View Full Version : wymiany postaci.
Wymiennicy.
Przesada jak dla mnie.. Czekam już 2 dzień i najlepsze jest to że przez 2 dni nikogo od wymian nie było, ile można czekać a gdy ktoś się z nich pojawi to TRZEBA się jeszcze "PROSIĆ".
A jeśli chodzi o wypowiedzi innych to nie pisać "że oni mają prywatne życie itp".
Bo jak dla mnie to chyba na chwile mogą wejść i zrobić to i tamto, tym bardziej że ich jest aż 4. I żadnego nie ma od 2 dni ! Albo nie odpisują.
Albo gdy nie mają czasu to niech zrezygnują z pozycji wymiennika.
Może czas aby ktoś nowy, zaufany zmienił starego wyjadacza?
Proszę o wypowiadanie się na ten temat.
Sexy Kngiht
21-03-2012, 20:19
Zgadzam się w stu procentach z Spoxterem, również czekam od dwóch dni i zero odzewu, w grze nikt nie nie raczy zalogować, ani n Gadu-Gadu odpisać? Nie wiem co to ma być, podzielam zdanie spoxtera..:mad:
Lagga v3
21-03-2012, 20:22
trzeba się prosić? - a czy to jest ich obowiązek? mają takowe pozwolenie ale jeżeli za dużo szczekasz mordą to wymienić cię nie muszą. Jeżeli grzecznie napiszesz a dana osoba będzie w grze na pewno się z tobą skontaktują . nie każdy gra xxx godzin dziennie jak wy, czasem wypadają dni gdzie masz więcej roboty niż zawsze - być może to były te dni? trochę cierpliwości i wyrozumiałości.
Takanori~
21-03-2012, 20:26
Ja również podzielam Twoje zdanie Spoxter. Wkońcu Tibia to gra, a nie rl życie. Skoro nie masz czasu na przyjemność typu gra(w tym przypadku Tibia) to poprostu w nią nie grasz. Taka sama sytuacja jest z wymiennikami, skoro nie mają czasu by wymieniać, to niech stracą posadę wymienników i po sprawie.
Polecam Ci napisać do Tygrysa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=14). Tylko on zajmuje się sprawami wymienników.
Btw. Płaczesz w złym dziale, wymiennicy nie są ots'em, pis jol.
#t
Xelix odszedł, wyczuwam świeżą krew.
Doktor Szypka Konefka
21-03-2012, 20:43
Ja mogę wymieniać : ]
Co do tematu, to ostatnio nie mam z tym problemu, Precel jak pije jest zajebisty i mnie wymienia : ]
Precision
21-03-2012, 20:48
To piszcie na gg, ja nie dostaję wiadomości, tak więc kogo mam wymieniać? Duchy? W grze nie mam czasu siedzieć, jestem raczej poza domem, a w grze rzadko. Napiszecie na gg - wymienię.
Krulowiec
21-03-2012, 21:00
Przecież oni nie muszą wymieniać. Musisz trochę wyluzować - wyjść na dwór.
Jest w tym duzo prawdy, ja grajac "Weekendowo" czyli 2-3h w weekend to przez pare tyg nie moglem na nikogo trafic :/ a pisanie na gg nie ma sensu, bo jak go nie ma to mi nie wymieni, a nie powiem mu zeby byl za tyg o 21 online bo mnie wysmieje co jest oczywiste..
Juz ktorys raz to pisze w tego typu tematach, jak dla mnie to oni sie opchali kasy i juz im sie nie chce wymieniac, nie chodzi o akurat ich, kazdy taki bedzie, wiec trzeba ich po prostu co jakis czas wymieniac :/
Bambucha Rook
21-03-2012, 21:07
Wymiennicy.
Przesada jak dla mnie.. Czekam już 2 dzień i najlepsze jest to że przez 2 dni nikogo od wymian nie było, ile można czekać a gdy ktoś się z nich pojawi to TRZEBA się jeszcze "PROSIĆ".
A jeśli chodzi o wypowiedzi innych to nie pisać "że oni mają prywatne życie itp".
