View Full Version : Tede feat. Chada - Warszawa Gnie Ci?
http://www.youtube.com/watch?v=hWw8T60E2w8
szykuja sie jeszcze wieksze hejty niz z pejo xD xD xD
HAJS SIE ZGADZA
http://i41.tinypic.com/oiukoy.jpg
Kaziu Extreme
19-03-2012, 20:16
2 poprzednie tracki od Tedego duzo lepsze niz ten;\.
Ryśku xD
19-03-2012, 20:24
Chada zajebiście pojechał , Tede tak średnio ...
Mikiel SZN
19-03-2012, 20:25
co tu dużo mówić, król jest tylko jeden esende mylffon. najlepszy track tego roku, genialne. Chałwa nawet fajnie, płyta roku już niedlugo i mixtape roku. Tede wygrał beef i nagrywa ciągle lepsze tracki i wydaje najlepsze płyty, trasy po całej Polsce teraz grane będą w tym Poznań elkoooo
Kowal'4.0
20-03-2012, 00:05
co tu dużo mówić, król jest tylko jeden esende mylffon. najlepszy track tego roku, genialne. Chałwa nawet fajnie, płyta roku już niedlugo i mixtape roku. Tede wygrał beef i nagrywa ciągle lepsze tracki i wydaje najlepsze płyty, trasy po całej Polsce teraz grane będą w tym Poznań elkoooo
Wszyscy kochamy romana...
Nie potrafie sluchac juz tego policjanta...
denekstbest_
20-03-2012, 02:49
Wszyscy kochamy romana...
Nie potrafie sluchac juz tego policjanta...
Jeszcze miesiąc? Dwa? Pisałeś, że tdf rozkurwia, a teraz, że nie możesz go słuchać bo gra w serialu na tvn? Co ma serial do jego muzyki?
20-03-2012, 08:29
prowo nie wyszło, tylko Kowal się złapał, jakiś koleś bez mózgu
@top
Zdziwiony byłem szczerze mówiąc że Chada nagrał z TDFem. Kawałek nic specjalnego, nie jaram się.
tedeef spoko, ale po co hada to nie wiem, wałek luźny, polecam, bije pjonteczke
Ahahaha jakie hejty lecialy na fejsie w komentarzach, jak Chada wstawil to :DD az usunal caly wpis i wstawil od nowa, beka. Mi sie niestety nie podoba, moze sprawdze Mefistotedesa ale watpie, o wiele bardziej czaje sie na Chady krazek ((:
Krulowiec
20-03-2012, 15:42
Moim zdaniem ch*jowe, jak wszystko od Jacka ( co to jest, jakiś policjant czy co) nie znam, ale hejtuje!
Ta płyta nawet niezasługuje żeby spoczywać na moim dysku.
Zarexoholik?
20-03-2012, 21:24
bardzo fajny kawałek, tede razem z chadą pewnie się nim jarają, ja uważam, że to gówno, a tede to tylko drin za drinem potrafi
Przynajmniej nie śpiewa z pleybaca bo gdy nawija to po pięciu słowach już nie może ...
ogólnie kawałek nie podoba się nie słucham go, jednak TEDE lepszy .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.