PDA

View Full Version : Co tygodniowy konkurs exp.

Adachi.D
15-04-2012, 19:30
Witam, wpadłem na pewien pomysł, który mógłby troszkę urozmaicić nudny i żmudny exp.
_
Przejdźmy do rzeczy:
Wymyśliłem(nie zgapiłem z innego serwera), że można było by wprowadzić na nasz wspaniały serwer konkurs, który polegał by na wbiciu jak największej liczby punktów doświadczenia. Po co ? Już tłumaczę...
W ciągu tygodnia (od poniedziałku do niedzieli) trwał by event (regularnie co tydzień) polegający na ściganiu się kto wbije więcej expa. Na stronie powstała by tabela, która ukazywała by pierwszą dziesiątkę najwiekszych zapaleńców expa(uważam, że wiecej jest zbędne). Pierwsza trójka otrzymała by nagrody, kolejno:
1 miejsce - 7 dni pacc
2 miejsce - 5 dni pacc
3 miejsce - 3 dni pacc.
_
Oczywiście nagrody to tylko moja sugestia, wedle uznania można by to wprowadzić i zmienić nagrody.
_
Jak można się domyślić, a co z rookiem ? Było by to samo, oczywiście rookgard miałby swoją tabelkę z graczami z rooka.
@`Demon <3
Ma szanse, wystarczy spojrzeć na to kto wbił najwięcej expa podczas dnia na intergaming.info albo kto ustanowił rekord wbitego expa.
@`Demon <3-x2
Nie, nie jestem głupi, bez takich proszę... Takie są fakty.
@Ryśku xD
Jaki darmowy exp ? Proponuję przeczytać po raz kolejny mój post.

@Dragon Slash
Wiesz, oczywiste jest to, że taki 100lvl nie wbije 10mld exa... Oczywiście, można by zrobić przedział lvlowy(wolał bym nie) np taki:
1-500
501-1000
1001-2000
2001-...
@.LOGEST.
Te nagrody to tylko moja propozycja, tak jak i cały ten pomyśł, który można dopracować, czyż nie ?

Demon
15-04-2012, 19:37
jakie szanse ma postać 1000 lvlowa z postacią 3000 lvlową? przemyśl to jeszcze raz, jestem na nie

@up
Ty naprawdę jesteś taki głupi?:l wiadomo, że 3k knight zabije więcej wardów w jeden dzień niż 1k knight w tym samym okresie czasu, bo bije je szybciej, w większych ilościach i rzadziej pada :(

Dragon Slash
15-04-2012, 19:45
Mniejsze lvle nie maja szans nawet jak wbija 50 lvli +

Zle przmyslane ;o chyba że osobne naliczanie zależne od lvl'a...Ale to nie przejdzie

Ryśku xD
15-04-2012, 19:48
Nie dlatego bo jak dana osoba gra od 0 a wbiła 1700 level to jest poszkodowana.
A ktoś dostanie za darmo exp.

.LOGEST.
15-04-2012, 19:48
Witam, wpadłem na pewien pomysł, który mógłby troszkę urozmaicić nudny i żmudny exp.
_
Przejdźmy do rzeczy:
Wymyśliłem(nie zgapiłem z innego serwera), że można było by wprowadzić na nasz wspaniały serwer konkurs, który polegał by na wbiciu jak największej liczby punktów doświadczenia. Po co ? Już tłumaczę...
W ciągu tygodnia (od poniedziałku do niedzieli) trwał by event (regularnie co tydzień) polegający na ściganiu się kto wbije więcej expa. Na stronie powstała by tabela, która ukazywała by pierwszą dziesiątkę najwiekszych zapaleńców expa(uważam, że wiecej jest zbędne). Pierwsza trójka otrzymała by nagrody, kolejno:
1 miejsce - 7 dni pacc
2 miejsce - 5 dni pacc
3 miejsce - 3 dni pacc.
_
Oczywiście nagrody to tylko moja sugestia, wedle uznania można by to wprowadzić i zmienić nagrody.
_
Jak można się domyślić, a co z rookiem ? Było by to samo, oczywiście rookgard miałby swoją tabelkę z graczami z rooka.
@`Demon <3
Ma szanse, wystarczy spojrzeć na to kto wbił najwięcej expa podczas dnia na intergaming.info albo kto ustanowił rekord wbitego expa.
Pomyśl chłopie, ile expa daje ots king, a ile ward?
Nagroda jest słaba. Pacc nią nie powinien być.

Xzaz!t
15-04-2012, 20:02
Oczywiście jestem na NIE!
Ty w ogóle przemyślałeś to co napisałeś, bo jakoś szczerzę w to wątpię :o

Gdzie 1000 lvl ma szansę z kimś kto zabija już "hurtowo" wardy, za które ma 1500000 expa?

Ward-1,5 mln
King- 190K

Hmm szansę oczywiście jak zawsze byłby wyrównane.
Ta propozycja jest nie przemyślana...