Bo jak dla mnie to chyba na chwile mogą wejść i zrobić to i tamto, tym bardziej że ich jest aż 4. I żadnego nie ma od 2 dni ! Albo nie odpisują.
Albo gdy nie mają czasu to niech zrezygnują z pozycji wymiennika.
Może czas aby ktoś nowy, zaufany zmienił starego wyjadacza?
Proszę o wypowiadanie się na ten temat.
idiota... Wymiennicy robia to doborowolnie i nikt ich do tego nie zmusza to jest ich dobra wola ze pomagaja w takich wymianiach by nie uzywac allegro etc.
#T
jak ja zawsze wymienialem czy Haat czy Presicion czy Sciex to zawsze jakos normalnie odpisywali nie bylo problemu widac nie maja czasu albo sie im nie poprostu nie chce i koniec tematu ...
trzeba się prosić? - a czy to jest ich obowiązek? mają takowe pozwolenie ale jeżeli za dużo szczekasz mordą to wymienić cię nie muszą. Jeżeli grzecznie napiszesz a dana osoba będzie w grze na pewno się z tobą skontaktują . nie każdy gra xxx godzin dziennie jak wy, czasem wypadają dni gdzie masz więcej roboty niż zawsze - być może to były te dni? trochę cierpliwości i wyrozumiałości.
1. pisałem grzecznie to nie odpisują.
2.nikogo nie ma to jak mają się skontaktować?
3.cierpliwość? wyrozumiałość? to sobie poczekam jeszcze tydzień...
Ogarnij ;)
Przecież oni nie muszą wymieniać. Musisz trochę wyluzować - wyjść na dwór.
Byłem "wyluzowany wczoraj rozumiem nie mieli czasu patrze w grze nikogo na gg niedostępni"
więc nie pier*ol mi że mam wyluzować.
jak ja zawsze wymienialem czy Haat czy Presicion czy Sciex to zawsze jakos normalnie odpisywali nie bylo problemu widac nie maja czasu albo sie im nie poprostu nie chce i koniec tematu ...
to wystarczy napisać "Sory ale nie mam dziś czasu na wymiane itp."
Pss. I wyzywać nikogo nie musisz ;)
Czarodziej Xardax
21-03-2012, 21:35
przez ponad 4 lata zyli bez wymiennikow to teraz chyba mozesz poczekac te kilka dni ; x:confused:
`Palldino
21-03-2012, 22:03
1. pisałem grzecznie to nie odpisują.
2.nikogo nie ma to jak mają się skontaktować?
3.cierpliwość? wyrozumiałość? to sobie poczekam jeszcze tydzień...
Ogarnij ;)
Byłem "wyluzowany wczoraj rozumiem nie mieli czasu patrze w grze nikogo na gg niedostępni"
więc nie pier*ol mi że mam wyluzować.
to wystarczy napisać "Sory ale nie mam dziś czasu na wymiane itp."
Pss. I wyzywać nikogo nie musisz ;)
PRZECIEZ NIE MUSISZ WYMIENIAC PRZEZ NICH? KTOS CI KARZE ??
Jak ich nie bylo byl placz ze opier***** a jak sa to placz ze nie siedza 24/7 ogarnij musk typie jheheh
Sasha Rookslayer
21-03-2012, 22:04
Nie ma wymienników - płacz.
Są wymiennicy, również płacz, wam to się nie da dogodzić, bez kitu.
Nie możecie napisać do Wymienników na Gadu? Tak jak napisał Prec, nikt nie pisze na Gadu to nie wchodzą na Tibie, bo nie grają, tylko wymieniają. :<
Ciesz się ziomuś, że wgl ktoś wymienia, czekałeś 2 dni, poczekasz kolejne.
Orson_Pall
21-03-2012, 22:20
Smiać mi sie z WAs chce. Nie ma wymiennika wymien sobie przez allegro, lol. Chlopaki marnuja swoj cenny czas za pare kcc a Wy jeszcze im wrzucacie ze ich nei ma XDDD zwlaszcza ze prec codziennie wieczorem jest na gg xd na pewno od czegos takiego chce im sie wymieniac.
