View Full Version : Jako 2, 25 Distance By Sasha =]
Sasha Rookslayer
15-03-2012, 17:20
Heh, wbiłem sobie z nudów 25 Dista :)
Wbiłem go jako drugi, lecz widać, że jako 3, ale gracz o nicku: Widzej to jakaś zbugowana postać, albo jakaś postać Administracjii, więc ten gracz się nie liczy :D
http://i43.tinypic.com/ve4vom.jpg
Pozdrawiam,
Sasha Rookslayer.
Gratulacje :)
gogo top 1 w discie sasza...
a teraz daj te 10kcc za komenta co obiecales :)
~#*Nalesniczek Zla*#~
15-03-2012, 17:35
Żenada...
Weź ogarnij ile ty masz lat?! Załóż lajfa i dodawaj screeny na bieżąco ,a nie pełno twoich screenów. Na pierwszej stronie ze screenami "Rookgard" jest ich co najmniej 4. Więc chyba coś nie teges.
#top.
Gratuluję wbij 26.
Takanori~
15-03-2012, 17:50
Gratuluje, idz expić. ;f
.Animal.
15-03-2012, 18:01
Gratki :D teraz wbijaj lvle.Powodzenia.
Sasha Rookslayer
15-03-2012, 19:04
Żenada...
Weź ogarnij ile ty masz lat?! Załóż lajfa i dodawaj screeny na bieżąco ,a nie pełno twoich screenów. Na pierwszej stronie ze screenami "Rookgard" jest ich co najmniej 4. Więc chyba coś nie teges.
#top.
Gratuluję wbij 26.
Nie mam lajfa, więc daje Screeny, by tacy ułomni ludzie jak ty je komentowali :)
Dzieki ludziska za wasze Gratki!!!!! Oby ich było więcej!!!!!!
@down.
Żal dupe ci sciska ile gram? Po co patrzysz codziennie na mój profil?
Tak ładnie wygląda to 2900 godzin, że sam byś chciał mieć tyle? A to, że rodzice ci nie pozwalają tyle grać, to jest nie mój już problem, tylko twój. Poproś ich, by ci pozwalili grać o godzine dłużej na tym kompie dziennie to może będziesz szczęśliwszym chłopcem i nie będziesz mi śmiecił tematu. Tyle mam ci do powiedzenia marginesie społeczny hłe hłe hłe :P
~#*Nalesniczek Zla*#~
15-03-2012, 20:08
Swoimi wypowiedziami pokazujesz jaki jesteś niedorozwinięty ,nie żal Ci tych 2900 godzin spędzonych przed komputerem ,pomyśl ile byś osiągnął trenując przez cały ten czas ,ile byś zyskał rozumiem pograć parę godzin tj. (2/3) ale nie całymi dniami po 10. W rzeczy samej dałem Ci tylko radę ,a właściwie pogratulowałem up. więc nie wiem po co się sapiesz.
#up.
Pozwól iż nie będę tego komentował "marginesie społeczny".
ps. Od razu nawiązanie do rodziców ,nie znasz życia dziecino.
dziq76pl
15-03-2012, 20:59
Teraz bierz się za fishing xD
Noe aka Capitan
15-03-2012, 21:41
21:40 Sasha Rookslayer: napisz cos ciekawego w moim
21:40 Sasha Rookslayer: temaciku
Ok piszę jesteś koksem bij 29axe 43 shielding 26dist 8mlvl Go Go
ale przeciez ten cały astiz czy jak mu to (ten co mial 6lvl) chyba tez wbił 25 dista i shielding chyba miał duzo większy od ciebie, więc nie chwal sie ze wbijasz wszystko pierwszy gdy tak nie jest. Tak czy siak gz 25 dista
Krulowiec
16-03-2012, 15:48
Nie mam lajfa, więc daje Screeny, by tacy ułomni ludzie jak ty je komentowali :)
Dzieki ludziska za wasze Gratki!!!!! Oby ich było więcej!!!!!!
@down.
Żal dupe ci sciska ile gram? Po co patrzysz codziennie na mój profil?
Tak ładnie wygląda to 2900 godzin, że sam byś chciał mieć tyle? A to, że rodzice ci nie pozwalają tyle grać, to jest nie mój już problem, tylko twój. Poproś ich, by ci pozwalili grać o godzine dłużej na tym kompie dziennie to może będziesz szczęśliwszym chłopcem i nie będziesz mi śmiecił tematu. Tyle mam ci do powiedzenia marginesie społeczny hłe hłe hłe :P
Sasza, chodzi o to, że nie każdy lubi siedzieć przed monitorem te 5/6h :|
# topic
Gratuluję, na pewno 25 distance ci się przyda!
Lady Lee
17-03-2012, 10:20
Gz Sasha !:D
Za fishing sie nie bierz bo jam jest top 1 ! :D (101)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.