Zaloguj się

View Full Version : Energy Ring - propozycja usuni?cia ( nie usuwa? )

Marek
31-03-2012, 21:12
Witam na starcie zaznaczam jak w każdym innym temacie , że nie mam dobrego pvp i nie zaliczam się do tych co b.dobrze nim władają ( to takie sprostowanie dla napinaczy którzy na 100% znajdą się w tym temacie ). Bota na e-ringa też mam i też potrafię go używać ( to dla tych co zaproponują z pewnością e-ringa i sami nie będą chcieć usunięcia go ). Tak więc :

Uważam , że cały e-ring niszczy system pvp. Drodzy gracze przejrzyjcie na oczy nie dość , że UW które i tak rozawala system pvp choćby ek walący z dista to jeszcze e-ring ? Dziś waląc solo ja 800rp z 600ms gdzie spam vs spam daje mi 20000% wygranej tego nie czynił i nawet padłem a dlaczego ? Otóż wyjaśnię Wam czego w sumie wyjaśniać nie trzeba bo każdy to zna no ale cóż :

1. ms zaczyna walić spam ja także i zjechałem go do red i chcę ostatni hit a on e-ring i spam we mnie = ded. Oczywiście mogłem z tego wyjść cało bo się zagapiłem ale jaki to jest sens gry ? Profesja która ma 200lv więcej i bez problemowo zjeżdża takiego ms do zera przegrywa z powodu ringa ? Jak już wspomniałem potrafię używać go , także nie piszcie proszę , że zazdrość we mnie drzemię i , że nie ogarniam bo ogarniam tylko po prostu jaki to jest sens tego ? Przecież to tylko pokaz braku umiejętności i nie godzenia się z stratą 1sc. Ja jako dawny gracz apo ( 3 lata temu ) nie jestem w stanie przyjąć tego. Gdybym ja swoim rp miał ringa to ta walka nigdy by się praktycznie nie skończyła - uznając drabinkę. Jaki tu sens pvp ? Czy nie lepiej usunąć e-ringa ? Wiem , że kozackie 2.5 klv ed/ms będą przeciw bo przecież odpalą pk w city a zacznie ich walić sporo osób to e-ring i mpclick masas :) więc jaki tu sens ? Czy Wy jesteście za usunięciem e-ringa ? Przecież zobaczcie dopiero pvp wyszło by jakby go nie było

a. refleks
b.umiejętność pvp
c.jednym słowem ogar

a teraz ? Ktoś kto w ogóle nie ogarnia pvp a w tym kliencie 1vs1 ( nie tak jak 10vs10 ob - nowe klienty ) użyje sobie e-ringa i co ? potrafi zabić sporo wyższy lv. Porażka

Marek
31-03-2012, 21:25
Jestem gotów na krytykę i w pełni przyjmuję ją. Uw zaznaczyłem , że niszczy system pvp hoty to wiadome nie trzeba o tym pisać ale e-ring też i proszę Cię nie mów , że nie : )

800rp vs 800ed z e-ringiem ? Naprawdę proszę Was z całego serca ( mogę być pośmiewiskiem serwera ) ale jaki rp z 800ed z e-ringiem ma szanse ?

Przecież taki ed wali hity powyżej 5k + uw czyli zobaczcie. Rp na tym lv 15khp spam vs spam. - ed 2 szybkie i rp red gdzie ed na redzie zakłada ringa a rp myśląc , że go dobije zamiast vity naciska ostatni w swym życiu hotkey "exori max erex" i pada bo ed zakłada niespodziewanie e-ringa. Jeśli ktoś tego nie widzi to naprawdę szacun za pro evo pvp i jestem w stanie zapłacić nawet na rl tibi za takie widowisko gdzie 800rp pokonuję 800 ed o tym samym eq gdzie ed używa e -ringa. Przysięgam , że płacę nawet przy gm.

.LOGEST.
31-03-2012, 21:33
No chyba nie, bez e ringa nie ubije msem ek/rp na równym lev w podobnym eq . napiszę więcej! wgl ek wtedy nie ubije.
Jak przeciwnik zakłada e ringa i spamuje to ty się lecz dopóki go nie zdejmie.
UW niszczy balans bo ek/rp za dużo z niego biją, magiczne za mało.
Co do pvp to wczoraj widziałem walkę 900rp z 1000ek. Ek miał klapki, pande, hota, bh, pharao sworda, a rp klapki m turban, blue robe, eagle shield, bohy, rippe lance, zgadnij kto wygrał? rp :} walka trwała 7min, wszystko zależy od ogarnięcia danej profesji. Co do e ringa to z nim też liczy się refleks, przecież on nie wrzuca pseudo utamy od razu jak go założysz tylko 0.5-1 sec po.

Dragon Slash
31-03-2012, 21:36
Apo z czasem idzie do przodu i konieczne są inne formy rozwiązania pvp takie jak e ring więc o co Ci chodzi??

