Zaloguj się

View Full Version : Komisja Wojskowa 2012.

Old Shidishi
27-03-2012, 13:26
A jak u Was przebiegała komisja ? Akurat udalo mi sie pierwszemu wypelnic ten formularz i szybko (2,5h -.-) z tamtad wyszedlem. Jaja byly jak to w takich miejscach, to jeden wyje.. jakies suchara, a drugi poszedl do "pisarzy" i siedzial 20min opowiadal wszystkie swoje kary i wyroki :D

Ps. Oczywiscie dostalem Kat. A :D

KaZeK
27-03-2012, 15:32
W tym roku komisja przypada rocznikowi '93. Byłem w tamten czwartek, wypełnienie 'ankiety' to jakieś 5 minut, badania kolejne 5-10 minut i czekanie na książeczkę 20 minut. Wszystko dałoby rady w półgodziny lecz czekanie to około +2h..

Również dostałem kategorie A bez paragrafu.

.LOGEST.
27-03-2012, 15:42
Wam też kazali ściągać majtki????????????????????????????????????:D

Krac
27-03-2012, 16:12
Miałem 2 lata temu. Śmiechy z trepów. W 1,5-2h się uwinąłem mimo, że nie byłem jednym z pierwszych w kolejce, i opierdalałem się na korytarzu zamiast iść i dać babie dowód i prawko.

Lucaseq
27-03-2012, 16:39
Normalnie jak to na komisji. Standardowe badanie, jakieś pytania o języki czy umiem pływać i takie tam, podpisanie paru dokumentów no i w sumie 2h ponad tam siedziałem... Dobrze, że było razem ze mną paru znajomych z klasy to czas szybko zleciał.

Marcelllo
27-03-2012, 17:58
E tam... Ja byłem rok temu, miałem na godzinę 12 :D
Ale jak to ja... Poszedłem sobie 30 minut wcześniej, strażnik miejski zabrał mi dowód :confused: po czym wszystko w miarę szybko minęło przy Piratach z Karaibów... Wyszedłem jeszcze przed 12 :D

Kat. A (pytali czy bym nie chciał czasem na zawodowego :D)

swiety mikolaj
11-04-2012, 05:00
Oczywiście A

Czekałem 25 minut? Oczywiście wszyscy na mega kacach, Co niektórzy ledwo ogarniali...

Nie , nie musiałem ściągać majtek... Zresztą, chcieli sie nas jak najprędzej pozbyć, nie było osoby która nie dostała by A...

Sciex
11-04-2012, 14:39
E tam... Ja byłem rok temu, miałem na godzinę 12 :D
Ale jak to ja... Poszedłem sobie 30 minut wcześniej, strażnik miejski zabrał mi dowód :confused: po czym wszystko w miarę szybko minęło przy Piratach z Karaibów... Wyszedłem jeszcze przed 12 :D

Kat. A (pytali czy bym nie chciał czasem na zawodowego :D)

Za to u mnie lecial Hitman XD

#t

Na komisji bylem 3 lata temu, wszystko odbylo sie sprawnie. Kat A:)

Fifek
11-04-2012, 17:35
Byłem na komisji jakoś z miesiąc temu. Wszystko się ciągnęło w chuj czasu bo przyjechała kontrola z wojska. Kilku żołnierzy przyjechało na kontrole i czekałem na wszystko chyba ze 4 godziny -.- Wszystko przy dwóch filmikach po 10 minut, które były reklamą WP. Dostałem kategorię A. No i tyle.

Romus
11-04-2012, 18:17
Byłem w tamtym roku na komisji, pokazałem siurka, dostałem kat A za te 25 w zwisie, elo!