View Full Version : ?enada profesji
Witam , myślałem nad zakładaniem tego tematu, moim skromnym zdaniem mam kilka propozycji dotyczących profesji ek'a i ed'a i bicia m'lvl.
1.Ed jest za silny , moje zdanie jest takie że ed jest jak granat , pociągniesz za zawleczkę i wyjebie w powietrze. Druid zadaje za mocne obrażenia a natomiast Knight jest za słaby w hitach na lov lvl'ach.
2.Ek mało się UH'a
http://i43.tinypic.com/fabxv7.gif Jako że Knight leczy się wyłącznie tą runą więc nie ma szans wyleczyć przez krótki okres czasu jeżeli ta runa nie może go leczyc w wiekszosci hp prawie tak dobrze jak exura vita u druida/sorcera
3.M'lvl u knighta jest poprostu smieszny , jak patrze na wskaźnik m lvl'a mam wrażenie że się zatrzymał i nie drgnie ani 1% bo przeglądając ranking największy magiczny lvl knighta do 3k lvl to 15 a / ed = 160 / rp = 50. Więc proponuje wzrost magicznego lvl u profesji Knight bo zdecydowanie zadaje małe hity. Jeśli mówicie że ek jest za silny i zadaje duże hity a nawet że jest leprzy od ed bo jakiś dzieciak kupił kaske na allegro i wykupił całego shaman seta w grze to pozdro.
4.Lisciasty Plecak , wszyscy pewnie znamy ten zielony plecak jednak jest bezurzyteczny do noszenia w ekwipunku , proponuje aby ten plecak coś jednak dawał , no nie wiem 1% do obrażen od magii czy co tam wymyślicie :confused: podniosło by to jego wartość oraz wprowadzenia go w obrót.
http://i40.tinypic.com/15pjspi.gif
Dla niektórych propozycje te są o kant dupy roztłuc ale napisać zawsze można
Sorc Aka Siochacz
16-03-2012, 00:30
Człowieku czy Ty chcesz z APO zrobić Mazurka?
Jestem na nie, bo jakie jest APO to niech takie zostanie a nie że będzie znoobione po prostu to co wymyśliłeś już rozwala system.
NIE!!!!!!!!!!!!
Pyrtówka
16-03-2012, 05:57
Beka, beka, beka! 300 ed po hicie w msa bije do yellow? xd. No nie wiem co ci tak nie pasuje, ja 300 rp z hota i papciami nawet nie zjechalem do reda 380 eka. Wiec nwm w czym proble. Ofc NIE!
ek to czołg już od najmniejszych lvli jeśli potrafi się nim grać. :)
żadna profesja mu nie dorówna, no cóż, taki balans.. :confused:
Takanori~
16-03-2012, 07:34
Znowu płacz o balans... Ludzie, ogarnijcie się wreszcie... Nie jest tragicznie, jest w miare dobrze. Ed i ms radzi sobie z ek i dobrze, rp ma ciężko, no cóż life is brutal.
Co do tego plecaczka, faktycznie, mógł by on zostać wykorzystany do innego celu, aniżeli dropić z pathów. Uważam, że dodawanie jakich kolwiek obrażeń magicznych było by głupotą, ponieważ jest już masa takich przedmiotów, mało kreatywne, a przede wszystkim ściągnięte żywcem z mazurka. Tak wgl co by ci dało 1% ? Myśl racjonalnie...
Lethornek
16-03-2012, 08:21
Co Ty w ogóle piszesz, chciałbyś pewnie żeby ek się uhał 50% hp ? i na 1.5k brał solo master atoma xD?
Ten plecak niech daje 50 do lansu na mieście i będzie supcio
Pozyczalski
16-03-2012, 08:22
Nie robić mnie tu żadnego mbp mazurowskiego! :)
Ryśku xD
16-03-2012, 08:32
Chcesz zwiększyć uh'y knight'owi bez sensu , będzie wtedy za dobry.
Balans profesji , jest dobry lecz uw wszystko psuje.
Dragon Slash
16-03-2012, 08:35
HAHAHAHAHAHAHAHAH aż mam drgawki na widok głupot które ty wypisujesz...!!!!
ED JEST ZA MOCNY?!!!
