Zaloguj się

View Full Version : [Forum]-Usuwanie postów

Doktor Szypka Konefka
06-04-2012, 20:40
Jo.

Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Źródło wiki.

Wiec po co jest to w ogóle istnieje? Wyrażam swoja opinie na temat kogoś lub czegoś, a moje posty są usuwane? Konkretnie Screeny"Jihad & przyjaciele!" Moja opinia nie była pozytywna ale była napisana w sposób kulturalny. To idiotyzm usuwać negatywne posty a zostawiać coś w stylu 'Gz lec dalej Kamilku'. Chyba nie na tym to polega :/ Czekam na wasze opinie.
Jo!

Takanori~
06-04-2012, 21:13
Praktycznie to jest tak od kiedy te różne [...] doszły do ekipy i walą w ch... Moim zdaniem to jacyś kolesie różnych upośledzonych i skrzywdzonych przez los bananów i lamusów... Drażni mnie to strasznie, ale... Jaka ekipa - tacy gracze... Nic dziwnego, że apo zeszło na poziom mazurskiego, a nawet poniżej poziomu jakże znienawidzonego przez apowiczów cool mazurskiego.

Zarexoholik?
07-04-2012, 01:09
Jesteś siewcą niezgody! :confused:

Jakbyś się nie spinał, a wypowiadał się tak jak przystało na nastolatka to by ci nie usuwali postów. Jednak ty nie potrafisz tego ogarnąć i za wszelką cenę szukasz napinki. Swoje mongolskie teorie zostawiaj dla siebie. Temat ze screenami służy do wypowiadania się na temat tych screenów, czaisz to? :confused:

Shabus
07-04-2012, 09:41
Ja miałem to samo. Napisałem wczoraj temat o banie. I za to, że napisałem prawdę usunęli ten temat... Jak im coś nie pasuje to już tego nie ma.

Doktor Szypka Konefka
07-04-2012, 09:53
To może ktoś wytłumaczy po co to istnieje? XD
Albo zmieńcie nazwę, bo forum to nie jest xd!

Crayon
07-04-2012, 10:24
Forum to forum i obowiązują każdego z nas pewne zasady, prawda? Jeśli użytkownik w poście je łamie, to wtedy obywatel taki może zostać ukarany, a Jego post - usunięty.
Twoja 'konstruktywna' wypowiedź w temacie Jihad & przyjaciele! brzmiała mniej więcej tak:

Jakby matury były proste to każdy by je miał.

Ja słyszałem opinie gości z mojej vip listy, że jesteś gejem...

Doktorze aka no name'ie skąd te statystyki co do liczby osób, które idą na studia? Z dupy?

Dzięki & ok.

Nie ma sprawy, ale wiesz dlaczego jesteś na tych sreenach? Wyjaśnię ci to! Jesteś na moich screenach, ponieważ odpalasz yellow skull'a i uciekasz po całej mapie i się tylko uhasz. Jak cię zabiję to wracasz pospinany i spamujesz jakimś 'czajnikiem'.

Śmiało zabijaj 600 poziomów mniejszych graczy, którzy są rycerzami i uciekają ci po całym city tylko się uhając - porób screeny.

#topic

Jeszcze raz dziękuję!

1.
Jestem hetero i ty nie jesteś w moim typie
2.
Dużo czytam i mam znajomych takich prawdziwych nie w tibii :<
3.
Nie ma za co
4.
A według mnie to najpierw piszę 'czajnik noga' pózniej odpalam ys a ty próbujesz mnie zabić i jak widać czasami ktoś z Jihadu Ci pomoże a później próbujesz mnie obrażać z czego mam niezła beke

5.
Jak bede mial chwile czasu i ochote to porobie
top. jeszcze raz GZ koksy.

Ja sie mu podlizuje ? No gz. Zobacz ile postow napisalem przez ost. kilka miesiecy i czy ktorys wgl. ma cos wspolnego z Zarexem (pomijajac fakt, ze nie gram tu od kilku miechow). Btw. pisalem, ze malo osob tu mature ma, wiec nie musisz sie chwalic, bo nie mowilem o nou nejmach (przy okazji zobacz swoj post i moj wczesniejszy i powiedz mi gdzie ja wgl. cos napisalem na temat jakis studiow, a juz wjezdzasz na Zarexa i jego uczelnie). Skoro taki madry jestes to powiedz mi po co wchodzisz na ssy gildii Jihad i robisz napine (tylko nie mow, ze jak tu wejdziesz to masz beke, bo najwieksza beka to jest tu z takich ludzi jak Ty).

