PDA

View Full Version : Domek Big Tree I

Sasa666
03-04-2012, 13:45
Chciałam kupić domek "Big Tree I". Normalnie poszłam pod domek, owner posprzątał swoje śmieci. No i daje mi trade. Pokazał się zielony napis, że on chce mi sprzedać ten domek. Sprawdziłam dokument, wszystko ok. Następnie po kliknięciu accept wskoczył pusty dokument, a ja nie zostałam przeniesiona do domku. A poprzedni owner był w nim dalej i domek był zapisany na niego. Dopiero jak się wylogował to domek był mój. Uważam, że trzeba by to naprawić, bo w prosty sposób można oszukiwać ludzi. Mogę dołączyć screena jeżeli ktoś nie wierzy.

Bambucha Rook
03-04-2012, 16:50
1.ss to nie jest dowod latwo jest zrobic fake
2.jezeli wystepuje takowy bug (mozna tez twierdzic ze chcesz wyludzic hajs) to trzeba go naprawic
3.najlepiej przy kupnach domku wg mnie nagrywac cala tranzakcje w razie czego zglosic tam gdzie potrzeba

~#*Nalesniczek Zla*#~
03-04-2012, 17:07
Ale nie da się tak nikogo oszukać bo po najbliższym restarcie albo logu ,i tak będziesz miał domek ,wiec nie widzę zbytnio sensu tego zmieniać,ale jak to woli.

Demon
03-04-2012, 17:16
1.ss to nie jest dowod latwo jest zrobic fake
2.jezeli wystepuje takowy bug (mozna tez twierdzic ze chcesz wyludzic hajs) to trzeba go naprawic
3.najlepiej przy kupnach domku wg mnie nagrywac cala tranzakcje w razie czego zglosic tam gdzie potrzeba

jaki hajs wyłudzić, czytałeś wgl. co on napisał? : o

@
nie trzeba naprawiać skoro po resie/relogu domek otrzymujesz, wystarczy poinformować o tym wszystkich graczy, bo ktoś może czuć się ojebany, płakac na forum/RRV, a tak naprawdę po tych pare minutach/godzinach domek ma na swojej postaci bez wiedzy o tym.

dziq76pl
03-04-2012, 17:29
Ale autorowi tematu pewnie chodzi o to że masz domek, położysz sobie zajebiste itemki, ty nie wiesz że wcześniejszy owner chatki ma inva, położy sobie fajne itemki, drugi owner mu zawali i tyle bo nie wiedział że po resie jest najlepiej kłaść i potem wkurw na maxa ...

Sasa666
03-04-2012, 17:38
Nawet nie chodzi mi o rozmyślanie nad tym jak można oszukiwać poprzez ten błąd, po prostu było dla mnie zaskoczeniem, gdy kupiłam domek, a nie tpneło mnie do niego.

Myślę, że każdy powinien być poinformowany, że coś takiego może nastąpić.

@up
Właśnie Ty wiesz, że domek jest zapisany na niego, a nie na Ciebie. I nie amsz wstępu do domku,póki on nie lognie. Nie masz go potem na liście gości:P

A zwracam na to uwagę, bo powinniśmy doprowadzić serwer do perfekcji xD