Ciężko zabić mu palanta który ciągle klika uh z hota a ty tu swoje wymysły pokazujesz.Ms wali dużo więcej niż ed ale nikt się go nie czepia....
Poprawić uha?Kpisz
@edit
Nie stawiaj spacji po znakach interpunkcji !!!
Oraz bezużyteczny.
Ehmm autor tematu jest debilem?(bez urazy)
EK- słaby?- Tak, każda profesja jebI** go solo, nawet rookslayer ma z nim szanse[ironia/]
Co do m lvl, ja mam chyba zbugowanego, ponieważ na 666 ek brakowało mi 54% do 13 m lvl, teraz mam 800 ek i brakuje mi 72% :mad:(i ten m lvl w ogóle nie idzie). Ani na EK NR I jak i na EK NR II m lvl nie był bocony :D
ed jest granatem, lus, że 300ed zabija ms'a na 3 hity, COOL STORY BRO! to, że 300ek się nie wyleczy od 300ed/ms to wiadome od 1410, ale spójrz na sytuację ek vs ms/ed na większym lvlu, ogarnięty ek nie ma szans paść
HAHA ed mocny? żal każdy wie że ms i ed w dzisiejszych czasach dostaje po dupie mało hp a ek i rp to są dobre profesje jak na dzień dzisiejszy ogarnij.
druid nie leczy całego hp jednym czarem, knight uha się odpowiednio mocno. Nic nie zmieniać, a tym bardziej nie dodawajcie kolejnego magicznego przedmiotu! Z resztą plecak który daje % do czegoś jest już na mazurku.
Zaznaczylem tak, ze wzgledu na ten plecak - jednak zmienilbym w nim tylko to, aby mogl pomiescic z 50-70 przedmiotow. Nie jest to jakas znaczaca roznica, ale zawsze roznilby sie czyms od innych. W najgorszym wypadku mozna zmienic na 36, tak jak to jest w golden backpack'u.
Tak, kolejny który mówi, że knight jest za słaby was chyba do reszty po**** ??
Ms/Ed na Eka z uw nie ma szans chyba ze fartem, ek bije tyle samo co rp i jeszcze chcesz zwiększyć exori maxa ? Uh jest za słaby ?? Śmieszny temat założyłeś przynajmniej się pośmiałem. Cya
.LOGEST.
16-03-2012, 14:23
wbij 1k w tydzień
Ja Ci wbije 1k w 2 tygodnie.
Top.
Po co ulepszać uha ekowi? Skoro leczy się więcej niż obrywa od magicznych już teraz? Ek to w tej chwili najlepsza profesja do pvp/exp.
A ty chcesz go jeszcze poprawiać czyniąc go tym samym niedorozjebywalnym?
Gram magiczną(600lev) i równy lev EK(ew. o 100 większy) zabijam tylko dlatego, że mam full eq, gdyby nie to, to bym padał jak ścierka.
Mało tego, zdecydowałem się na zmianę profesji na ms i grę od 1 lev tylko dlatego, żeby mieć większe szanse w pvp z ek.
Takanori~
16-03-2012, 14:34
@2x up
Co do komentarza mojej wypowiedzi
Pomysł z + x% szczęścia odpada. Nie ma sensu dodawać po 50% bo to praktycznie nic nie da, a większa ilość też była by do bani bo Crown jest dużo warta i posiada m.in. właściwość +200%? szczęścia przy dropie. Można by było powiększyć pojemność do jakiś 50... Hmm albo zrobić coś takiego:
plecak był by bardzo "lekki", dzięki czemu mieli byśmy możliwość szybszego poruszania się. Np tak jak bohy.
Wtedy jednak trzeba by było w jakiś sposób zmiejszyć ilość tych plecaków... Wycofać z lootu i zrobić jakąś misje na niego.
Chyba nigdy nie mialeś styczności grania ed... zobacz pvp edzia i xixe jaka jest różnica edzio większy lvl o 100 +/- i nie radzi sobie, to, że grasz ek to nieznaczy, że musi być najlepszy, a ty chcesz jeszcze zwiększyć hity i uha. Masakra koleś zastanów sie co piszesz i dopiero twórz temat
Czarodziej Xardax
16-03-2012, 14:58
1.Ed jest za silny , moje zdanie jest takie że ed jest jak granat , pociągniesz za zawleczkę i wyjebie w powietrze. Druid zadaje za mocne obrażenia a natomiast Knight jest za słaby w hitach na lov lvl'ach.
i juz mi sie chce smiac :confused::confused:
Jak ek jest ogar to i 200lvli wiekszego ed ubije ; x
Zarexoholik?
