Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Wyniki - Wymiany, nowe osoby!

Precision
11-04-2012, 17:03
Witam, udało się szybko uporać z wynikami. Myślę, że dokonałem dobrego wyboru i nowe osoby się sprawdzą. Oczywiście każdy musi opanować wymiany na spokojnie, mam nadzieje, że pozwolicie nowym osobom wykazać się. :)
W temacie z góry proszę o spokój, nie faworyzowałem tu nikogo.

Nowe osoby :

Knight Lucas (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=4795)

Artis (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=15499)

Bonus (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=26493)

Założę się, że i bez słów krytyki się nie obędzie. Nie było łatwo wybrać mi tych osób. Później nowe osoby założą swoje tematy, w których umieszczą informacje pod jakimi nickami można je znaleźć. Póki co - nowi wymiennicy są. Teraz uważam, że nie będzie skarg 'nikogo nie ma nigdy, nie mam jak wymienić postaci'.

Życzę powodzenia nowym wymiennikom, a Wam..hm, szybkich wymian. ;)

Adachi.D
11-04-2012, 17:13
No cóż... Wybór został dokonany, nie wiem czy słuszny czy nie - to się okaże. Gratuluje nowych posad i życzę powodzenia.

rumun
11-04-2012, 17:18
Mysle, ze wybraliscie jak najlepsze osoby. Gratuluje!

Bonus
11-04-2012, 17:19
Dzięki za obdarzenie mnie zaufaniem - na pewno się nie zawiedziesz :)

Gratulacje również dla Artisa i Knight Lukass'a .

Noe aka Capitan
11-04-2012, 17:20
Artis dobry wybór reszty nie znam :)

Artis
11-04-2012, 17:22
Też gratuluję wszystkim i powodzenia w nowych obowiązkach.

Kimus The Master
11-04-2012, 17:23
Gratulacje!!
No cóz a miało być tak pięknie...

Sasha Rookslayer
11-04-2012, 17:24
Grzesiu, gz wygranej :D
Ale ty wgl nie spędzasz czasu na Tibii, więc jak chcesz wymieniać XD?

Sasa666
11-04-2012, 17:31
Gratulacje i powodzenia, żeby się nie znudziło po 3 dniach:P

Sciex
11-04-2012, 17:53
Jak dla mnie zostaly wybrane odpowiednie osoby na posade wymiennika. Oczywiscie wielkie gratulacje dla osob ktore wziely udzial w naborze jak i dla samych wybranych:) Takze nowi wymiennicy zakladajcie swoje temaciki i zycze udanych wymian:)

RekruT #21
11-04-2012, 17:59
Dbre osoby zostały wybrane:) Gratulacje :D

Adasik
11-04-2012, 18:16
Jak mam być szczery to tego Artisa pierwszy raz widzę na forum, ale jeśli został wybrany to uszanuję to :) W gruncie rzeczy to cieszę się, że nie wybrali mnie, bo znając siebie w pewnym momencie bym rzucił tym wszystkim i zrezygnował z tych wymian :D

Demon
11-04-2012, 19:38
Bonus, ziomeg, który w dniu poinformowaniu o rekrutacji napisał x postów, żeby móc brać udział, beka

@gratuluję wszystkim trzem Panom, chociaż temu ostatniemu troche mniej

@artis
zauważyłem, że nie umiesz końcówek do słów dobierać + jedziesz po ludziach za brak ortografi/składni, a przy okazji walisz byka 'wziąść', radzę robić swoje, bo się kompromitujesz :c

Orson_Pall
11-04-2012, 19:42
Przeciez Bonek to nieobliczalny złodziej, ktory jak bedzie odchodzil po raz setny z apo to komus cos podpierdoli na wymianach, chociazby po to zeby wyrzucic to do wody, i komus zrobic na zlosc. Wieksza polowe swojej kasy dorobil sie na opierdalaniu ludzi, a Wy mu dajecie wymiennika? Mogliscie robic jakies testy psychiatryczne przed przyjeciem, lol. Artis widze pierwszy raz na forum, knight lukass nie znam. I tak dalej zaufalbym tylko preclowi i sciekowi, kthxbye

Artis
11-04-2012, 19:46
Dziwne, bo na forum przybywasz od bardzo dłuższego czasu :)

Knight Lukas
11-04-2012, 19:54
Dzięki za szanse i obdarzenie zaufaniem, postaram się spełniać funkcje wymiennika jak najlepiej.

Życzę powodzenia Artisowi i Bonusiowi, a graczom wielu wymian ;]

//edit

Mało widoczny ponieważ nie nabijam postów tylko pisze te, które są konieczne. Na apo jestem już bardzo długo.

Ps. kolejny też nie jest konieczny, więc zedytuje wcześniejszy :)

KaZeK
11-04-2012, 20:09
Przeciez Bonek to nieobliczalny złodziej, ktory jak bedzie odchodzil po raz setny z apo to komus cos podpierdoli na wymianach, chociazby po to zeby wyrzucic to do wody, i komus zrobic na zlosc. Wieksza polowe swojej kasy dorobil sie na opierdalaniu ludzi, a Wy mu dajecie wymiennika? Mogliscie robic jakies testy psychiatryczne przed przyjeciem, lol. Artis widze pierwszy raz na forum, knight lukass nie znam. I tak dalej zaufalbym tylko preclowi i sciekowi, kthxbye

Naucz się czytać niedorozwoju... Bonus a nie Bonek..

#t
Wszystko ok, ale co tam robi Artis?

btw. Powodzenia.

.LOGEST.
11-04-2012, 20:23
Bonus, ziomeg, który w dniu poinformowaniu o rekrutacji napisał x postów, żeby móc brać udział, beka

Bez przesady, dajmy mu szansę, skoro go wybrali to mieli ku temu jakieś powody.
Gratuluję wybranym, powodzenia życzę.

Skeptikz
11-04-2012, 21:00
Wybrales 3 osoby, a pokazaleś im jak wymieniac, gdzie zmienic RK?
Kolega wymienial postac u Artisa, musial mu tłumaczyć jak sie wymienia przez co trawała 40 minut.

Lucas nie ogarnia co ludzie do niego pisza, poza tym jest spoko.

U Bonusa nie wymienialem ale wiem, ze daje rade

To tyle;p

Soi
11-04-2012, 21:04

Gratuluje wszystkim, ale jak dla mnie 2x noname :/ Ja osobiscie bym u nich niczego nie wymienil, bo zadnego nie znam, a siedze juz tu troche.
Nie chodzi o to, ze zazdroszcze, ale osoba z 55 postami na forum u mnie nie ma szans, gratuluje wyboru.

Jedynie Artisa kilka razy widzialem, a 2 pozostalych?? ahh..

Adachi.D
11-04-2012, 21:09
Wybrales 3 osoby, a pokazaleś im jak wymieniac, gdzie zmienic RK?
Kolega wymienial postac u Artisa, musial mu tłumaczyć jak sie wymienia przez co trawała 40 minut.
Lucas nie ogarnia co ludzie do niego pisza, poza tym jest spoko.

Są nowymi wymiennikami, więc mają prawo nabrać wprawy w tym co robią, nie prawdaż ? Ludzie nie są idealni, potrzebują czasu, by czegoś się nauczyć.

Skeptikz
11-04-2012, 21:25
Ale moglby im pokazac jak zmienia sie passy xDDDDDDDDDDDD?

#\/ Skeptikz zostal wymieniony 2 razy przez miesiac, tego tez nie widzailes?

Artis
11-04-2012, 21:27
Łatwe, wszystko da się opanowac :)