View Full Version : Kalkulator na stronie (Poprawa)
Witam, dzisiejsza moja propozycja jest to, aby w wolnej chwili, poprawiono Kalkulator na stronie APO,
Jak wiemy kalkulator dziala w miare sprawnie, lecz nie ma tam wszystkich itemek, od ktorych zalezy czy tez leczenie, czy atakowanie. Wiec mysle ze nie jest to duzo roboty, a przyda sie graczom :)
Jestem na nie, niech zajmują się poważniejszymi rzeczami, a nie jakimiś bzdurami. Takich propozycji było już kilka i nic z tego nie wyszło
Hashirama
13-03-2012, 19:44
Jestem za tym zeby to zrobili wkoncu bo juz od X czasu sa tematy, a zwlaszcza ze doszedl nowy SET i Poprawic go bo roozbieznosc Hitow jest Spora od 300-500.
Takanori~
13-03-2012, 19:49
Jestem na tak, bo przecież ten kalkulator jest po to by obliczyć zadawane obrażenia, a nie dla picu...
Zarexoholik?
14-03-2012, 13:07
Ten kalkulator i tak jest zbędny, ale skoro już jest i działa, to niech przynajmniej będzie można sprawdzic coś znacznie dokładniej niż w chwili obecnej.
Sasha Rookslayer
14-03-2012, 14:29
Większość osób nie korzysta z tego ''Kalkulatora'', więc po co on komu :<
Może go dopracują/naprawią ale i tak dla mnie są ważniejsze sprawy, niż jakieś zmienianie tego czegoś. Niech zajmują się nową Aktualizacją, a nie zbędnymi rzeczami. Jestem na Nie, a jak Administracjii będzie się chciało to może to zmienią.
Tak jak napisał Zarex jak już jest ten kalkulator to żeby chodził dobrze.
Na Tak
Everlastek
14-03-2012, 15:26
Nie potrzebne.Kto na tym oblicza hity?;o
Takanori~
14-03-2012, 15:31
Nie potrzebne.Kto na tym oblicza hity?;o
Nikt ? A dlaczego ? Bo nie działa poprawnie... To chyba oczywiste...
~#*Nalesniczek Zla*#~
14-03-2012, 17:53
Są straszne dziury jeśli chodzi o ten kalkulator ,ponieważ nie ma nowych itemów ,i poprawnych danych związanych z postaciami i balansem który był już w ch**y czasu temu. Mogli by dodać też więcej funkcji + crytical hits i może itemki na roku itp.
TAK
jak by jeszcze dobrze mierzył bo nigdy nie będzie idealnie więc jestem na NIE.
szkoda czasu po prostu jest wiele ciekawszych i potrzebniejszych rzeczy ;d . -> np MAPA.
RekruT #21
15-03-2012, 00:19
W ogóle źle on liczy... Całkiem powinni go zrobić żeby działał dobrze i wgl.
Jestem na tak.
John Cena
15-03-2012, 11:03
Powinni dodać shaman seta i inne nowe przedmioty do kalkulatora ,jestem na tak
Mało tego, że nie działa dokładnie ale to z powodu zmian w balansie to jeszcze da się zaznaczyć np.kaptur i HOTA razem, kilka błędów tam zobaczyłem już dawno i pisałem o tym Mc Maćkowi, ale napisał, że to zbędne :>
Mało tego, że nie działa dokładnie ale to z powodu zmian w balansie to jeszcze da się zaznaczyć np.kaptur i HOTA razem, kilka błędów tam zobaczyłem już dawno i pisałem o tym Mc Maćkowi, ale napisał, że to zbędne :>
Niby zbedne, to niech albo go usuna albo poprawia. Bo skoro zbedne to po co on sie znajduje na stronie?
Kingpin.
16-04-2012, 14:03
Przydało by się na pewno wszystko zaktualizować chociażby np. kalkulator czy mapę....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.