16-03-2012, 15:24
To normalne, że druid bije więcej niż rycerz?!
Jako że Knight leczy się wyłącznie tą runą więc nie ma szans wyleczyć przez krótki okres czasu jeżeli ta runa nie może go leczyc w wiekszosci hp prawie tak dobrze jak exura vita u druida/sorcera
To normalne, że druid/sorc leczy się więcej niż rycerz.
M'lvl u knighta jest poprostu smieszny , mam 347 lvl jak na tą chwilę i jak patrze na wskaźnik m lvl'a mam wrażenie że się zatrzymał i nie drgnie ani 1% bo to jest normalnie śmieszne że przeglądając ranking największy magiczny lvl knighta do 3k lvl to 15 a / ed = 160 / rp = 50. Więc proponuje wzrost magicznego lvl u profesji Knight bo zdecydowanie zadaje małe hity. Jeśli mówicie że ek jest za silny i zadaje duże hity a nawet że jest leprzy od ed bo jakiś dzieciak kupił kaske na allegro i wykupił całego shaman seta w grze to pozdro.
Palem 50 mlvl na 3k lvlu? Skąd masz takie info?
Ek ma najmniejszy mlvl, bo to nie jest profesja magiczna, wiesz? A i tak leczy się więcej niż inni biją.
4.Lisciasty Plecak , wszyscy pewnie znamy ten zielony plecak jednak jest bezurzyteczny do noszenia w ekwipunku , proponuje aby ten plecak coś jednak dawał , no nie wiem 1% do obrażen od magii czy co tam wymyślicie :confused: podniosło by to jego wartość oraz wprowadzenia go w obrót.
http://i40.tinypic.com/15pjspi.gif
Kolejny magiczny przedmiot zapomnienia? Fajnie, że dzięki plecakowi będziesz zadawać większe obrażenia - niezwykle twórcze.
Alber Einstein return
16-03-2012, 15:33
Fajny pomysł z tym plecakiem to trzeba przyznać.
Mam eka i jestem zadowolony z jego możliwości. Jakiekolwiek zmiany znowu rozstroją cały balans który jest obecnie na dobrym "równym" poziomie.
chłopku ;p tutaj skille nie maja znaczenia chociaż może po upie coś się zmieni więc czekaj cierpliwie, a na obecnym systemie tylko ilość expa się liczy.
Krulowiec
16-03-2012, 15:34
Rycerz to bloker, tylko na APO zrobili z niego taką profesje, która zabije większość potworów solo. Moim zdaniem EK powinien się więcej leczyć, ale mniej bić. Załóż swój plecak nike i zobacz czy szybciej biegasz, a nie wypisujesz takie głupie propozycje.
Hashirama
16-03-2012, 17:01
To są chyba jakieś zarty co ty napisales. Wez poexpij troche a nie przejmujesz sie jakimis Low Lvl. Widac ze nie masz pojecia o Apo. Ek vs ED jest tak ze Masz MArne szanse na wygranie Ed, ponieważ moze miec ktos Bota + full eq= Czołg. Po za tym MAGIC LVL idzie dobrze, musisz wiecej czasu poswiecic a nie ty bys chcial zeby ek'a walil podobne hity do innych magicznych profesji. Zero pojecia o tibi. Chyba wiadomo ze knight ma full hp to malo wali ,a ed ma okolo 3x mniej zyc wiec bedzie walil wiecej niz knight. Ogolnie ek powinni troszke oslabic uha bo na wyzszym lvl nie do zabicia praktycznie.
NIE.
I wgl usunac temat bo nie ma on sensu, powinni takich banowac. Ktos ich zabil pare razy i Placza na forum ze Ed mocno bije.. Smiech na sali.
Wszystkie trzy propozycje są pokurwione
Ek = czołg,nie do rozjebania - co do 1 i 2.