Tak więc jestem za zostawieniem go...A ty mi powiedz jak taki 900 ed/ms ma szanse z 900 ms/ed?Na 2 szybkie leci więc może zaczniemy grac na utamo vicie?!Tak jest to jest wspaniały plan

@edit

Wystarczy trzymać e ringa w slocie na arrowy i już jest git ;o

Marek
31-03-2012, 21:48
Tak leci na 2 szybie i to w tedy chyba ukazywałoby umiejętność pvp - wyczucie zaprzestania ataku niż e-ring. Osoba wyżej napisała - 1 sec , 1.5 sec na założenie go a nie pomyślała o exausted tej osoby która musi się kur...vitnąć + użyć czaru w przypadku rp dość spory exausted ( vita + exori max erex ) i co ? Przecież taki ed/vs 2x zdąży założyć ringa. Jakbyś czytał uważnie i był tak dobrym w pvp jak mówisz to byś wiedział , że 800ed vs 800rp w tym samym eq ( nie mówiąc już o uw ed ) to rp ma nikłe szanse. Owszem da się wygrać przecież ja nie mówię , że nikt nie wygra ale spam ed za 5k ( ja 15khp ) to wiesz jak to wygląda jak e-ringa użyje na np. 2khp ? Naprawdę jestem w stanie zapłacić na rl tibi , apo za walkę 800ed vs 800rp z tym samym eq + e -ring u ed = daje 100% porażkę rp. Może to być większa ilość KCC , CC rl tibia - deklaruję się przy wszystkich.

Takanori~
31-03-2012, 22:08
Moim zdaniem jest dobrze w chwili obecnej. Nie widze powodu, by usuwac energy ringa, moze dobrym rozwiazaniem bylo by zablokowanie mozliwosci korzystania z niego dla knightow ? A dlaczego ? Bo i tak bez ringa wymiataja, a coraz wiecej ekow go uzywa, co jest zalosne. Mozna by rowniez postapic tak samo, jak w przypadku might ringow - czyli usunac je ze sklepu i dodac do lootu z jakiegos mooba. Tyle odemnie (jestem za tym, aby zostawic energy ringa w stanie obecnym).

Marek
31-03-2012, 22:11
Jak dla mnie wszystkie te osoby co są za zostawieniem e-ringa wcale nie mają pvp takiego jakim się chwalą w grze lub na forum :) Zobaczcie sobie np.

800rp vs 800 ed z tym samym eq - wiem , że się powtarzam i piszę to po raz trzeci ale zastanówcie się naprawdę Was proszę nad tym. Taki ed spamuję po 5k + broń czyli jeszcze więcej w rp który ma 15khp. 3x hity i rp pada tak więc taki rp jak ma walić spam podczas gdy taki ed jeszcze użyje e-ringa ? Tuż ciężko wygrać takim rp bez e-ringa a co dopiero z ? Naprawdę nie wiem co Wy macie w głowach. Może to ja gram małym lvelem a Wy 2k i możecie sobie na więcej pozwolić ? Zupełnie nie rozumiem Waszych postów.

Demon
31-03-2012, 22:12
element gry to element gry, wyjebmy manasy u knighta, bo jaki to ma sens, ze rycerz bije tyle e maxów?

sPoxter
31-03-2012, 22:24
Jestem za tym aby pozostawić e ringa bo bardzo dużo razy uratował mi dupe..
A po 2 to bez tego całego "e ringa" ciężko będą miały profki magiczne ;)
A jeśli chodzi o ek że używa e ringa, to już ci tłumacze był kiedyś temat aby zrobić coś takiego aby ek nie mógł używać tego ringa to oświadczenie było takie "że to jest przedmiot dla każdej z profesji"
Więc chyba nie muszę ci więcej tłumaczyć co i jak.

Sprawa wylada tak:
Kto ma bota na ringa/ue uw wygra każda profesja ;)

Osobiscie jestem za usunieciem energy ringa/ oslabieniem lub wywaleniem UW/ zmniejszeniem ilosci hp u knighta lub dodaniem u magicznej.

Jeśli chodzi o bota, to jest logiczne że psy z botem mają większe szanse.
Jeśli chodzi o usunięciem ringa to jestem na nie, co do uw to nie ma szans aby je wywalić i wiem dobrze że nic nie zrobią z hp u knighta ani u profki magicznej ;)

Sethan
31-03-2012, 22:24
Sprawa wylada tak:
Kto ma bota na ringa/ue uw wygra każda profesja ;)

Osobiscie jestem za usunieciem energy ringa/ oslabieniem lub wywaleniem UW/ zmniejszeniem ilosci hp u knighta lub dodaniem u magicznej.

Co do EK. Jak zabic 2900 msem 2900 knighta ktory wklada e ringa botem? Ma 30k hp 90khp ma wieksze combo ode mnie.

