PDA

View Full Version : Jak co? robicie to róbcie to bez b??dów!

Xzaz!t
12-03-2012, 18:21
A więc...
Arena na soran jest hmm? "spier***?"
Przez ten syf straciłem klapki(nie płaczę), ale jak już coś robicie to zróbcie to bez błędów tak samo jak było z UW, które też straciłem ae później odzyskałem!

Proszę naprawić ten żałosny bug, albo dać tabliczkę, że arena jest spieprzona i można opieprzać na niej inne osoby.

To tyle w tym temacie ;)
Ps. Niech nie wypowiadają się tu pionki typu Caav, Magik tylko Santano,Tygrys, Mortiis.
Ps2. Temat zostanie zamknięty... Powód?- niewygodna prawda :|

Magik
12-03-2012, 20:40
Opisz prosze swoj problem jak czlowiek, a nie jak neandertalczyk, bo ja nadal nie wiem o co chodzi.

Temat przenioslem do odpowiedniego dzialu.

#Nizej
Gram, ale co to ma do tego? Nikt nigdy mnie tam nie oszukal, wiec nie wiem o co chodzi... Tym bardziej, ze powyzszy problem nie zostal opisany nawet jednym zdaniem... Tak, powinienem skasowac temat, ale wtedy autor uznalby, ze cos ukrywamy badz celowo dzialamy na jego niekorzysc. :|
Czekam na opisanie problemu, kasuje zbedne posty, zamykam temat i zglaszam do odpowiednich osob.

Usernames
12-03-2012, 20:53
#magik
i tutaj pokazujesz to, ze nie grasz na otsie bo o arenie soran az uszy bolą tak huczno. gratuluje gmów ktorzy nie grają a wymądrzają sie :)hahahah ;D

@autor
wcale nie placzesz nastepnym razem idz solo na zwyklą arene albo ogarnij soran ;D

KaZeK
12-03-2012, 21:06
#Magik

Opiszę Ci to tak: Gracz X idzie z graczem Y na arenę Soran (tą na której trzeba położyć kasę/przedmiot) Gracz X oraz Y umówili się wcześniej że postawią np. UW gdy gracz X i Y położą UW, kolega gracza X (przyczajony wcześniej gracz), gracz Z rzuca platynki oraz gpki na UW gracza Y i ten sposób gracz traci swoje UW przez tych dwóch graczy. (przesuwają go, kradną uw czy coś pod ten deseń)

Wystarczy dodać tam możliwość położenia jednego przedmiotu.

Chyba o to mu chodziło. :D

Dostałem dzisiaj taką wiadomość:

~D'
18:21:21
juz 3x klapy od wczoraj na soran zajebalem
18:21:21
XD
18:21:26
90kcc do przodu
18:21:29
bo to na dwie osoby non stop
18:21:29
beka co

Wyjaśnione xd

powiedzmy magik kladzie klapy na < kadzi
21:29:34
a typ kladzie klapy > kadz
21:29:39
i ***** usun to 'D~
21:29:40
XD
21:29:42
no i ten

Kmq
21:29:43
XD

'
21:29:45
ja mu rzucam 1gp
21:29:57
on powija swoje klapy do bp i kladzie szybko 1gp albo nawet nie chowa
21:30:00
i cisnie wajche
21:30:02
ich wrzuca do areny
21:30:06
arena zabiera po 1gp
21:30:11
a klapy/2x klapy zostają i ja je zbieram
21:30:12
: )

#down
Nie do końca wiem na czym to polega, nie widziałem tego na własne oczy, ale najwidoczniej chodzi o to że gracz jest przesuwany przez dwóch graczy X oraz Z i kradną mu to UW.

Hektor Gompka
12-03-2012, 21:10
gracz Z rzuca platynki oraz gpki na UW gracza Y i ten sposób gracz traci swoje UW przez tych dwóch graczy.

No dobra, zarzucają mi UW tym syfem. Ale powiedz mi, co dalej dzieje się z tym UW? Znika czy jaki chuj? Bo nie czaje tej teorii...

Demon
12-03-2012, 21:35
napiszę coś od siebie, wykorzystywanie areny soran do takich przekrętów nawet nie podlega pod wykorzystywanie błędów gry, bo tam błędu nie ma. to, że mortiis zapomniał/specjalnie nie zrobił możliwości wrzucania itemów na czyjąś kadź to nie jest nikogo problem, to Wasza głupota prowadzi do tego, że dajecie innym zarabiać w tym mi [tak przyznaje się, bawiłem się tam :)] to nie moja wina, że bijecie się z 500 lvli mniejszym noob charem tylko i wyłącznie dlatego, że się napaliliście na parę marnych kccków, a najśmieszniejsze jest to, że macie pretensje do ludzi myślących takich jak np. ja, że bijecie się O ŚMIESZNEGO GPka, a to, że zostawiacie itema na kadzi to jest śmieszne, bo możecie mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie. POZDRAWIAM!