View Full Version : ?piesz narkotyki? Czy wolisz Alkohol?
swiety mikolaj
11-04-2012, 04:54
Ćpiesz narkotyki, Jeżeli tak to jakie?
Wolisz połączenie, narkotyku z alkoholem, czy sam alkohol?
PS.
Trawka , acodin itd też sie zalicza do narkołaków;]
Czasem mozna sobie w noska przyjebac, ale tak jak mowie czasem... przeciez wszystko jest dla ludzi... jesli juz w noska to ofc + alkohol
Kiedys bralem jeszcze jakies tablety ale chora faza po tym wiec to byl pierwszy a za razem ostatni raz XD
Niczego innego nie bralem i nie mam zamiaru wiec: alkohol :rolleyes:
Mikiel SZN
11-04-2012, 10:43
od czasu do czasu w żyłke
czasem kompocik sie wciągnie, czasem sie maryśke wstrzyknie
Zarexoholik?
11-04-2012, 12:12
Wciągam marychę + desperados.
Jebać alkohol. Wole trawsko.
nie pije, bo cisne na odzywkach, a maryhe wciogam
N-series
11-04-2012, 14:54
palilem kilka razy dopalacze, marihuane ,ale marihuany nie ruszam , a tak to fuke próbowałem ze 2-3 razy ,najlepiej po fecie XD
czasami w żyłke marihuaninę dam a tak to prefer bro here
Adachi.D
11-04-2012, 20:27
Brałem dużo świństw, przestałem, utrzymuje abstynęcje już od ponad roku.
Teraz tylko alko ! Hahahaha !!
Jaranko plus dwa, trzy piwka. W nocha ze 2-3 razy w roku. To wszystko ;)
Belfus Adri
11-04-2012, 20:36
Lubie sobie czasami troszkę wypić i to tyle :)
Popijam, popalam, czasem w nocha. Najczęściej jaram, pomaga mi w pracy :>
Niuchacz
11-04-2012, 20:51
Jakoś bardziej odpowiada mi jaranie niż picie, ale okazyjnie lubię wypić. Nigdy nie ścierwiłem i nie mam zamiaru lecz chcę spróbować grzybów
Shakur Shooter !!!
11-04-2012, 21:55
piwa jabole tanie wina i tylko alkohol narkotyki nigdy i jestem z narkotykami na nie
Widzę same ćpuny na tym APO :)
Nie jaram tego ścierwa , piwko czemu nie :D
Hako but Husajn
11-04-2012, 22:43
Nigdy nie lubiłem pic, więc odpada. Grzyby jadłem - nie ma co tutaj się chwalić zobaczycie sami;), za pierwszym razem 25 w kanapeczce z serkiem, najlepsze, mniaaam <33 ;*
O tzw. ,,trawce'' napiszę krótko : Kocham To !
Ryśku xD
11-04-2012, 23:03
Sory ale żadna z tych używek , rzadko alkohol .
Misia <3
11-04-2012, 23:56
ooo, to temat nie dla mnie ;]
Kiedyś może, ale teraz jestem całkowitym abstynentem, i co do alko i co do innych używek ;[
Ewentualnie pale papierosy ;p
Kamor zabił Papkina
12-04-2012, 13:01
Alko wiadomo i z tego miejsca chciałem powiedzieć,że jestem ABSOLUTNIE przeciwny legalizacji marijunay.
Alko wiadomo i z tego miejsca chciałem powiedzieć,że jestem ABSOLUTNIE przeciwny legalizacji marijunay.
bo chcesz byc alternatywny, hehe prawie wszyscy za, hehe to ja bede przeciwny :cool::cool::cool:
Tylko alkohol, bez narkotykoów ;s
Tumanbuga
12-04-2012, 16:42
Wole alko , narkościerwa się w życiu nie dotkne a trawki od jakiegoś czasu też nie pale.
N-series
12-04-2012, 23:36
Nie wiem co to za porównanie koleś XD
dobrze powiedział , wszystko jest dla ludzi , osbiscie mnie jebie co kto robi.
Jak ktoś sobie zapali raz na miesiąc i walnie pare piw w weekend to co cpun zaraz jest i ***** alkoholik?
znam takich co jeżdza na panny bo maja hajs ,od czasu do czasu pociągną , pija tez i biora sterydy i zyja , kto co lubi .
ALe jestem przeciwko narkotykom , tam raz na 3msc zajarac czy coś to spoko , ale znam takich co jaraja dzien w dzien to juz jest da mnie przesada , twierdza ze nei sa uzależnieni a bez tego nie mogą funkcjonowac , znam kolesia co robił maratorny afetaminy tydzien bez jedzenia , teraz juz tak nie robi , niby juz nie musi 4 lata bierze i co i juz nie przestanie.
