View Full Version : Co? w stylu antybota.
pixelmax95
12-04-2012, 23:19
Cze. Pewnie niektórzy z was co grali niedawno bądź grają nadal na mazurskim wiedzą, że zalogowanie się z botem na serwer, np. Blackd nasza postać automatycznie dostaje bana. Więc moja propozycja jest taka aby dodać coś w tym stylu co na mazurskim. Nie chodzi tu o jakieś plagiaty tylko o zajebiste zmniejszenie ilości sh, zbieranie cc, auto manas, etc. :C
%EDIT
KUR*A przy dodawaniu sondy błąd mi wywaliło w przeglądarce i sonda się nie dodała-.- Proszę o któregoś z modów o dodanie jej.
[Magik] Ok, dodalem.
to pozdrów mazurski bo jeszcze z tydzień temu ostro tam bocilem mimo, ze vinox zapewnial mnie, ze na blackd sie nie zaloguje AHA wystarczy troszeczke, nie duzo ale troszeczke pomyslec i bez problemu mozna tam bocic i te zapory moga mi possac kule
Pyrtówka
13-04-2012, 05:50
Chcesz takie cóś to idz na mazurski.. I fak połowa rzeczy tu jest z mazurskiego..
NIE
~#*Nalesniczek Zla*#~
13-04-2012, 07:15
Jestem na nie ,po co po kimś ściągać?
Niech sami pomyślą i coś zrobią...
Adachi.D
13-04-2012, 07:34
Jestem na nie ,po co po kimś ściągać?
Niech sami pomyślą i coś zrobią...
Rozbroiło mnie to xD ! Człowieku, a co mają wymyśleć na boty jak nie coś takiego ? Hahaha
@top
Na moje może to zostać wprowadzone, oczywiście lepiej niż na mazurskim, skoro pomimo tej blokady nadal da się tam wejść z jakimś syfem.
jasne, że tak, precz z gównixami aka boterami!
można by ten system usprawnić, żeby był perfekcyjny, bo mazurski to mazurski
Chcesz takie cóś to idz na mazurski.. I fak połowa rzeczy tu jest z mazurskiego..
NIE
To na mazurskim jest polowa rzeczy z APO pajacu :| caly mazurek jako server jest marna kopia APO...
#t botuje, jestem na nie
Yep, jestem na tak. Lepiej żeby taki system się pojawił, tylko musi byc perfekcyjnie dopracowany.
Jestem na nie. Powód? Magik i spółka będzie miała mniej roboty. A tego im nie możemy zrobić. :(
Poza tym, Blackd to jeden z wielu botów, co z innymi botami?
pixelmax95
13-04-2012, 14:20
Podałem tylko przykład jednego bota, a co do pracy gamemasterów to ich wykrywanie botterów jest nikłe + możliwe faworyzowanie przyjaciół. A po drugie GM nie zajmuję się tylko wyłapywaniem botów, więc żadnej roboty im nie odbierzemy:)
Ja oczywiście jestem w 100% na tak ale 80% serwera nie wyrazi na to zgody a powód jest jeden. Jak oni sobie poradzą bez bota ?
Sasha Rookslayer
13-04-2012, 14:34
Znowu jakaś propozycja związana z OrshOts (Mazur). APO ma tyle tutorów/gmów, żeby oni sami sprawdzali botów, kto używa, a kto nie. W końcu od czegoś oni są :). Jestem na Nie.
.LOGEST.
13-04-2012, 14:38
Jestem na tak, źle mi się w sondzie zaznaczyło.
Tylko powstaje pytanie, co zrobić potem z gm's?
scimex pallll
13-04-2012, 14:56
Znowu jakaś propozycja związana z OrshOts (Mazur). APO ma tyle tutorów/gmów, żeby oni sami sprawdzali botów, kto używa, a kto nie. W końcu od czegoś oni są :). Jestem na Nie.
Tak tak bo gm sprawdza kogos czy ma bota, np: taki kicaii lub Deads Shooter lataja w botem a kazdy ma to w dupie..... (pisze te marne raporty i nic).
Jestem na Tak.
większość botów można odpalić po zalogowaniu, także po co to wprowadzać. Jestem na nie, to jest ots
Hocus Pocus
13-04-2012, 18:43
jasne, że tak, precz z gównixami aka boterami!
można by ten system usprawnić, żeby był perfekcyjny, bo mazurski to mazurski
heh ten co nigdy nie bocił :D OFC nie! Niech was boli że my mamy a wy nie ;p
Lethornek
13-04-2012, 21:57
NIE
Raczej połowa na mazurku jest kopiowana stąd.
Itak zaraz jakiś garbaty przyjaciel zrobi coś, dzięki czemu będzie można bocić tak jak teraz, szkoda pracy Santano ;)
Ryonal_R
14-04-2012, 00:45
Jestem na tak, ale i tak tego nie wprowadza, bo komu by sie chcialo? :confused:
Zarexoholik?
14-04-2012, 12:22
Ogarnij się na szybkości.
#topic
Jestem na TAK, im mniej garbów używających blackD tym śmieszniejsza gra! :)
Kingpin.
14-04-2012, 14:25
Jestem na nie bo gram na bocie, btw nie ogarną WicepsBota, więc nadal będą grac boty.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.