Gz Jihad. Bez odbioru.

1.
No liżesz dupcie Kamilkowi : [ on lubi takich przydupasów
2.
choj mnie to interesuje
3.
Ok nejmie, ja gram tu od 2006 roku :< & Naucz się czytać, synek bo nie zdasz maturki i nie bedziesz probowal jak zareks wieku 21 lat napierdalac non stop w tibie.

4.
Wchodze bo od tego jest forum, mam swoja opinie i chce ja wyrazić. Nie robie napiny :<

W tym poście piszesz o preferencjach seksualnych (jesteśmy na forum notabene o Tibii!), potem chwalisz się, że masz kolegów w realu, a cytowany nie (myślisz że go to nie uraziło?)
Druga 'konstruktywna' część wypowiedzi to nazwanie Arcziego przydupasem, że chuj Cię to interesuje (to po co odpowiadasz?), pouczasz go, że nie umie czytać, porównujesz go do nolife'a i w ogóle Twój język jest agresywny i de facto - wulgarny.
Na samym końcu przepięknie piszesz, że nie 'robisz napiny' a właśnie to zrobiłeś.

Ladna napina na Zarexa i jego tibijskie zycie, a ciekaw jestem ilu z was ma tak jak on mature. Zeby nie bylo - gratuluje calej gildii awansow.

Wow ja mam mature.
Co mu tak synek dupe lizesz, matura to jest nic, a te jego smieszne studia XD Mieszkam niedaleko Płocka i slyszalem opinie nauczycieli i absolwentów ktorzy twierdza ze to jest dobre gim...

Zareks aka czajnik jest sam w sobie smieszny podniecając się tym ze studiuje, teraz co 2 uczen idzie na studia (na normalne studia)wiec to nie jest jakis powod do dumy;]

Top Gz Kamilu lec do 3k i koksuj dalej ))

Do szejka zaleksa
Dzieki za uwiecznienie mnie na wiekszosci screenow. tez zaczne zabijac 600lvl mniejsze chary i porobie screeny.
Z kolei ta doskonała wypowiedź jest prześmiewcza, wyzywająca, wulgarna i agresywna. Jedyną logiczną odpowiedzią na taki post jest wyzwisko, albo rozmowa na temat studiów i nauki. A jesteśmy przecież w temacie stricte o Tibii, co nie? Jak chcesz porozmawiać o edukacji, to są odpowiednie do tego działy. A jak chcesz flamewar, to masz pw, gg, albo face to face.

Tak więc Twoje 'konstruktywne' wypowiedzi to bullshit.

Shakur Shooter !!!
07-04-2012, 10:47
Niestety tak jest wystarczy że na wiadomo jaka gildie sie coś napisze to usuwają jak im sie niepodoba to co napisałeś :(

Jarken v2
07-04-2012, 11:09
Crayon cię dobrze podsumował, chyba nie było do końca tak jak ty to przedstawiasz, teraz masz to jak na tacy. Ale prawdą jest fakt, że nie wiele postów nie łamie regulaminu a jednak są usuwane z tematu Jihadu. Kamilek raportuje 940680898124 postów dziennie bo są niewygodne i przedstawiające prawdę :).

Zastrzegam sobie prawo do tej mongolskiej teorii, wszelkie cytowanie jej jest surowo zabronione, nagradzane ostrą beką!

Alber Einstein return
07-04-2012, 13:17
Co ty koleś tak płaczesz!

Twoje usnięte posty przecież nadal możesz czytać, a że inni nie chcą to maja takie prawo. Najlepiej pisz sobie w notatniku te posty zapisuj, drukuj, na ścianie przyklejaj?- naprawde mam to in ass. A o GLOBUSA martwić sie nie trzeba.

Magik
07-04-2012, 14:13
Sprawy prywatne zalatwiamy prywatnie, poprzez jakis komunikator lub wiadomosc prywatna.
Spiny sa usuwane natychmiastowo, nawet jesli post jest na temat.

PS. Wesolych swiat Wielkiej Nocy!