Przestrzegam wszystkich aby lepiej nie próbowali bo z początku fajnie jest siła wszystko a potem z czasem coraz bardziej ciagnie bo znów chce abybylo fajnie ,i po czlowieku , raz że kasa idzie i to całkiem spora, 2 mamy wszystko w dupie opprocz tego aby zmotac capnie ,osobiście wole sobie wypic piwko czy whisky z cola .Lepiej jest mieć motywacje i coś cwiczyć ,siłownia,bieganie,szutki walki czy gimnastyke jak Elmo (bo chyba to cwiczysz jak nie to sorry)
Szkoda że w naszym kraju jest teraz taka ***** moda aby jarać , niektórzy to mam wrażenie nie pala bo chca , tylko pala aby pochwalić sie ile to nie wyjarali wczoraj i jaka była faza , żenada
Anonimowy
15-04-2012, 14:39
Nigdy nie lubiłem pic, więc odpada. Grzyby jadłem - nie ma co tutaj się chwalić zobaczycie sami;), za pierwszym razem 25 w kanapeczce z serkiem, najlepsze, mniaaam <33 ;*
O tzw. ,,trawce'' napiszę krótko : Kocham To !
Synnek, 25 w kanapeczce? Co Ty wiesz o wpierdalaniu.. Przy samym grzybobraniu się tyle je, coby smaczka na później sobie narobić -.-
Jogobella+ około 60-70 grzybków robi szał w głowie, ew jakaś zapiekanka z podobną ilością.
@Topic
alkochol ; p
Jak ten Pan. Toleruję palenie ale nie nałogowe ;p
Wujek Margoth
17-04-2012, 21:40
Alkohol : ) Tylko : )
SIEMA MARGOTH!!!
@t
ALKOHOL
paramumik
19-04-2012, 15:31
Trochę feta, trochę PIT (http://program-pit.com), czasami LSD. Ale po kanale, to bym nie przyładował.
Belfus Adri
19-04-2012, 17:02
Synnek, 25 w kanapeczce? Co Ty wiesz o wpierdalaniu.. Przy samym grzybobraniu się tyle je, coby smaczka na później sobie narobić -.-
Jogobella+ około 60-70 grzybków robi szał w głowie, ew jakaś zapiekanka z podobną ilością.
@Topic
Jak ten Pan. Toleruję palenie ale nie nałogowe ;p
Z tego co słyszałem to nie jeden miał meksyk w głowie po 30 ;D
zalezy co wpierdalasz, prawdzie np. lętotki to wpierdalasz około 50,60 i jest spoko, a jak kupujesz chemie, 1 grzyba za dyche, to 2 ci starcza i nie wiesz co sie z tobą dzieje, ale to prawie to samo jakbyś pił na raz domestos, denaturat i inne gówna
Czasami można sobie zajarać blancika jakiegoś do tego pare piwek, ale nie non toper. Prawie każdy w weekendy idzie w plener na browarka bo ciepło się zrobiło.
Ostatnio moda była na "akodiny" czy jak to się pisze mam kilku ziomków co to testowali i nie raz ani dwa, strasznie po tym morde wykręca chodzi sie jak robot masakra ogólnie. Najgorsze z tego wszystkiego jest branie śniegu, po paru razach będziecie mieli moc a później zobaczycie jakie kapcie będziecie :D
Tylko alkohol i jakiś blancik raz na ruski rok ;)
Nielegal Zbanowany
23-05-2012, 23:05
a roznie...raz tibia raz wow raz metin2
scimex pallll
23-05-2012, 23:17
Jak dla mnie to jest glupota brac narkotyki itp
Raczej nic nie biore/pije.
Krulowiec
03-08-2012, 22:17
Jak dla mnie to jest glupota brac narkotyki itp
Raczej nic nie biore/pije.
Jak skończysz gimnazjum to się zacznie ;)
# topic
Tylko alkohol, próbowałem parę innych faz, ale średnio mi odpowiadają.
Powiem tak.
Moim zdaniem, alkohol jest gorszy od zielonego, mozecie sie nie zgodzic.
Aczkolwiek, alko lepiej upierdala XD i lepsze rzeczy dzieja sie jak jest sie pijanym niz na haju. Btw. od 6 miesiecy abstynent i mysle, ze juz na dluzej.:rolleyes:
@.up
Za legalizacja.
scorviel
03-08-2012, 22:32
tak cpie narkotyki i piwo ;];p[;];[];]cz; czasem jakies biale fety itp
swiety mikolaj
04-08-2012, 02:22
hah, ogółem miałem sprawdzic ten temat prędzej , lecz zapomniałem.
Nie było odpowiedzi na którą liczyłem, a co do tematu
Wiecie że to ALKOHOL prowadzi do TWARDYCH NARKOTYKÓW, a nie MARIHUANA?
UZaleznienie od fajek alkoholu, po czasie od kreski lub od niesmakujących jointów.
Tyle na ten temat ode mnie. :)
W Wakacje w sumie jaaaaaram dziennie w hooy duzo, w roku normalnie srednio wole pic + czasami cos mocniej. xd
Po 3-5g tygodniowo teraz jak jestem w Polsce plus bronxy i gastro.
Piguł, fety itd jeszcze nie próbowałem
dobrze powiedział , wszystko jest dla ludzi , osbiscie mnie jebie co kto robi.
