First nie mógł wejść na questa.

P.S. Senior Tutora kupiłem za 5 tysięcy złotych, a nie za tysiąc.

tak, regulaminem sie bronic potraficie, ale przestrzegac go juz jest trudniej. True story, dobra beka ziomie !

Vertix
11-03-2012, 14:30
Nie wiem dlaczego tutaj za gildie nawet można dostać bana, bo to trochę śmieszne, nie jest to żadna obraza, więc ?
Co do questu Sayto napisał odpowiednio i regulamin mówi sam za siebie.
Nie wiem co wy macie za nawyki, trochę regulaminu poczytajcie i będzie ok.

Sethan
11-03-2012, 14:40
Ja zrobiłem kiedyś gildie SRIHAD z ranga first Scix, po minucie był u mnie Caav ;)
Kazał usunąc bo mam range 1 ownera Scixa (sciexa).

Troche smieszne, gdyby kazdy GM/Tutor podał swoj nick to zapewne kazdy jest w Jihadzie a wybrał ich Santano ;) Bo wiadomo kim był Santano kiedyś...

Wymiennicy=100% |Jihad
Moderatorzy- Wiekszosc z Jihadu poza ekipa Sherlocka.

Dziwne, ze gdy Edzio napisal na rrv, to Sayto przyszedl a gdy napiszemy my to nawet nie odp.
Ostatnio Sayto nagrał film z botem Edzia (niby) a bana nadal nie ma hahaha
Sciemnial zebym przestal mu pisac. Gdy mial sprawdzic Evil Sonica odpisal "Evil bota nie ma a ja czasu na sprawdzanie". ;)
Jak Belushia blokował wyjscie z questu na wrl sworda to nie chcial go zbanowac a Belu wyjsc. Czekalem 10 minut az da mu kicka, xD

Ze tez Mortiis pozwala na takie cos.
Albo nie wie co sie dzieje albo ma w dupie OTS'a. Byle miec te pare zł.
Nic nie musi robic, ma od tego ludzi ktorzy siedza po 10 godzin nic nie majac w zamian tylko marnego GM'a ktorym trzeba latać za cumplami aby ich bronic przed ludzmi.

#Moje pytanie: Czy GM moze uzywać czarow/ run? Mam film z dachu gdzie na domku osob robily sie chmurki przy "ruszaniu" postacia z ktora sie biłem.

Alber Einstein return
11-03-2012, 14:43
Skoro zaobserwował złamanie jakiegoś pkt regulaminu b. dobrze że zareagował.
Nie za bardzo rozumiem żalu w końcu administracja jest od tego żeby pilnować przestrzegania regulaminu przez graczy.

Oni mnie nie czepiają ja ich nie czepiam i pasuje.

A to że większość nie odpisuje na raporty pisane w grze trudno.

Śmierć frajerom, a reszcie kiełbasa w zad i do przodu.

KaZeK
11-03-2012, 14:48
Wymiennicy=100% |Jihad
Moderatorzy- Wiekszosc z Jihadu poza ekipa Sherlocka.

Wymiennicy = 100% Jihad?!XD Tylko Sciex jest u Nas w gildi *SORY LUDZIE SCIEKS JUZ NIE JEST U NAS W GILDI, MAJ MESTEJK POPRAWIAM SIE
Moderatorzy - Większość z Jihadu?!XD Tylko Splaxor jest u Nas w gildi.

#Moje pytanie: Czy GM moze uzywać czarow/ run? Mam film z dachu gdzie na domku osob robily sie chmurki przy "ruszaniu" postacia z ktora sie biłem.

GM nie może przesuwać przedmiotów/graczy oraz nie zadaje jakichkolwiek obrażeń z czarów/run.

Dziwne że zawsze macie tyle do napisania, a nigdy nie macie jakichś screenów/filmików z tego??

#t
Pierw robicie coś wbrew regulaminowi a później sracie na forum że dostajecie bany/ostrzeżenia. Na drugi raz zastanówcie się zanim coś zrobicie.

Btw. Sayto jest z Jihadu, dajemy mu 10000000kkgp żeby nas nie banował, tyle w temacie, pis jol sayto jutro przelew

Novi
11-03-2012, 14:59
Ale co title , albo nazwa gildi ma do bana? Co to jest Sayto z Jihadu?
Musisz miec jakas niezla psyche zeby widziec tu obraze albo cokolwiek ^^
Gz Pomyslunku ..... Ban nie sluszny za destro.. Bo "Sayto z Jihadu" < To zwykly przypis.... A nie jakas obraza...
Ale Spoko, widac ze masz swoj swiat i swoje kredki.

Sir Krystian
11-03-2012, 15:09
daje smieszne ssy SAYTO=JIHANDOWIEC
http://i42.tinypic.com/33tmsck.jpg
http://i42.tinypic.com/2dunol.jpg

Sethan
11-03-2012, 15:24
Była gildia NLN/Anty NLN, KRS/ANTY KRS itp a nikt nie kazał ich usunac.
Z jakiej racji maja usuwac nazwe SRIHAD lub IHAD?
Bo dorosli z Jihadu placza na gg/w skargach do Caava/Sayto?

