PDA

View Full Version : Pomocy ;(

Avelon
20-03-2012, 16:22
Witam..;<

Dzis mam wielki problem.Wsumie nie wiem czy wielki ale hmmNie umiem tego wytlumaczyc Wiec zaczne tak.Zrozumialem ze gra na main jest nie dla mnie.z tego co napewno widzieliscie z moich postaci takich jak Boruta,Metryk,Avelon Sorc,Wilku Rookstyler..Wszystkie postacie juz zrokowane... Wiec wziolem all itemki i zamienilem za itemkki na ROOK kiedys juz grałem na roku... mialem cos okolo 150+ Poziom . Lecz teraz bardzo mi sie nie chce wbijac tych lvl na SLIMACHNo i teraz moja propozycja taka czy ktos moze ma sposób na ominiecie huncenia silm.
PS glównie chodzi o to ze nie chce mi sie za nimi latac na s ringi...
PROSZE O POMOC :<

dziq76pl
20-03-2012, 17:04
Ja mam pytanie, a może dwa:
1) Czy mamy Ci powiedzieć na czym lepiej expić niż na slimach?
2) Czy mamy Ci dać jakieś eq, kasę żebyś na slimach nie expił?
3) Czy mamy Ci coś zblokować żebyś sobie bił lvl?
4)
No i teraz moja propozycja taka czy ktos moze ma sposób na ominiecie huncenia silm
Gdzie ta propozycja? xD

Bo ja nie obczajam tego tematu xD

Pyrtówka
20-03-2012, 17:15
Omg człowieku.. Nie wiem jakim cudem chcialo ci sie to wbijać. Poszukaj poradniki dla rookmana i w wiekszości bedzie ci pisac ze od 100lvl expi sie na black knight. ja na 150 lvlu na darkach siedzialem bo mi sie nudzilo. Smigaj na bk.

Miffek
20-03-2012, 17:40
kup sobie za 1kcc plaszczyk i od bodajrze 32 levela bedziesz mogl uzywac utana vid i nie bedziesz tracil na s ringi i non stop exp exp exp :)

Takanori~
20-03-2012, 17:48
Nie bardzo rozkminiam twój język i przekaz, ale z tego co zrozumiałem to:
jeżeli masz ten 150lvl to jak nie masz hajsu na lfy, ihy to idź na bk i zarób, a potem na dark lordy. Jeżeli masz hajs, gnaj na darki.

romanek147
20-03-2012, 18:10
Ludzie nauczcie się czytać zanim zaczniecie pisać wypowiedzi. "mialem cos okolo 150+ Poziom" To znaczy że już tego konta niema tylko miał kiedyś.

@TOP
Możesz expić nawet na rat'ach albo snake'ach, lecz na slimach wszyscy expią ponieważ jest tam najszybszy exp.

Bobas
20-03-2012, 18:18
Omg... Exp na Ghostach ;]

Mam takie małe pytanie :

Czemu zanim przeszedłeś do tego pytania, które było przyczyną twojego tematu - opisałeś historie swojego życia ?:O

Avelon
21-03-2012, 11:25
thx,temat do zamkniecia