View Full Version : Jako 3, 30 Fista By Sasha =]
Sasha Rookslayer
26-03-2012, 22:47
Heh, z nudów postanowiłem sobie wbić 30 Fist Fighting:D
http://i42.tinypic.com/1z4c28w.jpg
Czekam na spiny:cool:
Pozdrawiam,
Sasha Rookslayer.
Mti Rookstayer
26-03-2012, 22:51
A mówiłem, żebyś fista zostawił!!! -.-
Foch! Spina! Gratz! Spam! Padaj!
No to już idź tam sobie poexp czy cuś, a ja już się fistem zajmę :D
Shield widzę że też ładnie idzie :P
Gratz wbij 40 ;P
Heh parę sekund i załapałbyś na screena moje Gz :P
Gratulacje i go top1 w skillach.
Noe aka Capitan
26-03-2012, 23:21
Nie gz zycze hacka
Sasha bij 1000 lvl a nie skillujesZ
~#*Nalesniczek Zla*#~
27-03-2012, 08:00
#up
Double post.
Nie gratuluję ,ponieważ nie przepadam za twoją inteligencją a Ty zamiast ogarnąć expienie ,bo Fsza coraz mniej expi to wolisz skilować.
A tak może byś przegonił Fsze (Czego nie życzę...)
Sam mowiles ze skille Ch.. daja, wiec po co skillujesz?
No ale GZ :)
Nie gratuluje, bo nie ma komu...
Oczywiście kasa dla podniecenia się pixelami:confused:
Vernereq
27-03-2012, 15:17
Nie gratuluje, bo nie ma czego, komu tez nie.
Varbeerg
27-03-2012, 15:22
Gz gon mnie 33 :) pozdro Wiesel
RekruT #21
27-03-2012, 16:01
No niech będzie że GZ hehe :D
Takanori~
27-03-2012, 17:49
No niech będzie że GZ hehe :D
hehe, fajnie
@top
Gratuluję wytrwałości w przekładaniu dzwigni ! O tak, jesteś super, koleś lans tibijskim hajsem to jest to, mogę dotknąć Twoich tibijskich drzwi do domu ? Hehe^ gz.
Gratuluje ! Gon fsze ! on malo expie, nie skilluj pierdol to ! go go 1k!:)
Noe aka Capitan
28-03-2012, 15:31
Nie gratuluje, bo nie ma komu...
Oczywiście kasa dla podniecenia się pixelami:confused:
On juz tak ma niestety pixel byl , bedzie i taki zostanie zal mi jedynie jeego rodzicow bo beda z nim mieli problem ale jak sa konkekwetni to sobie dadza problem z gnojem
Topic
Nie gz nie loguj na serwer jestes pajacem pinokio prZy tobie wysiada.:confused:
Sasha Rookslayer
28-03-2012, 16:02
On juz tak ma niestety pixel byl , bedzie i taki zostanie zal mi jedynie jeego rodzicow bo beda z nim mieli problem ale jak sa konkekwetni:confused: to sobie dadza problem z gnojem
Topic
Nie gz nie loguj na serwer jestes pajacem pinokio prZy tobie wysiada.:confused:
Ehh, a kto mi pisał wczoraj, bym mu dał troszke SC bo sam nie masz :(? Chyba ty, spinaj się dalej 17 latku, który w bicu ma 16 :O? który się boi spotkać z Crusaderem i Speckerem :)
A kase specialnie pokazałem, by taki margines społeczny jakim jesteś Mariczku się ciął przed monitorem. Pewnie sobie myślisz, ehh skąd on ma tyle wszystkiego, też bym tyle chciał mieć. Zazdrościsz mi, że mam rodziców, bo wspominasz o nich :)? Nie moja wina, że ty ich nie masz i w bidulu się wychowywałeś. Idz rób sobie kanapki z Wegetą i pralki naprawiaj za 3zł na godzine hłe, hłe, hłe. Pamiętaj, że APO to tylko gra i jeden wielki PIXEL, tą gre traktujesz jakby nie wiem co, to twoje realne życie było, jak coś to lognij na gre to dam ci szynkę, kilka gp i pusty worek to się ucieszysz :)
PS. Dzięki ludzie, że dajecie mi Swoje ''nie gz'', oby więcej ich było XD
~#*Nalesniczek Zla*#~
28-03-2012, 16:27
Ehh, a kto mi pisał wczoraj, bym mu dał troszke SC bo sam nie masz :(? Chyba ty, spinaj się dalej 17 latku, który w bicu ma 16 :O? który się boi spotkać z Crusaderem i Speckerem :)
A kase specialnie pokazałem, by taki margines społeczny jakim jesteś Mariczku się ciął przed monitorem. Pewnie sobie myślisz, ehh skąd on ma tyle wszystkiego, też bym tyle chciał mieć. Zazdrościsz mi, że mam rodziców, bo wspominasz o nich :)? Nie moja wina, że ty ich nie masz i w bidulu się wychowywałeś. Idz rób sobie kanapki z Wegetą i pralki naprawiaj za 3zł na godzine hłe, hłe, hłe. Pamiętaj, że APO to tylko gra i jeden wielki PIXEL, tą gre traktujesz jakby nie wiem co, to twoje realne życie było, jak coś to lognij na gre to dam ci szynkę, kilka gp i pusty worek to się ucieszysz :)
PS. Dzięki ludzie, że dajecie mi Swoje ''nie gz'', oby więcej ich było XD
Na ch** go poprawiasz jak sam robisz błędy. Po co ciśniesz na rodziców ,a nawet gdy by ich nie miał to nie oznacza ,że możesz mu to wypominać albo o Nich w ogóle wspominać ,jeszcze raz NIE GZ "marginesie społeczny".
Noe aka Capitan
28-03-2012, 16:47
Na ch** go poprawiasz jak sam robisz błędy. Po co ciśniesz na rodziców ,a nawet gdy by ich nie miał to nie oznacza ,że możesz mu to wypominać albo o Nich w ogóle wspominać ,jeszcze raz NIE GZ "marginesie społeczny".
Pisałem na telefonie dlatego mogą być błędy literówki ja Cię prosiłem o parę sc? OGARNIJ HAHAHAHAHA czep się roboty bo po tym technikum które robisz to raczej robotę znajdziesz w budce i zapiekanki podawać będziesz. Nie pisz bzdur na temat że ja z kimś tam się boje się spotkać bo to akurat nie prawda ;) Wszyscy gracze na rookgardzie i połowa z maina wiedzą że jesteś nikim Pixel nic wiecej kończę ta idiotyczną dyskusje wróć do zerówki to twój poziom
Magnatek.
28-03-2012, 19:43
co wiecej pisac gz ;] .
hhe no Gratulacje z takiego wyczynu jednak długo nie trzeba trenować by osiągnąć taki wyczyn w fist; )))
Dobra dajcie spokój Mariczkowi... Widzicie ile serca wkłada w te swoje wypowiedzi.
Gz !! Nie skiluj tylko expaj !! Pamiętaj, że Cie gonię !
Noe aka Capitan
29-03-2012, 17:07
Dobra dajcie spokój Mariczkowi... Widzicie ile serca wkłada w te swoje wypowiedzi.
Gz !! Nie skiluj tylko expaj !! Pamiętaj, że Cie gonię !
Mariczkowi? :confused: umiesz czytać tu każdy ciśnie Sashy a nie mi :| czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Ryonal_R
29-03-2012, 19:49
Już na prawdę nie masz co robić.. xd
#Topic
Gz.. ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.