View Full Version : Sitek - Nie zaprzeczysz, VNM - Do zobaczenia (oldschool mixtape)
http://www.youtube.com/watch?v=bu-X3CfK-Y0
łapcie, ja się jaram częścią z Sitkiem, Fał średnio tym razem.
vnm lajtowo, sitek jakoś po ficie z ero mnie nie rusza już
vnm zjebau kawałek sitkowi :c ogólnie spoczko
fajnie chłopak leci, ale to nie dla mnie, vnm po co? dla promocji
Słyszałem, zacnie pojechali, naprawdę. Sitek i V zawsze na propsie. ;d
Ryśku xD
29-03-2012, 22:19
Sitek propsy , Vnm słabo.
Sitek propsy , Vnm słabo.
jak jesteś za głupi na jego metafory to słabo
"nie kumasz? hejtujesz mimo to to milcz geju" fał przewidział twój post
zajebiste
Zarexoholik?
30-03-2012, 01:41
Sitek bardzo fajnie odnalazł się na tym bicie, a vnm nie potrafi rapować. :(
Sitek jak zwykle na propsie ;) Vnm jakoś takoś słabo :|
Mikiel SZN
30-03-2012, 10:35
słyszałęm 2 tracki Sitka wliczając ten, bo chyba nic więcej nie nagrał (a jaracie się jak zawsze jego trackami haha) i jakoś nie rozumiem podjarki tym typem, jeden z 100, niczym sie nie wyróżnia, głos chujowy, flow przeciętne. Przecież V jest lata świetlne z przodu skillsami przed Sitkiem
^down
Ja się nie jaram VNM'em, jest dla mnie dobrym raperem i mogę posluchac, ale tylko 2 ostatnich płyt bo wcześniejsze to dno.
słyszałęm 2 tracki Sitka wliczając ten, bo chyba nic więcej nie nagrał (a jaracie się jak zawsze jego trackami haha) i jakoś nie rozumiem podjarki tym typem, jeden z 100, niczym sie nie wyróżnia, głos chujowy, flow przeciętne. Przecież V jest lata świetlne z przodu skillsami przed Sitkiem
Tak samo ja moge nie rozumiec ze sie nim nie jarasz, tzn. flow ma zajebiste, wchodzi w bit jak nóż w masło ;D. A ma też dużo fanek lasek, bo im sie podoba, hahaha. Miał też swoją zwrotke u Chady na "niesiemy prawde" i pare trackow na yt jeszcze slyszalem starszych.
Chodzilo mi o Sitka nie VNM haha XD
Kaziu Extreme
30-03-2012, 19:06
Sitek mile zaskoczenie, a Vnm sredniawka : [.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.