RekruT #21
31-03-2012, 22:38
Usuńcie całkiem tego ringa .

Zarexoholik?
31-03-2012, 22:42
Energy ring to element tej gry. Jeden gra uczciwie [zakłada energy ringa przy pomocy myszki] drugi nie potrafi grać uczciwie [zakłada energy ringa przy pomocy bota]. Zawsze możesz przewidzieć kiedy ktoś użyje tego ringa. Zauważ również, że ten pierścień nie jest wykorzystywany tylko do pvp. Do pvm też się go używa.

Żeby był balans - trzeba osłabić knighta. W szczególności UW.

Okey
31-03-2012, 23:00
Ogarnij to, że balans opiera się na tym, że ms/ed mają ringa : o ms/ed bez ringa vs inne profesje = 100% zgon ed/ms, nawet największy nieogar zabije równy lvl ed/ms który nie używa ringa

Jestem za usunięciem ringa, ale nie przy tym balansie.

Tak jestem ms.

Adasik
31-03-2012, 23:03
Nie żeby od razu go usuwać, ale wystarczy pobanować ludzi, którzy używają energy ringa przy pomocy bota. Niech sobie go używa każdy, ale ręcznie, a nie wspomagaczem...
Na dzień dzisiejszy będąc ms/ed nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek solo z knightem/palkiem jeśli u tych profesji nie zostaną osłabione hity z UW...

~#*Nalesniczek Zla*#~
31-03-2012, 23:22
Dokładnie ,usuńcie ringa ,ale nie przy tym balansie ,bo to będzie nie w porządku co do ms/ed ,ringa używa się też do questów itp więc wole albo niech jakąś blokadę zrobią by ek/rp nie używali go ,albo hmm poprawią balans.

Kimus The Master
31-03-2012, 23:23
Najlepiej Usunac e ringa MS/ed niech ma tyle HP co ek a EK niech ma 10000 k many na 2 k lvlu i bije po 5 k w potowry wtedy bedzie super "gejm"

scimex pallll
01-04-2012, 00:08
Ja jebie....
Ludzie kur** czemu wy macie zawsze problem ? jest ring i chuj.
Niech zostanie tak jak jest.

Marek
01-04-2012, 09:34
Ok nie mam więcej pytań widzę , że i tak większość serwera jest za zostawieniem e-ringa czego zupełnie nie rozumiem. Niech dalej ek sobie go zakłada przy 100khp , niech dalej 600ms składa 800rp ale co tam : ) połowa osób chciałaby grę jak było dawniej z tego co pamiętam wiele osób chciało nowy serwer bez hotów , uw , e-ringa. To chyba ironia co ? Skoro teraz Wam e-ring przeszkadza to jak Wy byście chcieli bez połowy setów , uw grać jak dawne apo ? Sami sobie przeczycie.

Zuczek
01-04-2012, 09:43
Ok nie mam więcej pytań widzę , że i tak większość serwera jest za zostawieniem e-ringa czego zupełnie nie rozumiem. Niech dalej ek sobie go zakłada przy 100khp , niech dalej 600ms składa 800rp ale co tam : ) połowa osób chciałaby grę jak było dawniej z tego co pamiętam wiele osób chciało nowy serwer bez hotów , uw , e-ringa. To chyba ironia co ? Skoro teraz Wam e-ring przeszkadza to jak Wy byście chcieli bez połowy setów , uw grać jak dawne apo ? Sami sobie przeczycie.

Nie rozumiesz?
Jak już ktoś napisał wyżej na równym levelu prawie każdy ek zabije ms/ed , który nie ma możliwości wrzucenia ringa.

Marek
01-04-2012, 09:57
Nie rozumiesz?
Jak już ktoś napisał wyżej na równym levelu prawie każdy ek zabije ms/ed , który nie ma możliwości wrzucenia ringa.

To wypadałoby coś z balansem zrobić chyba co ? :) skoro to ms/ed na wyższym lv padają od ek na lajcie.

Bzdonc'
01-04-2012, 10:12
jest jak jest, i nic z tym nie zrobisz ;x dla mnie moze zostac tak jak jest, chociaz wolalbym opcje pogorszenia ek/rp w pvp tak, zeby ms i ed mieli z nimi jakies szanse bez ringa, ema

Viseq
01-04-2012, 10:12
Nie kminie Cie typie. To, że Ty padłeś 800 rp od 600 ms świadczy tylko o tym, że nie ogarnąłeś sytuacji. Dlaczego ja 700 ekiem skladałem 1.2/1.3k rp/ms/ed i ek też zdarzało się.:>? Ring to element gry jak już ktoś tam u góry nadmienił i nie wyobrażam sobie, by mieli go usunąć. Bardzo długi czas nie używałem ringa, bo uważałem, że jest mi niepotrzebny. Jak jeszcze grałem na APO to używałem go później tylko dlatego, że pvp trwało krócej. Wystarczyło pospamować trochę, wrzucić ringa i cześć - wystarczy ogarnąć:> A by zabić kogoś kto ma ring to jest również banał, wystarczy myśleć. Jestem na nie.

