View Full Version : Co? w stylu best hit.
Witajcie Drodzy.
Pewnie się zastanawiacie co mam konkretnie na myśli, to powiem iż jest to zaawansowana edycja kodu best hit, czyli na czym to ma polegać ?
Czyli tak, chodziło mi o coś takiego, aby można było sprawdzić best hit czaru i broni.
Czar:
Twój największy hit z czaru to: xxx
Broń:
Twój największy hit z broni to: xxx
Komenda:
!bc (best czar)
!bb (best broń)
Mam nadzieję, że to jest dobry pomysł na moje oko i przydałoby się taki zaawansowany kod wprowadzić w życie serwera (nawet w update wiosenne).
Tak, więc czekam koledzy i panie na Wasze komentarze i głosy, proszę również o wypowiedź kolorków czerwonych, a najbardziej to mnie Mortiis interesuje. ;-)
mogłeś się bardziej postarać, bo przypóśćmy, że taka postać jak Aziel Vara ma dość wysokie skille w każdym skillu, a więc best hit musiałbybyć pokazywany z każdego skilla [oddzielnie z axe/fista/sworda/cluba etc.] to samo tyczy się czarów, bo np. chciałem sprawdzić best hita z exori tera : o ogólnie jestem na nie
Znaczy tu nie chodzi o pokazywanie wszystkiego z osobna, tylko tego co używamy najczęściej, czyli wiadomo ue i broń, dlatego to mam na myśli, bo tak wszystkiego z osobna byłoby dziwne to troszkę i wątpię, że chciałoby się administracji robić wszystko z osobna, dlatego lepiej zrobić 2 możliwości sprawdzenia. ;)
Adachi.D
10-04-2012, 14:28
Jestem na nie, to jest zbedne moim zdaniem i wgl nie potrzebne...
sqlterpa
10-04-2012, 14:31
tylko nasuwa się jedno zasadnicze pytanie: PO CO?
jak dla mnie, zbędne. Lepiej żeby zajęto się czymś bardziej przydatnym, nieprawdaż?
Nie. Niepotrzebne. Był już taki temat.
Zarexoholik?
10-04-2012, 15:07
A co tu jest do sprawdzania i po co ci znać best hity? Idź na arenę i spisuj best hity w notatniku, a ten który był najwyższy będzie tym najwyższym, wiesz?
Strata czasu na takie głupoty.
A co tu jest do sprawdzania i po co ci znać best hity? Idź na arenę i spisuj best hity w notatniku, a ten który był najwyższy będzie tym najwyższym, wiesz?
Strata czasu na takie głupoty.
1. Nie mam PACC.
2. Nie wiem gdzie to się znajduje, bo tam nigdy jeszcze nie byłem.
3. Byłoby łatwiej przez komendę sprawdzać, nie trzeba byłoby chodzić na potwory.
Adachi.D
10-04-2012, 15:35
3. Byłoby łatwiej przez komendę sprawdzać, nie trzeba byłoby chodzić na potwory.
No właśnie, łatwiej... Ma być trudniej, bo jest zbyt łatwo... Piss, joł !
Sasha Rookslayer
10-04-2012, 16:18
Strata czasu na takie głupoty, mniej więcej wiemy jakie mamy ''best hity'', więc po co jakieś komendy wymyślać? Niech zajmą się Upem, tym co ważne, a nie głupotami. Raczej ta propozycja nie wejdzie z życie. Ja jestem na Nie.
bylo, 3x na Nie, dziekujemy :)
Sorki, ale nie widze potrzeby zasyfniania silnika kolejnymi skryptami...
Tyle ile walisz dodaj sobie 300 i wyjdzie ci best hit, po co ci takie coś?
masz kalkulator gdzie możesz sprawdzić jakie hity mniej więcej .
Tyle ile walisz dodaj sobie 300 i wyjdzie ci best hit, po co ci takie coś?
masz kalkulator gdzie możesz sprawdzić jakie hity mniej więcej .
Kalkulator zazwyczaj nie działa poprawnie, ponadto są itemy magiczne, a kalkulator nie zlicza tego raczej, z tych lepszych.
Kingpin.
14-04-2012, 14:27
Pomysł jest denny po co coś tak chujowego kiepskiego wprowadzać nie lepiej pomyśleć nad jakimś ulepszeniem czy czymś innym, nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.