Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Spina dzieciaka?

Xzaz!t
21-03-2012, 19:19
Nic dodać nic ująć ;)

http://img11.imageshack.us/img11/2223/dzieciaka.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/dzieciaka.jpg/)

Pozdrawiam Cie, i Twoja inteligencje :p
Ps. Już nie raz tak się spinał dlatego nazwałem go 12 letnim szczeniakiem.

Od kiedy w Tibi się mówi?

Straszne, naprawdę :(

KaZeK
21-03-2012, 19:23
Pozdrawiam Cie, i Twoja inteligencje :p

Dzięki za pozdrowienia, moja inteligencja też dziękuję.

#t
Zadam Ci tylko jedno pytanie:

Cos jeszcze bys chcial powiedziec?

Od kiedy w Tibi się mówi?

Nie karm trolla, tyle ode mnie, pis jol.

Takanori~
21-03-2012, 19:27
Wiesz... To co jest świadczy o jednym, wiemy obaj o czym. Osobiście do "Maciek zioma" nic nie mam, w stosunku do mnie jest naprawde wporządku.

Fobir
21-03-2012, 19:42
hah nie ma to jak teksty na mamę ;) to już się robi śmieszne on chyba na prawdę ma 12 lat skoro na rodzinę wyjeżdża ;/:eek:

scimex pallll
21-03-2012, 19:46
Olewaj dzieciaka cieplym moczem.
Na Apo musi sie znalezc taki matolek (dzieciak) jak Maciekziom, ktory sie spina po rodzicach.

Z czasem dostanie za swoje...

Mooncry
21-03-2012, 20:02
W takich sytuacjach przydatna jest opcja ingoruj :) niech sobie pisze, może mu się lżej na duszy zrobi :rolleyes:

Lagga v3
21-03-2012, 20:24
pierwszy go sprowokowałeś wyzywając od 12 letniego szczeniaka mimo iż chuja o nim wiesz , joł.

najbardziej dobił mnie twój tekst "znasz mnie ? " ty go nie znasz ale od szczeniaka wyzwać umiałeś.

raz się spinał ? pewnie też go sprowokowałeś ; p

DarkCokolate
21-03-2012, 21:33
#up /\
lagga plis ogar -.- wyzwal szczeniaka od szczeniaka, bo to dziecko na to zasluguje, niech zacznie zapi3rdalac do przedszkola a nie napi3rdala w tibie i spina sie do NORMALNYCH ludzi i wszyskim jedzi po starych, bronisz go bo (?) ci dupe wylizal?

#topic
ktos tu chyba próbuje sie lansowac na boonka ;] ;o upss...
spoko lus ale maciek i tak nie bedzie w spinach tak samo smieszny jak boonczi ;/
jest za glupi i tyle ;]

Hektor Gompka
21-03-2012, 21:59
#topic
spoko lus ale maciek i tak nie bedzie w spinach tak samo smieszny jak boonczi

Racja. Boonek Koondonek jest po prostu żałosny ;]

Jarken v2
21-03-2012, 22:01
Nazwa tematu bardzo zachęcająca, wchodząc tu oczekiwałem jakiejś BOMBY, ZASKOCZENIA, a ujrzałem jakieś gUwno. Po co z nim gadać w ogóle? Koleś siedzi przed monitorem i gruchę wali pod biurkiem, bo myśli że strzelił fajnym tekstem. Co do Boonka nikt nie ma złudzeń.

Cinasek
22-03-2012, 00:03
#up /\
lagga plis ogar -.- wyzwal szczeniaka od szczeniaka, bo to dziecko na to zasluguje, niech zacznie zapi3rdalac do przedszkola a nie napi3rdala w tibie i spina sie do NORMALNYCH ludzi i wszyskim jedzi po starych, bronisz go bo (?) ci dupe wylizal?

#topic
spoko lus ale maciek i tak nie bedzie w spinach tak samo smieszny jak boonczi ;/
jest za glupi i tyle ;]

Boonka obgadujesz ale dałaś mu sie wyruchac, żałosna jestes :)
Widziałem twoje ex=zdjecia, rozbierałas sie za kcc? wtf?

@ top
A niech wyzywa, normalka

Ktoś II
22-03-2012, 01:25
Na APO tak było, jest i będzie. Nic z tym nie zrobisz. Możesz olać kolesia i nie prowadzić z nim rozmowy. Sam chamstwa nie wytępisz.

Doktor Szypka Konefka
22-03-2012, 06:30
#up /\

#topic
jest za glupi i tyle ;]

A TY to nie jest kepucz aka troll z los Anakros?????
W ogóle jak ty możesz wypowiadać się w temacie gdzie padło słowo inteligencja ??????Ty jesteś jak Pudliszki, wszyscy maczają w tobie parówki :<
Jeszcze propsuje boonka który wrzucał twoje paskudne nagie foty od których nie jeden dzieciak stał się aseksualny

~Bocianex~
22-03-2012, 07:30
Cos mi tu nie pasuje Maciekziom niedawno sie chwalil ze konczy 27 lat
wtff

SedaN*
22-03-2012, 09:04
Niestety to jest cała atmosfera na APO, dlatego mnie tam zupełnie nie ciągnie :)

Azielu$
22-03-2012, 14:22
Cos mi tu nie pasuje Maciekziom niedawno sie chwalil ze konczy 27 lat
wtff

Ostatnio ten debil stał pod moim domkiem i spamował 'allegro kid'. XDD Moim zdaniem on mógł co najwyżej skończyć 7 lat.

scimex pallll
22-03-2012, 16:40
Ostatnio ten debil stał pod moim domkiem i spamował 'allegro kid'. XDD Moim zdaniem on mógł co najwyżej skończyć 7 lat.

A to norma ze do kazdego pisze "allegro kid"
Najlepiej jest olac dzieciaka.....

Krulowiec
22-03-2012, 18:22
No co zrobisz - buta nie zjesz.

Viseq
22-03-2012, 18:31
18:26 Maciekziom: serio beka?
18:26 Maciekziom: Twoja matka pod biorkiem sie nie smieje
18:26 Maciekziom: nara klocu

Wczesniej sie spinal ze boce w trainerze i pisal 'chodz na skype' chcialem mu wytlumaczyc ze jedynie moge wlaczyc skype i z nim porozmawiac ale nie zrozumial tego najwidoczniej i nadal pisal 'chodz skype' lus. jeden z wiekszych idiotow w grze na stos z nim

Usernames
22-03-2012, 21:29
czemu nie dales mu ignore od razu? dziwne ;d