DarkCokolate
21-03-2012, 22:51
wam
plx, tylko nie mow w liczbie mnogiej przez jakiegos pajaca ktory placze nawet jak mu rodzicie obiad daja -.-
#topic
kazdy wyniennik ma na 4um swoj temat i tam jest zaznaczony nr ich gg, co za filozofia dodac ich do kontaktow i napisac do nich jak beda online? najwyrazniej to jest na maxa skomplikowane, bo zalozyles ten denny temat z placzem zamiast pomyslec/wysilic sie i zapisac ich nr (chyba ze nie masz gg ;] ale to wtedy polecam leczenie lub wkroczenie w koncu w 21 wiek) ;p
~#*Nalesniczek Zla*#~
21-03-2012, 22:53
Oni są ,bardzo często jest Sciex , Prec jest prawie codziennie wieczorami ,a wy tylko narzekacie...
Ogarnijcie się ludzie ,dawniej nikt nie wymieniał i nie było płaczu teraz jest 5os. płacz jeszcze większy niż jak by nie było nikogo.
Oni są ,bardzo często jest Sciex , Prec jest prawie codziennie wieczorami ,a wy tylko narzekacie...
Ogarnijcie się ludzie ,dawniej nikt nie wymieniał i nie było płaczu teraz jest 5os. płacz jeszcze większy niż jak by nie było nikogo.
Od paru dni jest 4 wymiennikow;)
#t
Staram sie kazdemu pomoc ktory do mnie pisze w sprawie wymiany lecz odpisujac mu przewaznie juz tej osoby nie ma:mad: W najblizszych dniach postaram sie troche wiecej posiedziec i pomoc wszystkim ktorzy dlugo czekali na wymiane:) Takze piszcie smialo na gg nawet jezeli jestem niedostepny!
Pozdrawiam,
Sciex.
PRZECIEZ NIE MUSISZ WYMIENIAC PRZEZ NICH? KTOS CI KARZE ??
każe, bo kazać; karze, bo kara kretynie....
#t Prawda jest taka, ze juz za dlugo siedza w tym i im sie nie chce ... dzieje sie to samo co z Kazkiem sie dzialo... im dluzej tym gorzej prosta sprawa
Wymiennik dostał zgodę na wymienianie, nie Nakaz więc w czym problem ? może wymieniać kiedy mu pasuje :)
#topic
kazdy wyniennik ma na 4um swoj temat i tam jest zaznaczony nr ich gg, co za filozofia dodac ich do kontaktow i napisac do nich jak beda online? najwyrazniej to jest na maxa skomplikowane, bo zalozyles ten denny temat z placzem zamiast pomyslec/wysilic sie i zapisac ich nr (chyba ze nie masz gg ;] ale to wtedy polecam leczenie lub wkroczenie w koncu w 21 wiek) ;p
Jakbyś czytała dokładnie, to byś wynioskowała, że na gg mu też nie odpisują.
Ich sprawa ile wymieniają, ale jeżeli są za rzadko to albo wyrzucić kogoś z obecnych (ale chyba każdy z nich co jakiś czas wymienia:P) albo dodać kogoś nowego, kto siedzi po te 7h online i wszyscy będą szczęśliwi xD
Sexy Kngiht
22-03-2012, 05:17
Od paru dni jest 4 wymiennikow;)
#t
Staram sie kazdemu pomoc ktory do mnie pisze w sprawie wymiany lecz odpisujac mu przewaznie juz tej osoby nie ma:mad: W najblizszych dniach postaram sie troche wiecej posiedziec i pomoc wszystkim ktorzy dlugo czekali na wymiane:) Takze piszcie smialo na gg nawet jezeli jestem niedostepny!
Pozdrawiam,
Sciex.
Pisałem do Ciebie już trzy dni temu na gg, a Ty nie odpisujesz..
Xelix odszedł, wyczuwam świeżą krew.
Ty nią nie będziesz :|
@topic
Też mnie to troszkę denerwuje, bo jak już są online to "nie mam czasu, nie chce mi się" :cool:
X179396828
22-03-2012, 08:38
visit look To everybody study
John Cena
22-03-2012, 11:15
Wymiennik nie zawsze ma czas na wymianny nic ci się nie stanie jak poczekasz parę dni na wymianę
Nie potrzebna spinka, do kazdego jest podane GG wejdz na gadu, napisz i spokojnie czekaj.. Wymiennik to nie jest ktos , kto musi byc 24/7 na zawolanie kazdego gracza....
