View Full Version : HZOP feat. DUDEK RPK & RPS "Ka?dy z nas"
Ryśku xD
15-04-2012, 13:21
http://www.youtube.com/watch?v=5Cth0qp4n84
Twoje kawałki są jak Twoje zdjęcia z rl foto, nawet kosmetyczka nie pomoże :) jedzie Cie 99% forum, nikomu nie są potrzebne Twoje newsy, to zrób wkońcu coś dobrego i odejdź/nie pisz
@chujowe jak wszystko od tych liści
@DOWN
naucz się edytować liściu, a nie syfisz jeszcze bardziej forum, co do moich 'fotek' to zapewniam Cię, że są na forum, zapewne nie umiesz znaleźć, ale to już nie moja sprawa. btw. nie pulsuj się tak, bo Ci żyłka pęknie i będziesz jeszcze 'ładniejszy' ;9;9;9;;9;9;9;99999
@DOWN
DOBRZE, ŻE SIĘ SŁUCHASZ XD
Obecna aktywność: Przeszukuje Forum szukaj, a znajdziesz!
Ryśku xD
15-04-2012, 13:32
No przepraszam ale twoje kawałki są na prawdę zajebiste kosmetyczkę mam w salonie , ale mi jest nie potrzebna a zazdrość zżera , bo jestem fryzjerem a ty zerem ? A co do forum nie wiem czy mnie jedzie mam to w czterech literach.
Ty pokaż lepiej swoją buzie , bo skoro 80 % życia siedzisz tutaj to oznacza że Cię nie lubią na mieście.
A więc od stosunkuj się ode mnie .
A jeszcze jedno jak Ci się nie podoba to po co komentujesz ?
Mikiel SZN
15-04-2012, 13:45
A więc od stosunkuj się ode mnie .
???
HULK TE TWOJE TEMATY SĄ TAK TRAGICZNE JAK WIESZ CO HEHE POST WYZEJ NAPISNE WSZYSTKO DOSADNIE
^top
komentarze są po to by krytykowac jak i propsowac, więc co to ma znaczyć 'nie podoba się, nie komentuj'. Gówno jakich wiele, RPK najgorsze gówno jakie mogło kiedykolwiek powstać, serio nie wiem jak tym można się jarać, to juz kamerzysta jest lepszy.
G_R_U_L_I_X
15-04-2012, 14:10
Nie komentuje wyższych postów bo się spinacie nawet w dziale muzycznym...
@top
U hzop duży progres, nie komentuje ryska i dudka bo u nich wszystko ok :)
Kaziu Extreme
15-04-2012, 15:16
Rychu i wiara z cs w jednym tracku ja pierdole.
Gówno jakich wiele, RPK najgorsze gówno jakie mogło kiedykolwiek powstać, serio nie wiem jak tym można się jarać, to juz kamerzysta jest lepszy.
Nie myślałem, że kiedyś to zrobię, ale popieram w 100%.
@topic
Ok CS, RPK.. Ale na chuj w każdym kawałku mam słuchać o tym samym ? Dobre dla ucha, ale komercha w chooy.
Ryśku xD
15-04-2012, 17:13
Tyle mam do powiedzenia tobie co mój podpis.
Nie muszę słuchać, a i tak wiem, że chujowe. Beka.
veni midi vici cb wygrane
15-04-2012, 18:37
Nie muszę słuchać, a i tak wiem, że chujowe. Beka.
bkbkbkbkbkbkbk kurva no niestety prawda zal ale hujstwo rysiek sie skonczyl na slu a dudek na rpk :confused::confused:
No nawet nawet, zajebisty kawałek i ten podkład który tak tutaj świetnie pasuje ; ]]]]]]]]
rps ddk hzop ?????????????????
sorry, ale nie skorzystam ;p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.