Shakur Shooter !!!
15-04-2012, 20:04
Po co to komu male lvle nie mają szans jak ward daje tyle expa

Zarexoholik?
15-04-2012, 20:15
Wygrana będzie z góry przesądzona, wiesz czemu? Podczas expa liczy się hit w moba, im szybciej zabijesz tym więcej możesz zabić. Największe hity ma Edzio first. Ale to będzie konkurs dla tibijczyków, więc pewnie będą wygrywać jakieś hideraxy, diracki czy inne noname'y.

Sasha Rookslayer
15-04-2012, 20:23
Heh, zrobią taki konkurs i połowa ludzi z APO nie będzie chodziła do Sql, tylko wbijała poziomy w Tibii. Jak ktoś tam u góry napisał, że taki 500lvl napewno nie wygra z 1500lvlem, więc musiałaby być tabeła jakaś :confused:. Powiem ci, że pewnie przyśnił ci się ten pomysł w śnie, jak smacznie sobie spałeś, a pozniej przez miesiać myślałeś jak to napisać :). Myślę, że takiego czegoś Administracja nie zrobi, ponieważ Administracja nie żyje, a nawet jakby żyła, to by nie miała czasu na takie urozmaicenie gry. Administracja dziennie poświęcia po ponad 10h swojego czasu na Aktualizację! Dlatego ta ''przemyślana'' propozycja nie wejdzie do Gry.

RekruT #21
15-04-2012, 21:15
Jestem na NIE. A Ty Zarex sam jesteś "noname'y" :)

Arczi
16-04-2012, 01:18
Pomysl sam w sobie jest ok. Moze o kilka % podbilo by to liczbe ludzi on-line. Co do samego konkursu : mozna zrobic tak, ze przedzial bylby 1-1000,1001-2000,2001-3000 itd. ofc. adekwatnie do rooka.

See You
16-04-2012, 02:43
Jnoname'y

Wtf?

#T jestem na nie, wyzej napisali czemu...

logiczne ze zaden 1-1,5 nie bedzie mial szans z 2k+ ..

Vertix
16-04-2012, 06:34
Bardziej dennego postu to ja na tym forum nie widziałem, to jest temat dla zaj**anych gó**em no lifów i tych maniaków 48h grają, a tutaj jest większość normalnych ludzi, którzy nie siedzą wiecznie na expie i poza tym im się nie chce nawet gdyby, bo lepiej sobie stanąć pod depo i pk'ować. Moim zdaniem ten pomysł nie przejdzie, bo co to daje ? lepiej dla gracza, bo stara się cokolwiek wygrać i wbić lvl, czyli wychodziłoby na to, że robi jak najlepiej dla siebie, a to chodzi na odwrót, wydaje coś na serwer, aby coś utracić i starać się o nagrodę, czyli takowe utrudnienie. A nie wszystko na najlepsze, czyli wiadomo o co chodzi.
NIE.

Pyrtówka
16-04-2012, 06:42
Tak i niedługo będą biegali 3,5k lvle. Oczywiście NIE :)

Kingpin.
16-04-2012, 13:52
Nie bo mniejsze poziomy nie mają szans z większymi nawet z jakimkolwiek podziałem 500-1000.

kentortojef
16-04-2012, 14:07
ciekawe ale nie ma szans zeby przeszlo ;p

Alber Einstein return
17-04-2012, 08:21
Bardzo fajna propozycja. Przesympatyczna zarex spinka: prawdopodobnie zazdrość. Ja np. podziwiam tą twoja wielogodzinna padake przed kompem kiedy fragujesz innych graczy. Pragniesz rywalizacji w grze z Paulem Dirakiem, ale co masz do zaoferowania?. Spine, wyzwiska, i jakies wizje homoseksualne wiesz ale nie thx wole książke. NIe martw sie jak bede miał znowu więcej czasu wbije 3k lvl w końcu 63 lvl to kwestia 3 tygodni

scimex pallll
17-04-2012, 10:24
Bardzo fajna propozycja. Przesympatyczna zarex spinka: prawdopodobnie zazdrość. Ja np. podziwiam tą twoja wielogodzinna padake przed kompem kiedy fragujesz innych graczy. Pragniesz rywalizacji w grze z Paulem Dirakiem, ale co masz do zaoferowania?. Spine, wyzwiska, i jakies wizje homoseksualne wiesz ale nie thx wole książke. NIe martw sie jak bede miał znowu więcej czasu wbije 3k lvl w końcu 63 lvl to kwestia 3 tygodni
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fajna propozycja, ale i tak pewnie nie przejdzie :/

~#*Nalesniczek Zla*#~
17-04-2012, 13:50
Heh, zrobią taki konkurs i połowa ludzi z APO nie będzie chodziła do Sql, tylko wbijała poziomy w Tibii. Jak ktoś tam u góry napisał, że taki 500lvl napewno nie wygra z 1500lvlem, więc musiałaby być tabeła jakaś :confused:. Powiem ci, że pewnie przyśnił ci się ten pomysł w śnie, jak smacznie sobie spałeś, a pozniej przez miesiać myślałeś jak to napisać :). Myślę, że takiego czegoś Administracja nie zrobi, ponieważ Administracja nie żyje, a nawet jakby żyła, to by nie miała czasu na takie urozmaicenie gry. Administracja dziennie poświęcia po ponad 10h swojego czasu na Aktualizację! Dlatego ta ''przemyślana'' propozycja nie wejdzie do Gry.