Asill
01-04-2012, 10:17
Energy ring był od zawsze i musi zostać. Bez niego ed/ms nie ma czego szukać w pvp ( chyba że z 300-400lv mniejszym)

Alber Einstein return
01-04-2012, 10:32
tak propozycja jest sensowna, hotkeje wystarcza w 100%.

Powiem wam że po czytaniu takich pierdół: osłabiinie knighta albo osłabienie warda zastanawia mnie jedna sprawa: Czy nie wystarczy stworzyć 4 serwery tibii 7.6 dla kazdej z prof ? Pomysł genialny w końcu to ja go wymyśliłem.

Jak dodacie hp i mane ek na danym lvl i innych prof otrzymacie zbliżone wartości więc juz nie rozumiem w czym jest problem. ms, ed, rp ma exura vite. tak naprawde to ek powinien padać ciągle: powody:

na exura vite ile many spada 80 a manasy daja 500
na czar no nawet 1k około 2 manasów

ale jesli sie tak przyjrzec to kombinacja: manas, exura vite, manas, czar nie naruszy wam mane nawet o 0,0001% dalej macie 100%. A ek ma jak:

uh manas czar(700) znowu uh więc wychodzi że po takich kombinacjach ma 200 many w dupe i kilka takich obiegów i mana zerowa musi sie cigle uhać i manasować, żeby expić. Więc tak naprawde to ek jest najhujowszy. A jesli nawet powiiecie że ciagle sie nie uha ale tak czy siak wkońcu musi przystac zeby naładowac hp więc ;;; wam w oko

Takanori~
01-04-2012, 10:37
Energy ring był od zawsze i musi zostać. Bez niego ed/ms nie ma czego szukać w pvp ( chyba że z 30-400lv mniejszym)

no, no... Tylko, że ja 700ek składałem ostatnio o 150-250 wiekszego ms/ed. Oni grali z ringiem, ja bez. Ale 670(?)ed z uw i ringiem na mnie - miałem ciężko. Ofc ja nie miałem uw i ringa. Sami widzicie jaki jest balans, trzeba umieć ocenić sytuacje kiedy można zaspamować, a kiedy się uleczyć. Moim zdaniem albo nie macie pvp albo klawiszy od F1 do F12... Miazga... Ten energy ring jest dobry dla ms, ed i rp. Ek powinien mieć go zablokowanego... Bo jest mu zbędny, kiedy widze ek'a na e ringu, płakać mi się chce, bo wiem, że ten ktoś jest cipą...

Marek
01-04-2012, 10:46
Ok już wysłuchałem każdego pięć groszy na ten temat : ) Rozumiem e-ring musi zostać. Temat do zamknięcia

Blood Raven
01-04-2012, 10:49
Nie kminie Cie typie. To, że Ty padłeś 800 rp od 600 ms świadczy tylko o tym, że nie ogarnąłeś sytuacji. Dlaczego ja 700 ekiem skladałem 1.2/1.3k rp/ms/ed i ek też zdarzało się.:>? Ring to element gry jak już ktoś tam u góry nadmienił i nie wyobrażam sobie, by mieli go usunąć. Bardzo długi czas nie używałem ringa, bo uważałem, że jest mi niepotrzebny. Jak jeszcze grałem na APO to używałem go później tylko dlatego, że pvp trwało krócej. Wystarczyło pospamować trochę, wrzucić ringa i cześć - wystarczy ogarnąć:> A by zabić kogoś kto ma ring to jest również banał, wystarczy myśleć. Jestem na nie.

Lubię czytać twoje bajki bez kitu, 700 ekiem składałeś 1,2-1,3k lv ! a potem się obudziłeś?
@top
E ring to element gry, jestem rp i jakoś nie mam problemu z równym lv ed/ms no chyba że ma eq to nie mam szans :D a większy lv mnie wyspamuje cóż takie życie.

sPoxter
01-04-2012, 10:51
Energy ring to element tej gry. Jeden gra uczciwie [zakłada energy ringa przy pomocy myszki] drugi nie potrafi grać uczciwie [zakłada energy ringa przy pomocy bota]. Zawsze możesz przewidzieć kiedy ktoś użyje tego ringa. Zauważ również, że ten pierścień nie jest wykorzystywany tylko do pvp. Do pvm też się go używa.

Zarex a może wyj*bać vite u Rp, niech exura się leczy ? Ogarnij -.- wiem dobrze że nikomu się nie dogodzi jeśli chodzi o grę ..

