View Full Version : Jak co? robicie to róbcie to bez b??dów!
A więc...
Arena na soran jest hmm? "spier***?"
Przez ten syf straciłem klapki(nie płaczę), ale jak już coś robicie to zróbcie to bez błędów tak samo jak było z UW, które też straciłem ae później odzyskałem!
Proszę naprawić ten żałosny bug, albo dać tabliczkę, że arena jest spieprzona i można opieprzać na niej inne osoby.
To tyle w tym temacie ;)
Ps. Niech nie wypowiadają się tu pionki typu Caav, Magik tylko Santano,Tygrys, Mortiis.
Ps2. Temat zostanie zamknięty... Powód?- niewygodna prawda :|
Opisz prosze swoj problem jak czlowiek, a nie jak neandertalczyk, bo ja nadal nie wiem o co chodzi.
Temat przenioslem do odpowiedniego dzialu.
#Nizej
Gram, ale co to ma do tego? Nikt nigdy mnie tam nie oszukal, wiec nie wiem o co chodzi... Tym bardziej, ze powyzszy problem nie zostal opisany nawet jednym zdaniem... Tak, powinienem skasowac temat, ale wtedy autor uznalby, ze cos ukrywamy badz celowo dzialamy na jego niekorzysc. :|
Czekam na opisanie problemu, kasuje zbedne posty, zamykam temat i zglaszam do odpowiednich osob.
Usernames
12-03-2012, 20:53
#magik
i tutaj pokazujesz to, ze nie grasz na otsie bo o arenie soran az uszy bolą tak huczno. gratuluje gmów ktorzy nie grają a wymądrzają sie :)hahahah ;D
@autor
wcale nie placzesz nastepnym razem idz solo na zwyklą arene albo ogarnij soran ;D
#Magik
Opiszę Ci to tak: Gracz X idzie z graczem Y na arenę Soran (tą na której trzeba położyć kasę/przedmiot) Gracz X oraz Y umówili się wcześniej że postawią np. UW gdy gracz X i Y położą UW, kolega gracza X (przyczajony wcześniej gracz), gracz Z rzuca platynki oraz gpki na UW gracza Y i ten sposób gracz traci swoje UW przez tych dwóch graczy. (przesuwają go, kradną uw czy coś pod ten deseń)
Wystarczy dodać tam możliwość położenia jednego przedmiotu.
Chyba o to mu chodziło. :D
Dostałem dzisiaj taką wiadomość:
~D'
18:21:21
juz 3x klapy od wczoraj na soran zajebalem
18:21:21
XD
18:21:26
90kcc do przodu
18:21:29
bo to na dwie osoby non stop
18:21:29
beka co
Wyjaśnione xd
powiedzmy magik kladzie klapy na < kadzi
21:29:34
a typ kladzie klapy > kadz
21:29:39
i ***** usun to 'D~
21:29:40
XD
21:29:42
no i ten

Kmq
21:29:43
XD

'
21:29:45
ja mu rzucam 1gp
21:29:57
on powija swoje klapy do bp i kladzie szybko 1gp albo nawet nie chowa
21:30:00
i cisnie wajche
21:30:02
ich wrzuca do areny
21:30:06
arena zabiera po 1gp
21:30:11
a klapy/2x klapy zostają i ja je zbieram
21:30:12
: )
#down
Nie do końca wiem na czym to polega, nie widziałem tego na własne oczy, ale najwidoczniej chodzi o to że gracz jest przesuwany przez dwóch graczy X oraz Z i kradną mu to UW.
Hektor Gompka
12-03-2012, 21:10
gracz Z rzuca platynki oraz gpki na UW gracza Y i ten sposób gracz traci swoje UW przez tych dwóch graczy.
No dobra, zarzucają mi UW tym syfem. Ale powiedz mi, co dalej dzieje się z tym UW? Znika czy jaki chuj? Bo nie czaje tej teorii...
napiszę coś od siebie, wykorzystywanie areny soran do takich przekrętów nawet nie podlega pod wykorzystywanie błędów gry, bo tam błędu nie ma. to, że mortiis zapomniał/specjalnie nie zrobił możliwości wrzucania itemów na czyjąś kadź to nie jest nikogo problem, to Wasza głupota prowadzi do tego, że dajecie innym zarabiać w tym mi [tak przyznaje się, bawiłem się tam :)] to nie moja wina, że bijecie się z 500 lvli mniejszym noob charem tylko i wyłącznie dlatego, że się napaliliście na parę marnych kccków, a najśmieszniejsze jest to, że macie pretensje do ludzi myślących takich jak np. ja, że bijecie się O ŚMIESZNEGO GPka, a to, że zostawiacie itema na kadzi to jest śmieszne, bo możecie mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie. POZDRAWIAM!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.