View Full Version : SZaman szet
`Palldino
07-04-2012, 18:42
Ile misji musze wykonac zebym mogl sobie wbic na elfy exe? ;d
albo dwarf exe
elfy sa przy ostatniej misji. mozna wczesniej ale po 1 wiec sie nie oplaca;(
dwarfy nie wiem bo nie oplaca sie wydawac 300kcc+ na misje skoro arm warty 160
a duzo jest tych misji ? jak szybko sie je robi to zrobie moze ale questow nie bd robil hehe
Sarumar^
07-04-2012, 21:01
elfy sa przy ostatniej misji. mozna wczesniej ale po 1 wiec sie nie oplaca;(
dwarfy nie wiem bo nie oplaca sie wydawac 300kcc+ na misje skoro arm warty 160
Trochę ich jest. Pierwsze misje są proste (chodzi mi o te, które zaczynasz u dwarfów).
Kolejne są coraz bardziej drogie (trzeba oddać pandemke lub bh, wylać magiczną krew [szansa 1/3 chyba]) i wymagają wiele czasu (szukanie miejsca na respie, gdzie musisz ropnąć się liną lub klikanie kuli, gdzie szansa jest 1/10 i możesz to zrobić tylko raz na godzine). Później są misje typu wbij 10 lvli.
Stanęłam na krwi, ale słyszałam, że potem trzeba wejść na resp bez żadnego amuletu i chyba wbić 3 lvle.
Skeptikz
08-04-2012, 22:06
Dostep na EXE ma sie w ostatniwj misji a po niej wystarczy isc po nagrode.
Moge jedynie podac ceny misji ktore sa najdroższe...
Dwarfy EXE:
zabic 20 osob z krasnalem czyli 200kcc
brocha 30kcc
Elfy:
Pandemke lub BH
Krew (ja musialem 3x czyli 150kcc)
S SET
MSH
Ja zrobilem misje na misje na maske w 2 dni, z armorem mialem problerm bo musialem dobic 16 poziomow a ja expic nie lubie wiec zajelo mi to ponad miasiac XD
Ale mysle, ze w kilka dni mozna sie wyrobic z dwoma questami.
Najlepiej napisz do mnie w grze. Nazwy postaci masz w profilu.
..:Too Get:..
09-04-2012, 00:59
Trochę ich jest. Pierwsze misje są proste (chodzi mi o te, które zaczynasz u dwarfów).
Kolejne są coraz bardziej drogie (trzeba oddać pandemke lub bh, wylać magiczną krew [szansa 1/3 chyba]) i wymagają wiele czasu (szukanie miejsca na respie, gdzie musisz ropnąć się liną lub klikanie kuli, gdzie szansa jest 1/10 i możesz to zrobić tylko raz na godzine). Później są misje typu wbij 10 lvli.
Stanęłam na krwi, ale słyszałam, że potem trzeba wejść na resp bez żadnego amuletu i chyba wbić 3 lvle.
Misje u dwarfów:
Po krwi zabija się 3 dwarfolsy, później 6 kula, czyli wejście bez amuletu, następnie 7 kula, 8 kula (lvl podzielny przez 20 i wejście w s secie), bloczenie respa i można już bić po 1 exe.
Misje u elfów:
Dostęp do exe jest dopiero po misji z wbiciem 3 lvli i z npc orc shaman.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.