Pss. GDY EK BY BYL ZA SLABY TO 2/4 servera by pierdo*iło że jest za lipnie, gdy rp mniej by sie vitał to było by że lipa bo to nie ma szans w pvp też by spinki były, a jesli chodiz o ms/ed to jakie by miał szanse bez tego śmiesznego ringa?
Jak dla mnie wszystko jest dobrze.
Wy gadacie o ek że jest za dobry a nie pamiętacie jak było że leczył się 70% hp? -.- wtedy był czołgiem.

sPoxter
01-04-2012, 10:56
Dlaczego ja 700 ekiem skladałem 1.2/1.3k rp/ms/ed i ek też zdarzało się.:>? Ring to element gry jak już ktoś tam u góry nadmienił i nie wyobrażam sobie, by mieli go usunąć. Bardzo długi czas nie używałem ringa, bo uważałem, że jest mi niepotrzebny. Jak jeszcze grałem na APO to używałem go później tylko dlatego, że pvp trwało krócej. Wystarczyło pospamować trochę, wrzucić ringa i cześć - wystarczy ogarnąć:> A by zabić kogoś kto ma ring to jest również banał, wystarczy myśleć.

MWHAHAA !
Ej, Viseq Dobry ty ziomek jestes XD!
Beka z ciebie..
Składałeś 1,2 k lvl ? 1,3 k lvl ? Beka.
Przecież jak waliliśmy solo ty tym swoim 700 ek i ja swoim 750 ek.. to wyspałeś 3 razy na respach na exp ! (Spoxter) nie pamiętasz? :)
Lubię czytać co ty piszesz bo zawsze jest coś w tym prawdy ale czasami to śmiać mi się chce z ciebie XD!

Midex Rookslayer
01-04-2012, 11:20
Jest ring, jest źle, nie będzie ringa też będzie źle. Zawsze jest jakiś płacz ;o. Niech zostanie tak jak jest.

Marek
01-04-2012, 11:36
Przecież to wiadome , że ten Viseq kłamie , że 700ekiem składał 1.3k lv :D przecież tu nawet noob by nie dał się zabić. Nawet bez eq mając 1.3k ek nie padłbym od 700ek :) przecież to śmiech na sali co tutaj on napisał.

A i jeszcze jedno. W 80% taki 1300ek ma już UW i eq tak więc jakim cudem taki 700ek ma wygrać z nim ? Albo nawet z 1300ed/ms gdzie hity takiego ek to w ogóle im krzywdy nie robią a taki ed to wali już ostro z uw + magii tak więc takie bajki to możesz zachować dla siebie. Nawet bym nie dał sobie uwierzyć , że 700ek składałeś 1klv a co dopiero 1.2k-1.3klv haha :)

Malahada?
01-04-2012, 12:01
Nie usuwajcie ringa ani uw! bo bez tego taki Skeptikz/Rekrut/aew/zuczek, nie beda mieli co pk odpalac przeciez to pjony bez tego nie zyja, kazdy slo pada jak gowno, ratuje ich e ring na ktorym spierdola na sh do tego, wiec prosze nie usuwajcie bo jest beka i tak siema wiem ze smiesznie napisalem ale chuj wam do tego jebac apo ;]

KaZeK
01-04-2012, 12:02
#up
Każdy z Was robi to samo, a zwala na drugiego. Jesteście po prostu zajebiści

Skoro to propozycja to powinna się znaleźć w dziale Propozycje. (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=32) Nie zapomnij o zastosowaniu sondy (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=41078).

Na chwile obecną to jest jeden wielki płacz, a nie udzielanie się na temat.

RekruT #21
01-04-2012, 12:19
Nie usuwajcie ringa ani uw! bo bez tego taki Skeptikz/Rekrut/aew/zuczek, nie beda mieli co pk odpalac przeciez to pjony bez tego nie zyja, kazdy slo pada jak gowno, ratuje ich e ring na ktorym spierdola na sh do tego, wiec prosze nie usuwajcie bo jest beka i tak siema wiem ze smiesznie napisalem ale chuj wam do tego jebac apo ;]

No chyba mówisz o sobie! 2770+ ek solo ze mną zakładasz ringa botem a mówisz o kimś.

#t usuńcie całkiem tego ringa.

sqlterpa
01-04-2012, 12:28
e ring to jest jedyny ratunek dla msa/edka, a jak ma inaczej teraz wygrac?
przeciez profesje magiczne to kiedys byly profesje nie do zabicia!
teraz napisze tak samo jak w milionach innych tematów ludzie pisza, np na temat zbalansowania msa bo jest najgorszy, "jak Ci sie zle gra to zmien profesje :)"

Marek
01-04-2012, 12:34
teraz napisze tak samo jak w milionach innych tematów ludzie pisza, np na temat zbalansowania msa bo jest najgorszy, "jak Ci sie zle gra to zmien profesje :)"

To znaczy , że jak ktoś np. gra od zera ekiem i wbija nim 2.5klv ( jeden owner ) i nagle spieprzą balans tej oto profesji to też takiej osobie napiszesz " zmień profesje skoro tą Ci się źle gra " ?? I taki 2.5klv ( koks lv ) ma zaczynać od 0 i grać jakimś 500msem bo w ciągu jednego dnia zepsuli balans ? Nie powinno być czegoś takiego jak na apo gdzie każda profesja ma swój czas. Kiedyś rp silny , teraz ek. Wiem , że każdemu się nie dogodzi i zawsze ktoś się znajdzie co narzekać będzie ale bez przesady :)

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA - już został wyczerpany

Doktor Szypka Konefka
01-04-2012, 13:40

AHA ale na jakim ots?