Tego backpacka nie noś skoro Ci nie pasuje. Tyle ode mnie.
Aha.. Spójrz na m lvle na RL'u u najta,i wtedy rozmawiaj dalej :]
Oczywiście wszystkie NIE !
Uh za slaby? Nawet takinieogar jak Sciex nie padał 3100 ekiem bo takim juz raczej sie nie da ;)
Vita u msa jest dobra? Wez czlowieku kup ode mnie 2.9 k msa a zobaczysz jak fajnie sie bije knightaa
;)
Ten plecak niech daje 50 do lansu na mieście i będzie supcio
o! za tym jestem! Co do uha to ośmieszyłeś się. EK i tak się dużo uha + masz uha na hocie. Pograj na innych NORMALNYCH OTS'ach na 7.6 [nie mazurski] i pouhaj się recznie, wtedy podziekujesz Mortiisowi za hoty. Ed jest od tego by dużo bić. Skoro ma mało hp to dużo bije - proste
Dobra, moja cierpliwość się skończyła...
Wszyscy mi tu piszą że mnie pojebało, nawet jeśli to co? Jest to gówniana sprawa innych o czym pisze a o czym nie, i miałem tego tematu nie pisać/olać i nie robić nic więcej tylko teraz napisałem ten topic i doszłem do wniosku że to dobra okazja aby wygarnąć tym co na mnie teraz naskakują. Ale najpierw kilka słów do tych wszystkich idiotów,kretynów i debilów którzy piszą do mnie teksty w stylu "pojebało cie?" jeśli myślicie że w ten sposób pokazujecie jacy jesteście "zajebiści" to w tym momencie całe wasze IQ jebie o ziemie. Jakby to powiedziec... właśnie na takie osoby jak wy powinna być wprowadzona aborcja.
Debile którzy nie potraficie nic zrobić poza najazdami na takie tematy ale najwyraźniej moje tematy przyciągają debili jak magnes, niespecjalnie mi to pasuje bo nie jestem jakiś "Magneto" więc wszyskim debilom dziękuje w negatywnym znaczeniu swoje zrobiliscie -----> tam są drzwi a przed drzwiami jest przepaść.Bo jeśli już ktoś krytykuje to mądrze i z sensownymi argumentami a nie tekstami "pojebało cię" i "jesteś debilem".
ek to czołg już od najmniejszych lvli jeśli potrafi się nim grać. :)
żadna profesja mu nie dorówna, no cóż, taki balans.. :confused:
EK to czołg jeśli ma eq .
MS/ED ma eq to postrach DMG .
Po 2 ek vs ek różnica 200/300 lvli i jesli ten mniesz ucieka nic mu nie zrobisz..
Z ed/ms tego problemu nie masz .
Po 3 do 2K lvla~ Ms/ed dużo szybciej expi niż ek schody zaczynają się na Wardach wtedy role się zamieniają .
Plecak nie przejdzie bo jest juz od 2 lat na mazurku a jak wiemy Mortiis nie zrobi czegos co juz jest, moze doda nastepny syf ktory daje 5% magii zeby knight mogl zabic magiczne na 2 hity (teraz 3) :)
Combo 3k knighta jest wieksze od leczenia MS'a ktory ma w 3 k lvlu 38k hp+
Czyli? Raz nie wcisne vity- jestem w temple
Knight uha 18k+? Ja w jego lvlu bede bil 13.5k + 3.5-4k z uw wiec uha sie wiecej niz bije MSem i ma 93k hp
Mortiis ma w dupie balans, Tygrys wymysla bajki ze jest dobrze a reszta nie ma wladzy zeby poprawic knighta. Tyle na ten temat.
Co do update- jesli bedzie jak ostatnio to up ktory ma byc za miesiac bedzie po wakacjach
Jarken v2
18-03-2012, 12:49
Nudzi ci się? Chyba tak. Kolejny płacz o zły balans - teraz jednak w odświeżonej wersji "na odwrót!" Kolego uh Eka powinien jeszcze zostać zmniejszony, tak samo minimalnie siła bicia z czaru, a nie zwiększany aby jeszcze bardziej udupić profesje magiczne, w tym Rp. A jak ci nie idzie to kup sobie kaskę na allegro i zaraz będziesz prosił o usunięcie tematu.
niewidomy
18-03-2012, 14:49
Ed najlepszy w pvp ? Nie!