Ja w 100% polecam Haata jest codziennie na gg, mozna wejsc i napisac mi zawsze Odpowiada.
Ty nią nie będziesz :|
Ty chyba nie masz pojęcia co oznacza słowo 'świeża'...
#t
Jak już wcześniej pisałem, po zrezygnowaniu przez Xelixa z pełnienia funkcji wymiennika, czas aby ktoś ŚWIEŻY zajął jego miejsce.
.LOGEST.
22-03-2012, 14:30
Z mojego punktu widzenia to wygląda tak, że jak znalazłem kupca na moją postać to popołudniu nie było żadnego wymiennika w grze/forum/gg było to trochę irytujące i można się było wściec, ale jeszcze tego samego dnia, zazwyczaj wieczora- pojawiał się, więc nie miałem z nimi żadnych kłopotów :confused:
Sorc Aka Siochacz
22-03-2012, 16:14
Wymienicy to nie roboty które bez przerwy mogą pracować (wymieniać) :)
człowiek 12h spi i 12h pracuje wiec nie bedzie w 24/7 (365 dni w roku) online.:cool:
A co do wymienników, Sciexa widziałem jakas 1h po popludniu i w nocy od 1:00 do 3:00 więc nie widzę tutaj kłopotów:D:D
Shakur Shooter !!!
24-03-2012, 17:53
Tak To Jest dziwne jak ja wymieniałem sie to musiałem czekać 3 dni im sie niechce wymieniać najlepiej jak bd wymieniać albo im usunąć pozwolenie na wymiany
RekruT #21
25-03-2012, 11:48
No trochę lipa z nimi jest bo zawsze nie mają czasu lub im się nie chce...
Jak chca wymienic to wymiania , nie to nie . To ich sprawa .
Jak już wcześniej pisałem, po zrezygnowaniu przez Xelixa z pełnienia funkcji wymiennika, czas aby ktoś ŚWIEŻY zajął jego miejsce.
#
ciekawe kto wbije na jego miejsce, zapewne jakiś koks z jakże koksowatej gildii, która nosi nazwę Jihad !
Jeżeli nikogo z wymienników nie ma to oznacza iż nie mają czasu, a co do życia również mają go, bo nie siedzą przed kompem wkurwieni, że tak powiem, jak Ty. ;)
W ciągu tygodnia jest szkoła, więc mało czasu mają normalne osoby, bo no life zawsze znajdą czas, a weekendy odpoczywają, więc nie widzę problemy z wymianą, no i oczywiście napiszcie na GG to na pewno odpiszą.
Dragon Slash
26-03-2012, 13:56
Nie było wymian źle....Są wymiany też źle : /
Wymiennik to nie jest obowiązek lecz zadeklarowanie swojej pomocy że tak to ujmę...
O ile mi wiadomo nie ma nikogo na miejsce Xelix'a, co prawda nie znam innych wymienników ale Xeics jest zawsze wieczorem (po 21), jak tobie rodzice nie pozwalają siedzieć do tej godziny to twój problem.
masz na mysli kogos z jihadu? to juz ustalone?
Rozmawiając ostatnio z Tygrysem, zastanawialiśmy się pomiędzy dwoma użytkownikami mianowicie:
Tomasz 'Paluch' Nalepa oraz Piotr 'Times' Clock. Nie doszliśmy jako tako do porozumienia, więc na chwile obecną wybór nowego wymiennika stoi w miejscu.
>.>
#t
Zamiast pisząc kolejne posty, które w krótkim czasie rozpoczną spine, może jakiś Moderator łaskawie zamknie temat.. Jeżeli ktoś z Administracji, zechce się wypowiedzieć, to się wypowie..
Precision
26-03-2012, 17:08
Hm, no dobrze. To ja już Wam powiem. Rozmawiałem na ten temat z Tygrysem. Niedługo będzie szybka rekrutacja na wymienników (jedna, góra dwie osoby nowe osoby wystarczą). Temat jest do zamknięcia. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.