Topic.
Mozna usunąć ale nie przy tym balansie.

Malahada?
01-04-2012, 14:15
No chyba mówisz o sobie! 2770+ ek solo ze mną zakładasz ringa botem a mówisz o kimś.

#t usuńcie całkiem tego ringa.

Nie dosc ze jestes glupi to jeszcze czytac nie potrafisz, 2770+? XD to chyba na twoim ots'ie, Nekiem mam 2670 poziom, czyli identycznie jak twoj marny Leonidaas, ktorym mnie nie bijesz bez ringa/ue uw, a jak chcesz solo to wolasz kolezkow aby dobili mnie na daszku, na soran nie pojdziesz bo po co, przeciez mam bota na e ringa, ale nie zapominaj ze to ty zakladasz ciagle na tym samym % hp ringa, i rzucasz ue uw z dupy, biegnac m clickiem lamusie. Nie potrzebuje uzywac ringa, moge takze odrzucic uw, i pojsc z toba, solo ale zapewniam cie ze efekt bedzie taki sam, padniesz poplaczesz sie, i na tym sie zakonczy nasze 'solo' szczerze z toba bicie sie nie mozna nazwac solo bo jestes jak 15 lvl z carlin, padasz tak szybko ze nie da rady nawet sie pobawic.

Usuncie ogolnie tego ringa, uw usuncie to marne ue, zmniejszcie hity rp/ek, nic nie dodajcie do ms/ed, bo i tak jest dobrze, kazdy placze ze ms/ed padaja od Ek'a, ahahahaha zabawne, albo nie potraficie grac albo jestescie pierdolonymi tepakami czlowiekowie jebani, Belushia 2200 ed, karalem 2500ek/rp, ale taki Skeptikz aka Sarumar nie potrafi zabic swoim 2900 ms'em, 2600 knighta, przy czym napierdala ue uw i ringa jak pojebany. Kazda profesja jest wyrownana na swoj sposob, uw/ring zniszczylo ten balans nic wiecej, proponuje zrobic jak to Kazek napisal w dziale propozycje, wyslac do kogos wyzej, i czekac:)

Lethornek
01-04-2012, 15:32

Czyli przyznajesz się że nie grasz uczciwie ? miło.

/
Nie trzeba mieć bota by dobrze używać ringa :) wystarczy dać follow na ofiare, ring przygotowany i co za problem biegać za kimś i wrzucać ringa ?

Energy ring jest podstawowym elementem wysposażenia rookslayera więc wtf? Na małym lvlu przecież też jest bardzo potrzebny, w trapie na wardach również się przydaje... Więc Marku musisz jednak dalej używać tego bota bo ring zostanie na serwerze.

Sasha Rookslayer
01-04-2012, 18:47
Nie trzeba mieć bota by dobrze używać ringa :)

Energy ring jest podstawowym elementem wysposażenia rookslayera więc wtf?
Jak kolega up napisał, zgadzam się z nim w 100%
Energy ring jest potrzebny zarówno na Mainie, jak i na Rooku, jak np. ktoś nie daje rady się wyihać to wiadomo, że zakłada Energy Ringa, wtedy ma czas na naładowanie życia. Marek, nie wiem dlaczego piszesz tak głupią propozycje, jak każdy wie, że Administracja nie usunie tego zacnego ringa, który daje ''utamo vite''. Wkurza cię to, że ktoś ma Bota i uzywa ringa? Jak tak to sobie sciągnij bota na zakładanie ringa i będzie po kłopocie. Nie gram na Mainie, lecz nie wiem po co jest ten Bot na tego ringa, jak można go zakładać bezproblemowo:confused: Widzisz problem w zakładaniu ringa ręcznie, myszką? Bo ja nie XD Temat jest zbędny i nie przejdzie.

Pozdrawiam,
Sasha Rookslayer.

Hide
01-04-2012, 22:05
ahahahaha zabawne, albo nie potraficie grac albo jestescie pierdolonymi tepakami czlowiekowie jebani, Belushia 2200 ed, karalem 2500ek/rp

to jest najlepsze ; ) szczerze to nie wiem skąd ty się urwałeś, ale musisz mieć nieźle <ku ku> w bani skoro tak twierdzisz xD dla Ciebie sprawdziłem coś ; )
tym twoim ed'em miałeś kosmiczne 29k hp, z czego kina na 2,5k lv ma +/- 80k hp, uha większego od twojego mort'a czyli na lajcie się wyuha i to co jest najbardziej śmieszne na tym serwie.. bije z maxa za 9/10k (zależy od eq) + 6k uw : ) ile masz ? 25k na combo, zostaje Ci marne 4k hp, doleci jeszcze 1 strzał z uw i masz temple.. i tu jest moje pytanie? jak ty się leczysz i bijesz jednocześnie? ; < bo ja Ciebie nie ogarniam..

