View Full Version : Jakie zdanie o Cejrowskim?
Co sądzicie o tym jak w ostatnim programie Cejrowski pojechał po Buddystach? Tu też coś o tym piszą? Rada Etyki Mediów krytykuje Wojciecha Cejrowskiego za program w TVN (http://www.proline.pl/?n=rada-etyki-mediow-krytykuje-wojciecha-cejrowskiego-za-program-tvn&grupa=news). Dla mnie zachował się okropnie!!
a co ty dziennikarz z tvn'u? dla mnie jest wporzadku gosciem, lubie ogladac jego program w tv, bo nieraz dobra beke cisnie :cool:
Zarexoholik?
25-03-2012, 20:04
boso przez świat, pojebany koleś
A tam pojebany, ciekawy program prowadzi moim zdaniem ;p
Zajebiście opowiada prawdziwie o tym wszystkim, lubię jego programy i gołe stopy
Jedyny program w tv, który przyciąga mnie do telewizora.
^Gpiotras~
27-03-2012, 21:56
Po emisji w TVN programu Wojciecha Cejrowskiego "Boso przez świat"
Czy tego programu czasami nie ma na TVP 1 lub 2 a nie na TVN'nie ?
Czy tego programu czasami nie ma na TVP 1 lub 2 a nie na TVN'nie ?
Tez mi sie wydaje ze to leci na tvp1 albo tvp2....
Kowal'4.0
29-03-2012, 10:25
Ten koles jest za PiSem i jest wielkim katolikiem wiec nie dziwi mnie ze jest tak pojebany :)
Mikiel SZN
29-03-2012, 12:52
Tez mi sie wydaje ze to leci na tvp1 albo tvp2....
leciał na tvp1 ale teraz TVN go wykupił i leci na tvnie
^top
hehe zarex się spiął, bo Cejrowski nie expi tylko wygrywa życie.
Ogólnie typ jest troche dziwny, zrzekł się obywatelstwa polskiego itp, ale lubię jego program, jako jeden z niewielu takich. a na tych buddystów mam wyjeabne
Ten koles jest za PiSem i jest wielkim katolikiem wiec nie dziwi mnie ze jest tak pojebany :)
ze ktos jest za pisem i jest wierzacy to jest pojebany? Beka, kazdy ma wlasne zdanie i swoje wybory a Ty niby jestes dorosly, nie grasz w tibie a udzielasz sie na tym forum haha XD
@t
lubie go, czasem ogladam jego programy ale w dupie mam jego opinie
^Aquilezs^
02-04-2012, 19:16
Ogólnie mądry człowiek, wie sporo oraz ciekawie się wypowiada. Ma własne zdanie.
Jego sprawa czy się wyrzekł polskiego obywatelstwa, chociaż z jednej strony według mnie nawet bardzo dobrze zrobił, gdyż w tym kraju jest syf i chujnia.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.