View Full Version : Tragedia z tutorami ....
Strycnine
13-03-2012, 20:21
Witam.
Ogarnijcie pały i zacznijcie pracowac, od 3 dni pisze że mam problem z nickiem przeniesionej postaci to nikt laskawie nie odpisze mimo ze Sayto banuje w tym momencie i ktos tam robi najazd. Pisza na GC, ale jednak nikt K*****A nie raczy odpisac na report... To zwykła olewka :)
Aloha pajace
Kaziu Extreme
13-03-2012, 20:26
Jesli opisujesz sprawe w takim bulwersie w jakim napisales tego posta, to nie masz co sie dziwic: ).
/\ Wyzej
Pomysl, zrobil temat dlatego, ze nikt mu nie odpisal przez xxx godzin bo maja w dupie rrv.
Ja pisze od 4 dni raport lecz nikt odpisał;0
Strycnine
13-03-2012, 20:38
Nie, raporty pisalem w bardzo grzeczny sposob, w taki jaki pisac sie powinno :)
~#*Nalesniczek Zla*#~
13-03-2012, 20:39
Dokładnie jak pan up.
Do nich trzeba jak do małych dzieci. Grzecznie z kulturą i na spokojnie ,wtedy jest owiele większe zrozumienie. A jak tak strasznie Ci zależy ,to raczej musisz przynajmniej tydzień poczekać bo i tak taki Satyo czy jak mu tam przyjmie zgłoszenie ,to powie ze powiadomił GM'a a ty będziesz czekał jakiś czas bo tak musi być ew. napisz na pomoc*********.pl ale tam też musisz mieć wiele cierpliwości.
Strycnine
13-03-2012, 20:44
Zeby bylo jasne mnie nie chodzi o to ze oni nic nie robia, bo banuja plebsow i robia najazdy, ale niestety olewaja sobie zgloszenia ;/ Ale uwaga 5 min temu, otrzymalem odpowiedz na swoje pytanie, ktore pisalem od 3 dni po kilkadziesiat minut dziennie ;)
Takanori~
13-03-2012, 21:07
Bo nie mieli czasu, to nie odpisali... Aha, beke mam z tych pseudo członków administracji... Kto stara się o serwer ? Moim zdaniem Tygrys i Santano... Reszty komentować nie bd bo nie chce dostać warna albo śmiesznego punktu karnego od jakiegoś Magika czy innego (...) I tak nic z tym nie zrobią, bo godowie wiedzą swoje, a my swoje... Kolejny dramat w ekipie ide na mazurka . Hłe Hłe !
To jest APO... Tu już nie ma, że zależało im na każdym graczu, teraz mają na to wyje***. Nic tylko banować, a często nawet tego nie umieją robić :o
Napisz na maila pomoc*********.pl, badz w tym dziale (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49). Moze Ci pomoc tylko scisla Administracja, ktora najwyrazniej w ostatnich dniach nie byla na serwerze i nie widziala Twoich raportow.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.