Najlepszy jest Ek jak ma UW to jest to czołg ,tak daj mu uha by leczył sie za 50 % hp to 1400 ek nie ubije 1900 rp -,-
NIE NIE NIE
Sasha Rookslayer
18-03-2012, 18:58
Kolejny zbędny temat, a mianowicie płacz o balans...
Ludzie wezcie się ogarnijcie w końcu, bo to już jest śmieszne. Chcecie pierw różnych zmiań, nowe Eq, itp, a teraz płaczecie. Z tego co mi wiadomo to Ek jest czołgiem na tym Serverze, a ty chcesz jeszcze go polepszyć ;<? Może dać uha co leczy 100% hp i dodatkowo mane full uzupełnia, co? :> Prosze cię! nie podoba ci się to graj na Rooku, albo idz na inny OrshOts.
Jestem na NIE!
Chyba nigdy nie mialeś styczności grania ed... zobacz pvp edzia i xixe jaka jest różnica edzio większy lvl o 100 +/- i nie radzi sobie, to, że grasz ek to nieznaczy, że musi być najlepszy, a ty chcesz jeszcze zwiększyć hity i uha. Masakra koleś zastanów sie co piszesz i dopiero twórz temat
RekruT #21
18-03-2012, 21:21
W ogóle chujowy pomysł. Może ek na małym lvl'u jest słaby ale na h lvl'u jest za silny. Za duzo sie uha zaduzo bije z uw i czaru....
Nie. po prostu uważam ze za mało leczy ta runa i można by dodać kilka % więcej do leczenia tą runą.
Tak chce mu zrobić lepszego uha przynajmniej o pare %
Ed jest już wystarczająco silny
Pare procent to u Xixe różnica w uhaniu o 1000~ więcej. Xixe uhałby się za ponad 21k, a Edzio ma się siochać za 22k? Jesteś ty normalny? Zwróć uwagę, że Edzio to druid-profesja typowa do leczenia więc jakim prawem ma się leczyć niemalże tyle samo co knight? Porównaj exure u knighta i u druida na real tibii i zobacz jaka jest różnica. Twoja propozycja jest debilna, a ty nie potrafisz grać w tę grę jeśli twierdzisz, że druid jest za mocny.
Sprawę z m lvlem zostawiam bez komentarza,... Jaką różnicę odczujesz jeśli zamiast 12 magicznego będziesz miał 22? Będziesz bił o 150 więcej? Będziesz z siebie dumny?
romanek147
19-03-2012, 14:55
Te tematy już są śmieszne... Ek za słaby??? Najsłabszy teraz na mniejszych lvl'ach jest rp.. Ma prawie takie same hity jak ek, wiele lepiej się nie leczy i ma znacznie mniej hp niż ek. Na temat rp zakładajcie tematy a nie o tego "słabego" najcika
A co do plecaka to jaki to ma sens?? ten plecak to jest hmm...ozdoba??
Jedyne co można by w nim zmienić to pojemność bo ma vol.20 tyle co zwykły bp. Fajnie by było gdyby miał chociaż te 32/36.
To tyle. Powinno być zabronione zakładanie już tych tematów.. Jeżeli dla Ciebie najt jest za słaby to załóż sobie tego ed/ms to jak Cie zjedzie jakis ek 10/15/20 razy to zmienisz zdanie.
Elo.
@Edit
Co do mlvla to niema sensu bo na tym OTS jak masz już czar "Exori Max" to już poziomu magicznego się nie trenuje kolego.
Alber Einstein return
19-03-2012, 18:10
Panowie. Ek jest zbyt słaby to prawda powinni dodać mu exura vite 100% na hp albo nie 120% do hp. W sumie dlaczego nie mogę zabić solo minosa nie czaje.
A tak poważnie wbij sobie 1k lvl potem zakładaj takie durne tematy. Na poczatku jak zaczynałem gre tez odczuwałem nierównośc w grze ale wraz z poziomem i przyrostem pkt hp stawała sie moja postać coraz potężniejsza. Spokojnie czekaj i exp.
Balans jest równy
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.