View Full Version : [7.6] Rekrutacja otwarta! - Wymiany!
Precision
07-04-2012, 23:12
Witam! Krótko i na temat. Otwieram rekrutację, wybieramy osobę godną pozycji wymiennika/ów (do trzech osób maksymalnie). Nabór trwa do poniedziałku, godzina 22. Do tego czasu proszę wysyłać podania do mnie na PW!
Wszystkie podania według tego wzoru, inne nie będą rozpatrywane.
Tytuł wiadomości : [Rekrutacja]
Nick na forum oraz w grze:
Jak długo przebywasz na APO:
Twój wiek:
Przeciętna ilość czasu poświęcana na serwer:
Coś o sobie/ Dlaczego Ty?:
- Minimum 50 postów na forum.
- Nienaganna opinia na serwerze.
Życzę powodzenia i czekam na podania! ;)
Rekrutacja odbywa się za zgodą administratora Tygrysa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=14)!
Sprobuję, napiszę, powodzenia wszystkim!
Precision
07-04-2012, 23:24
Szansę ma każdy. Nie patrzę na to kto z jakiej gildii jest.. To nie ma znaczenia. Chodzi o daną osobę. Próbujcie, po prostu.. :rolleyes:
bardzo spoko, wezmę udział:)
Sasha Rookslayer
07-04-2012, 23:41
Również wezmę udział.
Sasha na Wymiennika!
Kimus The Master
07-04-2012, 23:43
Oczywiscie biore udzial bo Kto jak nie Luko bedzie wam pomagac przy wymianach hahah
Ja również biorę udział ;) myślę że się powiedzie ;)
[Magik] Brak 50-ciu postów wyklucza Twoja kandydaturę.
Takanori~
08-04-2012, 00:35
Gimbus zgłasza się na tą posadę. Super, już napisałem podanie. (:
dziq76pl
08-04-2012, 01:24
Zgłaszam się na posadę ^^
Tez wysłałem podanko mam nadzieję ze mnie wybiorą
Ryśku xD
08-04-2012, 06:41
Napiszę może mi się uda.
Powodzenia.
Wzięłabym udział, ale niestety nie mam nawet tych 50 postów, bo nie lubię pisać czegoś co już inni napisali:P Rozumiem, że ten limit po to, żeby milion zgłoszeń nie było. Powodzenia;>
@Edit: Dobiłam posty i zgłosiłam swoją kandydaturę. Może mam jakieś szanse:P
Precision
08-04-2012, 08:55
Jeżeli już ubiegacie się o posadę wymiennika.. postarajcie się choć w podaniu. Póki co wygląda to bardzo marnie, tylko kilka osób postarało się napisać coś w miarę rozsądnego.
Sir Krystian
08-04-2012, 12:42
Podanie napisane czekam na pozytywne rozpatrzenie.
~#*Nalesniczek Zla*#~
08-04-2012, 15:13
Wziąłbym udział ,lecz nie mam 50-ciu postów na forum.
Ahh ,powodzenia życzę ,lecz myślę że nowi wymiennicy będą tańsi xD
Wziąłbym udział ,lecz nie mam 50-ciu postów na forum.
Ahh ,powodzenia życzę ,lecz myślę że nowi wymiennicy będą tańsi xD
Ceny wymian są ustalone z góry, więc nie będą 'tańsi'. Jedynie co mogą zrobić to kilkudniowe wymiany za darmo w celu 'wypromowania sie'.
#down
Drogo? Proszę Cię.. Jedynie do czego miałbym zastrzeżenia to [Postać]<->[Postać], 5kcc od osoby to moim zdaniem troszeczkę za dużo.. Maksymalnie 4kcc.
