View Full Version : [Forum] Dzia? [RL TIBIA]
Dexterro
10-04-2012, 09:38
Dosyć dawno temu administracja wstawiła dział RL TIBIA do Gry i Konsole i od tamtego czasu liczba komentarzy w naszym dziale spadła strasznie. Chciałbym prosić administracje o to by wstawiła ponownie ten dział by odżył. Ludzie, którzy cały czas próbują ratować tematy wstawiają screeny dla samych siebie lub proszą innych o komentarze, kiedyś tak nie było. Administracja mogłaby przywrócić stary stan chociażby z szacunku - zarabiacie na tibii a na stronie głównej jest tylko odnośnik do działu związanego z oryginalnymi serverami.
Zrobiliście śmieszny dział dla ludzi z innych państw a nie możecie tego zmienić ? W imieniu wszystkich tych, którzy mają swoje tematy w tym dziale, proszę o WSTAWIENIE DZIAŁU RL TIBIA NA STRONĘ GŁÓWNĄ FORUM do Forum Wielotematycznego
p.s
dodaje sonde
p.s2
wiem, że na swojej sondzie nie powinienem głosować ale zrobię to.
Uważam że masz w 100% rację co do tego :)
Ja także jestem za tym :)
`Palldino
10-04-2012, 09:45
Jestem za dodaniem dzialu Rl Tibia do Forum Wielotematyczne.
Moze bedzie wieksze zainteresowanie tym oto dzialem :D
widać jak tam na siłe prosicie o komenty, żeby upchnąć tego ss'a, jestem na tak
Mysle ze, jest to dobry pomysl, o ile ma pomoc wam, i bedziecie mieli zadowolenie ze wstawiacie SSY i komentujecie :P
Ja osobiscie przegladam prawie wszystkie tematy zwiazane z SSami, na jakich kolwiek tibiach na roznych forach wiec jestem na TAK :)
Τettmeier
10-04-2012, 09:58
Dzisiaj
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1000547#post1000547
Bartuś
masz głos na tak i koment
tak masz racje Kuba
jestem na tak. niezla nuda tam jest dlatego fajnie by bylo, jakby mozna to ozywic
Devorious
10-04-2012, 10:07
Jestem na tak, jako, iż nikt nie komentuję moich zacnych zrzutów ekranu z Tibii.
Tak, w 90% tematow zwiaznych z rl tibia jest 20-30 screenow na strone i 3 komenty, co jest smieszne :/
TAK.
tak, wolność dla tibijczykow!
Nie przeglądam tamtego działu, w ogóle mnie nie interesuje Real Tibia, w szczególności mapka, jak dla mnie to obojętne bo i tak dla mnie działy można usunąć takie, bo i tak komentarzy to ja tam częstych nie widzę, w większości nie gramy na realu, tylko na serwerze 7.6, więc można to i usunąć lub zamienić na jakiś inny dział związane z nowościami na real tibii, może to poruszy fantazję, choć nie wiem.
widać jak tam na siłe prosicie o komenty, żeby upchnąć tego ss'a, jestem na tak
Popieram Wuja Demona, i oczywiście jestem na tak :D !
^Aquilezs^
10-04-2012, 17:01
nomomnomnomnonmonm :F przydalo by sie cos z tym zrobic
Adachi.D
10-04-2012, 17:17
Mi to jest obojętne, ale fakt, od przeniesiena tego działu w tamten syf popularność pod działu RL Tibia spadła drastycznie, aczkolwiek moim zdaniem nie jest to tego przyczyną. Jestem na tak, może to poprawiło by byt działu.
Ryśku xD
10-04-2012, 18:12
Tak powinien powstać taki dział oraz światy na których dany gracz gra.
TAK, z samego szacunku dla Tibii!
#edit
1400 post =]
Dexterro
10-04-2012, 18:18
No, widzę, że w sumie jednoznacznie, tylko Kamilq zagłosował na nie - chciał mnie zdenerwować ;d
Mam nadzieję, że administracja coś zrobi.
Kovalchuk
10-04-2012, 21:12
Jestem na tak, przyda się!
Drunkusik v.2
10-04-2012, 21:50
Wg. mnie powinno zostac jak jest.
To jest forum Otsa, Podkarpackiego, a nie reklama tibii..
Moze wam sie wydaje, ze jest zle, bo wszyscy wy gracie na rl, a nie na apo, ale spojrzcie z perspektywy Mortiisa, dla niego jest najwazniejsze APO, a nie real, wiec dobrze, ze wgl. jest taki dzial, bo po co mialby reklamowac real tibie waszymi screenami.
Od tego macie inne forum typu forum.tibia.pl.
Tutaj najwazniejsza rzecza jest Apo, wiec musi byc one jakos wywyzszone.
Rook.Men.Mariusz.
11-04-2012, 21:54
Bo rl tibia jest nudna i zdjecia z otsów sa lepsze.
Misia <3
12-04-2012, 00:00
To by byla fajna sprawa, moze sama założyła bym tam life ;]
Dexterro
12-04-2012, 14:22
Bo rl tibia jest nudna i zdjecia z otsów sa lepsze.
Zapomniałem, racja. Przecież gdyby nie apo, tibia by nie powstała.
Drunkusik v.2
14-04-2012, 01:42
Nie rozumiecie, to jest forum OTSa, wiec dzialu RL tibia moglo by rownie dobrze nie byc i mysle, ze by mialo to jakies korzyści na ilosc osob na servie, moze nieznaczna ale pewnie zawsze cos.
Dexterro
14-04-2012, 02:02
Tak, w chuj osób odchodzi z apo, żeby pograć na rl. Cała sytuacja związana z upadkiem apo to pewnie przez to, że na forum był dział RL TIBIA, co ? : p
Lagga v3
14-04-2012, 21:39
90% osób , które wypowiadały się tutaj nie komentują tematów w tym dziale, zabawne.
obojętnie.
Powiedz mi, co to za róźnica? Na stronie głównej tez masz link, czy większe litery coś zmienią? : o
Nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.