Co do RS'a Neko Knighta. 5 minut wczesniej pisalem ST/GMem na rrv a gdy zglosilem rapa to nie odpisal ;) A bany rozdawał wiec?

Pisząc skargi na botterow zawsze odpisuja " nie ma czasu" lub ze nie mozna udowodnic auto vity/manasa/lota/ringa/sh a po 2 dniach my dostajemy bana za auto manasa ktorego ciezko wykryc ;)

#
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mortiis
Czyli ma dostać namelocka?
Gowno to kogos obchodzi czy nazwa jest podobna,to gra debile kk? Zrobił Srihad bo taka nazwe gildii chcial.

Ja na swoim koncie mam nick "Compot" a taka range ma chyba Scix z Jihadu. Prosze o zmiane jego rangi ;)
Pisze rrv a nikt nie odpisuje?

First Adrian of Sork
11-03-2012, 15:35
Beka Sayto nie jest z Jihadu XDDDDDDDDDDDDDD
To jakiś nołnejm..
I jest sprawiedliwy xd!

Knight Lukas
11-03-2012, 15:44
Sayto nawet nie wie kto gra na apo, a co dopiero miałby kogoś faworyzować :D Pierwsze dni po tym jak pojawił się Sayto to jihad zakładał tematy, że ktoś ich śmiał upominać.

Co do questa, zamiast zrobić PZ na tym jednym pieprzonym sqmie to wolicie spam na forum.

Co do nazwy jak zrobią gildie Anty Jihad to też każesz usunąć? Bo podobna?

Gdyby Mortiis kiedyś łaskawie raczył się zająć ekipą, a nie powierzał wszystkiego Nixonowi(Santano) to byłoby trochę inaczej :| Teraz to nawet Santano nie ma czasu wejść. Nawet bugi mają gdzieś i im się nie spieszy w naprawianiu ich.

@dwon
Trochę w tym racji jest :(

Sciex
11-03-2012, 17:09
Wymiennicy = 100% Jihad?!XD Tylko Sciex jest u Nas w gildi.
Moderatorzy - Większość z Jihadu?!XD Tylko Splaxor jest u Nas w gildi.

Ciekawe ktora postacia jestem w Jihad? Chyba zadna:(

Wiadomo że jihad ma układy np ostatnio chciałem wymienić hara co miał 1 tyg do 1 mies a nie wymienił a kumplowi z jihad co miał 2 tyg hara to wymienił mu to jest powalone że jihad ma inne zasady

Jezeli Ci chodzilo o mnie to akurat gildi Jihad nigdy nie faworyzowalem przy wymianach.. Kazdego traktuje jednakowo jezeli jestes innego zdania i uwazasz ze kogos wymienilem a nie powinienem wyslij mi dowody na pw.

#t

Gdybyscie znali regulamin to byloby na pewno mniej placzu co do Ekipy.

/\Sciex a nike wymieniles Dawida 2x w meisiacu?

Wymienilem go tylko raz gdy wymienial sie Demon.

Vertix
11-03-2012, 18:07
@up.

Temat mówi co innego, ale jednak częściowo mogę się zgodzić, a jeśli chodzi o gildię to już śmieszne, bo były gildie typu, np. demoniczny monk = anty demoniczny monk. Oczywiście inne nazwy były, ale sam nie pamiętam, ale to i tak przykład.

Zarexoholik?
11-03-2012, 18:46
A kto napisał gimbusy, że nie możecie zrobić gildii 'anty jihad'? Jak nazwa jednej nawiązuje do drugiej, żeby stworzyć napinkę to chyba logiczne, że zaraz jest kasowana.

Magik
11-03-2012, 20:12
#Up
O dziwo sie z Toba zgadzam - gildia Anty Jihad jak najbardziej opisuje nazwe gildii i przy tym nikogo nie obraza.

Z wszelkimi problemami dotyczacymi wymiany piszemy do Tygrysa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=14) - bez zbednego spamu i placzu.

#Topic
Osobiscie mialem taka sama sytuacje, osobnik takze w randze posiadal nick nawiazujacy do mojego, a nazwa gildii miala na celu obraze innej gildii... Z ta roznica, ze ja przyznalem mu bana na tydzien po uprzednim ostrzezeniu i prosbie o skasowanie gildii. ;)
Sayto postapil slusznie... Najpierw upomnienie, potem ewentualne wyjasnienie/rozmowa - dopiero na koncu ban... Mam tylko jedno zastrzenie: ban stosunkowo krotki.

Przypominam takze, ze z wszelkimi problemami dotyczacymi bana lub niesprawiedliwego sprawowania sie poszczegolnych czlonkow Ekipy piszemy w tym dziale (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49), zakladajac odpowiedni temat i powstrzymujac sie od zbednych wulgaryzmow, badz na maila pomoc*********.pl