Ceny jak widać ustalają wymiennicy, to temat o naborze, a nie cenach. Jeżeli Wam to nie pasuje, napiszcie do nich c(: Może Was posłuchają, temat temu nie służy. /Ferrum
Pomyśle nad tą rekrutacją nie wiem czy mam czasne ale chce dla APO dobrze
Anonimowy
08-04-2012, 17:30
osobiście zmieniłbym
- Minimum 50 postów na forum. na
- Minimum 50 postów na forum, napisane do dn 07-04-2012 23:12 Żeby nie było teraz nabijania ._.
osobiście zmieniłbym na Żeby nie było teraz nabijania ._.
Ja wolałbym aby lepiej dodali opcje "przynajmniej 3 miesiące na 4um"
Jarken v2
08-04-2012, 17:49
Beka z tego, ja bym nikogo nie wybierał, dajecie ludziom tylko szansę pewnego wzbogacenia się, bo zarobią ileś tysięcy kcc i sprzedadzą za zł. (Żadna zazdrość) Zamiast skubać ich z pieniędzy na pacca itp dajecie hajs wprost do ręki.
Opinia na serwerze... ciekawe jaką ma np Viseq i kilka innych osób które zgłosiły swoją kandydaturę przynajmniej w tym temacie lol2. Mam nadzieję tylko że nie wybierzecie jakichś gimbów - to chyba jasne, Prec spoko ziomeg.
Z chęcią wziął bym udział no ale niestety nie wezmę, często wywala mi internet ale może kiedyś jak będę miał lepsze warunki z chęcią wezmę udział :)
Ale już teraz Gratuluje tym Osobom którzy zostaną nowymi wymiennikami.!
Pozdrawiam !
Skeptikz
08-04-2012, 19:35
Ja raczej szans nie mam coo? ;d
http://i40.tinypic.com/29e65o7.jpg
Nawet gdybym wyslal zgloszenie to zostane olany.
#Jedna rada dla nowego. Nie daj sie!; )
Mam nadzieje, ze chociaz jeden moj post nie zostanie usuniety.
Ja raczej szans nie mam coo? ;d
http://i40.tinypic.com/29e65o7.jpg
Nawet gdybym wyslal zgloszenie to zostane olany.
#Jedna rada dla nowego. Nie daj sie!; )
Mam nadzieje, ze chociaz jeden moj post nie zostanie usuniety.
No pewnie! Przeciez Ty zyjesz w swoim swiecie, gdzie wszystko jest ustawione i sa same konszachty... A co jesli zaczniesz podejrzewac sam siebie o zdrade? Zaczniesz sam siebie sabotowac? Wolimy nie ryzykowac...
A tak na powaznie, na samym wstepie eliminuje Cie brak 50-ciu postow, a znajac Twoja technike nie dasz rady dobic tych 4 postow. Nie - to nie jest grozba.
Wbij 50 postow, napisz ogarniete podanie i czekaj. Ale nie sadze, aby Tygrys chcial przyjac takich cholerykow.
Precision
09-04-2012, 21:28
Uwaga! Do zamknięcia rekrutacji pozostało około 30 minut. Wszyscy zainteresowani czekam jeszcze do godziny 22. Po tym czasie rekrutacja zostaje zamknięta. Osoby, które dostały się, zostaną poinformowane poprzez wiadomość prywatną na forum.
Kimus The Master
09-04-2012, 21:42
Moze glupie pytanie ale tak z ciekawosci zapytam..
Duzo osób sie zglosilo na wymiennika?
Precision
09-04-2012, 22:02
Spodziewałem się, że przyjdzie więcej podań. Zgłosiły się 33 osoby.
Wyniki zostaną wysłane do końca tego tygodnia, potrzeba niestety na to czasu jednak postaram się zrobić to jak najszybciej. Szkoda, że tak mało osób się tylko zgłosiło. :)
Ryonal_R
09-04-2012, 22:16
Teraz pozostało tylko czekać.. :D
Życzę wszystkim powodzenia. 33 kandydatury, więc może te 10% będzie odpowiednich. Temat zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.