PDA

View Full Version : Rap One Shot: Pezet - Niewiadomo (prod. Tasty Beats) HOT!

Azielu$
05-04-2012, 22:55
Wiem, że stare, bo słyszałem to już jakieś 3 miechy temu, ale widzę, że nie ma tego na forum. :c Bit rozpala głośniki, a nawijka Pezeta jak zawsze spoko. Jaram się i czekam na 'Radio Pezet' do maja. (:
IkSDFFE64DU

Zarexoholik?
06-04-2012, 01:11
Szczerze to jak słyszę 'pezet' w głowie mam tylko 'refleksje'. Jak dla mnie to ten człowiek nagrywa gówno dla rapdziewczyn.

Ogólnie bit do dupy, lepiej niech prowadzi, bo przez śpiewanie w samochodzie spowoduje wypadek.

Demon
06-04-2012, 09:19
Szczerze to jak słyszę 'pezet' w głowie mam tylko 'refleksje'. Jak dla mnie to ten człowiek nagrywa gówno dla rapdziewczyn.

Ogólnie bit do dupy, lepiej niech prowadzi, bo przez śpiewanie w samochodzie spowoduje wypadek.

nie no bit jest zajebisty, tylko ten jego gimbowy fejm odrzuca, słaby gracz

@ FEJM FEJM FEJM

Hocus Pocus
06-04-2012, 10:01
Dokładnie Filipku :( Pezet teraz słaby jest i nagrywa "guwno". Ale wiecie hajs na koncie się zgadza :)

Τettmeier
06-04-2012, 10:04
Też nawet tego nie odsłuchuję a i tak uważam że Pezet jest jednym z lepszych graczy na scenie "Sprawa w toku" - elo jedyny track z przekazem w ciągu ostatnich 2 lat i roz*ebał scenę. Szacunek się należy za to co robił Muzyka Klasyczna Płomień 81 !

Mikiel SZN
06-04-2012, 10:13
Przecież ten track jest zajeabisty, wśród gówna jakie teraz wydaje nie raz sie trafi coś fajnego jak to, skończył się po klasycznej

Tumanbuga
06-04-2012, 10:21
Bit mi się podoba , w sumie Pezet gdyby nie był teraz na niego taki bum gimbazy i idiotów to pewnie dalej by się wszyscy jarali , ja zostaje przy klasycznej i płomieniu.

Ryśku xD
08-04-2012, 20:58
Starsze jego kawałki były zajebiste niż teraz . co wypuszcza.
Sprzedał się do Vivy taka prawda.