View Full Version : Hacki postaci
Witam! Mam problem co do postaci na których normalnie wczoraj grałem wszystko git pokupywałem premium account, a tu dzisiaj nagle z 10 razy probowalem pisac pasy do 2 kont i nie działa! niewiem co jest wgl prosze zeby ktos z administracji mi oddal hasla . Rk niemam bo nie zapisalem a niewiem co teraz zrobic. postacie to : Kokot, i Monster Munch. 1 ma 409lvl 2 900 . Proszę o oddanie haseł! dziekuje.
do tego jest mail biuro*********.pl lub pomoc*********.pl albo dział na forum Skargi - Odwołania - Zgłoszenia.
I bedziesz proszony o dane postaci tzn. level, m lvl, pasy stare, to co bylo na charze e mail.
I radze uzbroic sie w cierpliwosc :)
4. Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.
:) Tyle na ten temat.
No ale kurde rozumiesz że miałem 2h temu normalnie postać a nie działa mi teraz? Czyli ktos mi hack. Powiedzcie mi kiedy by mi to oddali ?:confused:
Wydaje mi sie ze jesteś głupi .
Myslisz ze administracja odda Ci passy bo Ty je zgubiles czy ktos ci je schakowal ? No chyba nie .
Trzeba bylo zapisac r-keya to teraz by nie bylo problemu .
`Palldino
24-03-2012, 19:27
No ale kurde rozumiesz że miałem 2h temu normalnie postać a nie działa mi teraz? Czyli ktos mi hack. Powiedzcie mi kiedy by mi to oddali ?:confused:
ZA 2 TYG. naucz sie czytac. musisz pierw do nich napisac ...
jezeli masz email to wyslij przypomnienie deklu ;s
Ale na pomoc czy biuro?;x
`Palldino
24-03-2012, 19:31
Ale na pomoc czy biuro?;x
na pomoc .. pierw wyslij przypomnienie hasel na email o ile go masz jak nie to raczej nie odzyskasz konta ;p
Takanori~
24-03-2012, 19:34
Ja nie odzyskałem zhackowanego konta, więc nie wiem dlaczego Ty miałbyś je odzyskać... Ale cóż, szczęścia życze ! Najlepiej napisz na pomoc*********.pl i pw do Tygrysa/Santano.
Napisałem ale cisza, oby jutro już mi odpisali. Ja tu miałem 900lvl więc wiesz ile to expienia było ? i jeszcze pacca dziś pokupywałem.. Ale muszę odzyskać. :/ Dobra temat do zamknięcia.
`Palldino
24-03-2012, 19:41
Napisałem ale cisza, oby jutro już mi odpisali. Ja tu miałem 900lvl więc wiesz ile to expienia było ? i jeszcze pacca dziś pokupywałem.. Ale muszę odzyskać. :/ Dobra temat do zamknięcia.
NOM ILE? XDDDDDDDDD
jak nie posiadasz nic do konta tzn rk a nawet email to watpie ze ci pomoga ehehehe
sqlterpa
24-03-2012, 19:44
no co Ty gadasz.. jakiś Ty biedny! Ileś Ty się na expił! myślisz ze od tak Ci oddadzą hasła? bez żadnego potwierdzenia (chociaż w postaci emaila, którego niby posiadasz?), że to Twoje konto? Jaką oni mają pewność, że ich nie okłamujesz? A może to nie Twoje konto? Jeżeli masz email, to chyba nie problem odzyskać...
email z tego co wiem zmienia się 14dni, więc skoro dzisiaj straciłeś postać masz 14 dni na jej odzyskanie :)
powodzenia życzę :)
@down
SKORO MASZ EMAIL, TO CZEMU WYŚLESZ ZAWIADOMIENIA NA STRONIE ŻEBY CI NOWE PASY ODESŁAŁO-.-?
no co Ty gadasz.. jakiś Ty biedny! Ileś Ty się na expił! myślisz ze od tak Ci oddadzą hasła? bez żadnego potwierdzenia (chociaż w postaci emaila, którego niby posiadasz?), że to Twoje konto? Jaką oni mają pewność, że ich nie okłamujesz? A może to nie Twoje konto? Jeżeli masz email, to chyba nie problem odzyskać...
email z tego co wiem zmienia się 14dni, więc skoro dzisiaj straciłeś postać masz 14 dni na jej odzyskanie :)
powodzenia życzę :)
No tak, mam email. Napisałem im maila ze wszystkimi danymi postaci więc ile można czekać na taką odpowiedź ? Wiecie? ;]
.LOGEST.
24-03-2012, 19:53
No tak, mam email. Napisałem im maila ze wszystkimi danymi postaci więc ile można czekać na taką odpowiedź ? Wiecie? ;]
armia.toproste.pl>odzyskiwanie konta>wpisujesz nick postaci i Ci przychodzą passy(nr konta i nowe hasło) na e-mail, ot cała filozofia
na odpowiedz mozesz czekac od tygodnia do nigdy :)
hehe o tak, potwierdzam xd
A spoko, już wysłałem na maila teraz poczekam do jutra ;)
A spoko, już wysłałem na maila teraz poczekam do jutra ;)
Chyba nie zrozumiales co Ci napisali inni:confused: Na odpowiedz mozesz uzyskac dopiero po ponad tygodniu jezeli w ogole ja uzyskasz. Proponuje wpisac nick swojej postaci (http://www.armia.toproste.pl/przypomnienie/)i wyslac haslo na maila do ktorego mam nadzieje ze masz dostep po czym logujesz sie na stronke i w zakladce "Recovery Key" wyrabiasz sobie rk gosciu malinowy:)
Rk niemam bo nie zapisalem
Rozumiem to tak, że to nie było twoje konto od zera i zmieniłeś tylko a mail i hasła, ale jednak zaniedbałeś RK a dzieki rk możesz zmienić all za jednym klinięciem :)
Oczywiście nie masz szans na odzyskanie postaci :)
^^
Jeśli jednak źle zrozumiałem to pisz:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.