##
balans jest w miarę od 1k do 2k lv ; ) inne przedziały to dupa xD miałem 1,8k ms biłem 9/10k, a kina uhał się 9/10k.. na 3k lv bije 13/14k to jestem za tym, by taki 3k ek leczył się z tym samym stosunkiem co do hitów prof. magicznych, czyli ok. 14k : ) nie 18 ;/ ale kto się zgodzi? to samo zrobić poniżej 1k, tyle, że tam zwiększyć uha : D

\/ marnie Ci idzie obrona kolegi ; < w dodatku trzeba było wyzwać i prezentować sobą poziom zbliżony do wiadomo jakiego przez was ulubionego, bo nic innego wymyślić się nie dało. Moje pvp jest jakie jest, wspaniałe nie jest, ale zerem też nie jestem. Dobrze wiesz, że balans jest zjebany i tyle w temacie !

Azielu$
01-04-2012, 23:26
to jest najlepsze ; ) szczerze to nie wiem skąd ty się urwałeś, ale musisz mieć nieźle <ku ku> w bani skoro tak twierdzisz xD dla Ciebie sprawdziłem coś ; )
tym twoim ed'em miałeś kosmiczne 29k hp, z czego kina na 2,5k lv ma +/- 80k hp, uha większego od twojego mort'a czyli na lajcie się wyuha i to co jest najbardziej śmieszne na tym serwie.. bije z maxa za 9/10k (zależy od eq) + 6k uw : ) ile masz ? 25k na combo, zostaje Ci marne 4k hp, doleci jeszcze 1 strzał z uw i masz temple.. i tu jest moje pytanie? jak ty się leczysz i bijesz jednocześnie? ; < bo ja Ciebie nie ogarniam..

##
balans jest w miarę od 1k do 2k lv ; ) inne przedziały to dupa xD miałem 1,8k ms biłem 9/10k, a kina uhał się 9/10k.. na 3k lv bije 13/14k to jestem za tym, by taki 3k ek leczył się z tym samym stosunkiem co do hitów prof. magicznych, czyli ok. 14k : ) nie 18 ;/ ale kto się zgodzi? to samo zrobić poniżej 1k, tyle, że tam zwiększyć uha : D

Ty corva bezmózgi ulungu. Skoro ek ma się uhać te 14k, bo przecież jesteś zbyt tępy i zapominasz o broni, to niech twój marny ed leczy się po 12k. Nie umiesz grać, a piszesz jakieś rozprawki na temat pvp, beka. I nie pierdol, że profesja magiczna jest za słaba, bo Evil Sonic - 2,6k ms ma ze mną większe szanse niż ty 2,9k ed ze swoim żałosnym pvp.

@topic
Nie usuwać.

Grot
01-04-2012, 23:34
Energy ring to jest jedyna szansa ms'a/ed'a na ubicie ek na równym lvl'u. Zresztą to da się przyzwyczaić ja z tym nie miałem problemu i wiedziałem kiedy przeciwnik założy e ringa i kiedys mam sie tylko uhać. Ten pierścień jest dla każdego, więc jak on używa to i ty używaj [?]

1st Plutek^.^
02-04-2012, 13:22
@Malahada?

OMG, co ty debilu piszesz za glupoty xd, ale mam beke teraz z cb i twojego przydupasa Aziela ktory Cie jakos probuje bronic, ale cos mu nie wychodzi, Malahada jak ty nie umiesz grac zadna profa to co ty tu piszesz ze ty 2.2k+ edem bez ringa eka czy tam rp z 2.5k lvlem jak cb 1.8k lvl roznioslby...

@top

Moim zdaniem, niech i zostanie ten E Ring bo przeciez Jihad sie poplacze bo im bot na e ringa juz nie bedzie do niczego potrzebnyi nie mieli by szans w pvp (zreszta jak i teraz :o), ale co do ringa niech zostanie, ale GMowie niech czuwaja nad takimi graczami jak z Jihadu, ze uzywaja bota na e ringa i nic im nikt nie robi...