Jak ktoś sobie zapali raz na miesiąc i walnie pare piw w weekend to co cpun zaraz jest i ***** alkoholik?
znam takich co jeżdza na panny bo maja hajs ,od czasu do czasu pociągną , pija tez i biora sterydy i zyja , kto co lubi .
ALe jestem przeciwko narkotykom , tam raz na 3msc zajarac czy coś to spoko , ale znam takich co jaraja dzien w dzien to juz jest da mnie przesada , twierdza ze nei sa uzależnieni a bez tego nie mogą funkcjonowac , znam kolesia co robił maratorny afetaminy tydzien bez jedzenia , teraz juz tak nie robi , niby juz nie musi 4 lata bierze i co i juz nie przestanie.
Przestrzegam wszystkich aby lepiej nie próbowali bo z początku fajnie jest siła wszystko a potem z czasem coraz bardziej ciagnie bo znów chce abybylo fajnie ,i po czlowieku , raz że kasa idzie i to całkiem spora, 2 mamy wszystko w dupie opprocz tego aby zmotac capnie ,osobiście wole sobie wypic piwko czy whisky z cola .Lepiej jest mieć motywacje i coś cwiczyć ,siłownia,bieganie,szutki walki czy gimnastyke jak Elmo (bo chyba to cwiczysz jak nie to sorry)
Szkoda że w naszym kraju jest teraz taka ***** moda aby jarać , niektórzy to mam wrażenie nie pala bo chca , tylko pala aby pochwalić sie ile to nie wyjarali wczoraj i jaka była faza , żenada
Jak ktoś jest dysmózgiem to może i tak. We wszystkim trzeba znaleźć umiar, mi się to udaje i nie jestem ani narkomanem ani alkoholikiem a próbowałem wielu rzeczy.
A to różnie alko nie preferuje bo siku mi się chce później, jakieś jaranko, czasem kanapka z pixą, czasami szczurillo jakieś ew. kogzz z eldoką na wolno. nie pogardzę makowarem czy jakimś sztosem, ew. PCP, to różnie bywa, zależy.
Leonidaas
05-08-2012, 13:35
Wciągam marychę + desperados.
Mama Ci pozwala w ogóle? hehe
#t
Browar, wódeczka...
Again q.q
05-08-2012, 14:20
Nie ćpam, nie pije, nie pale :x i dont need it : [ !
ćpie marihuane na woodstocku z margothem metalem brzydkim
Dopiero teraz ten temat widzę ale ja osobiście najlepiej lubię browara bez żadnych używek do niego. No chyba , że papieros.
Od czasu do czasu zapale zioło lub wciągnę białego do nosa ( okazyjnie raz na ruski rok ) ale ogólnie wolę samo piwo. piwo + np. zioło to śmierć dla mnie i spać się chce oraz zmuła.
[QUOTE=Marek;1025641]Dopiero teraz ten temat widzę ale ja osobiście najlepiej lubię browara bez żadnych używek do niego. No chyba , że papieros.
Od czasu do czasu zapale zioło lub wciągnę białego do nosa ( okazyjnie raz na ruski rok ) ale ogólnie wolę samo piwo. piwo + np. zioło to śmierć dla mnie i spać się chce oraz zmuła.
Bo jesteś rzadki, hehe ;)
tylko i wyłącznie buchy, ale w tym roku muszę spróbować kwasu
Raz na kiedyś Śniegi, Troszku bucha I Codziennie 1-2 Bromki:pp
Trzeba Experymęty przeprowadzać i ja to robię (Życie jest po to ,aby z niego kożystać/Wszystko jest dla ludzi/Trzeba się bawić bo ludzie bardzo szybko odchodzą). W życiu trzeba spróbować wszystkiego ,gdy nie zaryzykujesz nic nie zyskujesz;///
-->Zara Antyki nam a chatę wjadą Za Wypowiedzi;DD<--
swiety mikolaj
18-08-2012, 10:41
Raz na kiedyś Śniegi, Troszku bucha I Codziennie 1-2 Bromki:pp
Trzeba Experymęty przeprowadzać i ja to robię (Życie jest po to ,aby z niego kożystać/Wszystko jest dla ludzi/Trzeba się bawić bo ludzie bardzo szybko odchodzą). W życiu trzeba spróbować wszystkiego ,gdy nie zaryzykujesz nic nie zyskujesz;///
-->Zara Antyki nam a chatę wjadą Za Wypowiedzi;DD<--
korzystać *
Nie wjadą, to forum tibijskie Psiarnia ma was za frajerów hahahahhahahahaaahahahaha
Ostatnio probowałem znaczek tzn kwas, polecam, ciekawie jest :p
GnójNaWidłach
18-08-2012, 11:52
Wącham gnój, jaram się tym jak Strasburger wygraną jednej z drużyn.
@Up
Zaorałeś pole na zime, wieśniaczku? Widzę, że masz jakieś nie miłe doświadczenia z tym gnojem.
Trunki z biedronki, bez kitu.
dobrze, że 3 domu ode mnie jest Hurtownia :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.