Zaloguj się

View Full Version : Ranga COMA

Shakur Shooter !!!
11-04-2012, 22:28
Mam pytanie po co są dalej COMA jak ogólnie są one od ponad roku chyba z tego co wiem a ani razu nic nie zrobili

Knight Lukas
11-04-2012, 22:37
Osoby z rangą COMA miały nadzorować prace pewnych grup i stanowiły kontakt pomiędzy nimi, a administracją. Lecz czy w praktyce są potrzebne - nie wiem.

Viseq
11-04-2012, 22:38
Nie my jesteśmy od takich wyborów. Skoro są nadal to znaczy, że są potrzebni, cześć!

.LOGEST.
11-04-2012, 22:53
Osoby z rangą COMA miały nadzorować prace pewnych grup i stanowiły kontakt pomiędzy nimi, a administracją.
Dokładnie, to że Ty nie dostrzegasz ich pracy wcale nie znaczy, że nic nie robią.

Misia <3
11-04-2012, 23:58
Coma nadzoruje prace np Gm w grze z administracja bądź moderatorów na 4um, pilnują żeby wszystko odbywało sie zgodnie z regulaminem XD

Adachi.D
12-04-2012, 07:30
Nic graczom do tego, tylko ludzie z wyższą pozycją wiedzą czy osoby z rangą COMA są tak naprawde potrzebni. Nie nam jest pisane o tym decydować.

Magik
12-04-2012, 07:55
Jako uzytkownik nie jestes w stanie zauwazyc co i jak robia osoby z ranga COMA. Mam nadzieje, ze nie wplynie to negatywnie na Twoja wizje postrzegania serwera i ze dasz rade sie z tym pogodzic - to tylko ranga.

PS. Poki co tylko jedna ranga COMA jest zbedna, bo odpadl serwer CS'a, ale to moze poczekac. ;)

Crayon
12-04-2012, 22:04
A gdyby ktoś do końca nie wiedział jak wygląda sprawa z Community Managerem, to jest to wytłumaczalne na prostym schemacie.

Masz Tutora, który podlega Gamemasterowi, który z kolei składa żale do Community Managera, który w ostateczności idzie z tym do GODa.