RekruT #21
02-04-2012, 15:31
Nie dosc ze jestes glupi to jeszcze czytac nie potrafisz, 2770+? XD to chyba na twoim ots'ie, Nekiem mam 2670 poziom, czyli identycznie jak twoj marny Leonidaas, ktorym mnie nie bijesz bez ringa/ue uw, a jak chcesz solo to wolasz kolezkow aby dobili mnie na daszku, na soran nie pojdziesz bo po co, przeciez mam bota na e ringa, ale nie zapominaj ze to ty zakladasz ciagle na tym samym % hp ringa, i rzucasz ue uw z dupy, biegnac m clickiem lamusie. Nie potrzebuje uzywac ringa, moge takze odrzucic uw, i pojsc z toba, solo ale zapewniam cie ze efekt bedzie taki sam, padniesz poplaczesz sie, i na tym sie zakonczy nasze 'solo' szczerze z toba bicie sie nie mozna nazwac solo bo jestes jak 15 lvl z carlin, padasz tak szybko ze nie da rady nawet sie pobawic.

Usuncie ogolnie tego ringa, uw usuncie to marne ue, zmniejszcie hity rp/ek, nic nie dodajcie do ms/ed, bo i tak jest dobrze, kazdy placze ze ms/ed padaja od Ek'a, ahahahaha zabawne, albo nie potraficie grac albo jestescie pierdolonymi tepakami czlowiekowie jebani, Belushia 2200 ed, karalem 2500ek/rp, ale taki Skeptikz aka Sarumar nie potrafi zabic swoim 2900 ms'em, 2600 knighta, przy czym napierdala ue uw i ringa jak pojebany. Kazda profesja jest wyrownana na swoj sposob, uw/ring zniszczylo ten balans nic wiecej, proponuje zrobic jak to Kazek napisal w dziale propozycje, wyslac do kogos wyzej, i czekac:)

Marny to Ty jesteś chłopczyku. Idź lepiej do szkoły i przestań już przeklinać i wszystkich wyzywać bo sam nie jesteś lepszy. Robisz z siebie nie wiadomo kogo a jestes zerem.

#t Usuńcie tego ringa całkiem.

Malahada?
02-04-2012, 17:51

##

\/ marnie Ci idzie obrona kolegi ; < w dodatku trzeba było wyzwać i prezentować sobą poziom zbliżony do wiadomo jakiego przez was ulubionego, bo nic innego wymyślić się nie dało. Moje pvp jest jakie jest, wspaniałe nie jest, ale zerem też nie jestem. Dobrze wiesz, że balans jest zjebany i tyle w temacie !

pisze to wielki fan wrestlingu XDDDD JOHNIE CENA, skad ja sie urwalem? bekowy chlopczyku gram tutaj dluzej niz twoi ojcowie wiec co ty pierdolisz no nejmie bez rl zycia, expiacy non stop na fallen magach? xD idz poplacz sie, Broxem dziwne pajacu miales 2.8? czy tam ten marne 2.9, ringowales mnie i ue uw, bo inaczej karalem cie jak szmate, wiec ty i te twoje marne rozprawki co do mojego hp na ed a hitach ek'a sa bezsesowne, po prostu ja potrafie grac ty nie potrafisz :/

Ktos tam nizej twierdzi ze nie potrafie grac, zapraszam na soran, chcesz zobczyc zero? pokaze ci wygrywajac z toba uw :).

I NA KONIEC NASZ OGAR REKRUT ty gownie nie wiem skad wziety, karalem ci Leonidaasa Belushia, wczesniej Abu Hamza, to plakales na sylwestra dzowniac do kuzynki ze mam bota, i mnie wyzywales prawiczku w wieku 20 lat czy ile tam pisales, w koncu jestes niby po wyzej 18, nie dosc ze pisac nie potrafisz, mozgu nie masz, to jeszcze sie chlopcami zajmujesz pedale, jak chcesz pospinac, zapraszam na vt/skype, zrobie dla ciebie wyjatek i podam nazwe do skajpa, badz dane do ventrillo, tylko nie pisz ze jestem gimbe, lub cos w tym stylu, bo jezeli masz taki zamiar to nie pisz wcale, dzwoniac do Karoliny udowodnilem ci ze jestes takim samym leszczem przez telefon w rlu, tak jak w tibii wiec morda krotko pajacu i trzymaj tak do konca swojego marnego zycia, bo nic nigdy sensownego nie napiszesz/nie powiesz, marny pionku idz expic na wardy i placz TAK MAM BOTA SH AUTO UHA AUTO RINGA ITP ITD.
Zrobilem pewnie mase bledow ale wyjebane mam pisalem na szybko nie zwracalem na to uwagi, jak ma ktos jakies problemy tak jak pisalem wyzej, zapraszam na jakies vt/skype, tam sie pospinamy, i udowodnie wam ze jestem takim samym kozakiem piszac, tak jak i gadajac, a jezeli to nie wystarczy zapraszam do mnie Oława, przyjde do was na przystanek/pkp, przywitam was cieplo, mam nadzieje ze bedziecie mieli beke z tego co napisalem, ale pamietajcie ze ja beke mam z was, duzo piszczycie jak male dziewczynki, a malo robicie, tak samo malo jestescie warci, koty jebane siema.