Ty już nie chodzisz do szkoły bez mózgu...
Jestem na nie ,nie przejdzie bo jakie szanse na 100 lvl z takim no lajfem jak Sasha ,który dziennie spędza tyle samo czasu na expie co owa administracja przy aktualizacji.

Nie, nie, nie!...

Czarodziej Xardax
17-04-2012, 16:29
Nie.
i tak wiadomo, ze wygrał by jakis EK 2k+:confused::confused:

Domcio Old
17-04-2012, 19:38
Jakby byla jakas tabela i przedzial lvl to czemu nie : > zawsze jakies urozmaicenie do gry ; ) jestem na tak ; )

Arcano Druid
18-04-2012, 20:18
Jestem na tak dla dzieci neo kids co tylko siedza 12h na kingach niezla oszczednosc na sms pacc/przelewach by byla xDD

I okazywalo by sie kto jest no lifem ;p

Skeptikz
18-04-2012, 21:05
Konkurs bedzie przez miasiac a potem was Tygrys oleje jak z maratonem.
Maraton mial byc co miesiac a jak widac sciemnial.

Wiec jestem na nie, zaoszczedzimy spin/100 tematow na forum ;p

Viseq
18-04-2012, 23:36
Konkurs bedzie przez miasiac a potem was Tygrys oleje jak z maratonem.
Maraton mial byc co miesiac a jak widac sciemnial.

Wiec jestem na nie, zaoszczedzimy spin/100 tematow na forum ;p

tygrys czarnuchu nie pisal ze bedzie co miesiac, naucz sie czytac ze zrozumieniem to raz a dwa propozycja po chuju bo nawet przedzial 1-1000, 1001-2000 etc jest guwnem bo co to za porownanie wbicia 100 lvla w 1 dzien gdzie 900 lvl robi tyle expa w 30 minut?

Arczi
19-04-2012, 00:54
Wam sie nic nie podoba, a pozniej placzecie ze na APO grala malo ludzi, ze APO upada itp. Wystarczy przeczytac to co napisalem, a mianowice to, ze mozna wprowadzic przedzialy lvlowe np. 1-500, 501-1000 itp. (taka sugestia). Co do samego faktu, ze ludzie beda maniaczyc i nie beda chodzic do szkoly itp. to kogo to obchodzi ? Wazne, ze ludzie beda mieli jakas motywacje do siedzenia na APO i grania, a co za tym idzie - wzrosnie liczba ludzi on-line, a chyba na tym wam zalezy, czyz nie ?

Sasa666
19-04-2012, 08:22
Jestem na nie. I tak byłby płacz, że on ma 100 lvli więcej to szybciej bije. Do tego pewnie ludzie bardziej by bocili, żeby być na I miejscu.

Wnorekkk
27-04-2012, 14:44
Update'y dla h lvl, najazdy dla h lvl, konkursy i inne dodatki dla h lvl.
Spoko, niech lov lvle nic nie mają z gry.

Demon
27-04-2012, 14:49
Update'y dla h lvl, najazdy dla h lvl, konkursy i inne dodatki dla h lvl.
Spoko, niech lov lvle nic nie mają z gry.
zaczynasz od low lvl'a po to by być hlvlem, do czegoś każdy dąży, prawda?

@komuś się podoba, komuś nie, kompromis - nie wprowadzajcie

Xayn : )
27-04-2012, 15:30
Wygrana będzie z góry przesądzona, wiesz czemu? Podczas expa liczy się hit w moba, im szybciej zabijesz tym więcej możesz zabić. Największe hity ma Edzio first. Ale to będzie konkurs dla tibijczyków, więc pewnie będą wygrywać jakieś hideraxy, diracki czy inne noname'y.

Hah, noname'y ? hiderax gra od 0 i no name ? zastanow sie co piszesz chlopaku.
wg. mnie noname mozna nazwac takiego Kicaiia, ktory kupil chara za zl : )

#t
Jestem na tak, tylko nie jakimis przegrodami 1-500, 500-1000 itp, tylko w zależności ile expa trzeba na lvl. bo nawet jak juz to jakie szansa me 100 lvl do 400 ?

RekruT #21
27-04-2012, 15:38
/\Up Masz rację co do noname'y.
#t
Jestem na tak

szarmancki zdzislaw
27-04-2012, 21:10
ja mam na rooku 150lvl i dstaje 15k expa za dla lub 19 za dark dwarfa 300lvl na ib dostanie 45kexpa...jestem na nie

kowalfps
28-04-2012, 00:34
@Topic , moze byc ciezko ale sama idea jest fajna
@autor zajebiscie ze sie starasz i cos myslisz nie jak ta reszta czyt. zarex i innych idiotow tylko sapie i spina

Fobir
28-04-2012, 07:34
I Tak by nic z tego nie wyszło bo szanowna ekipa APO ma w dup.. ten Serv i jakoś bardzo długo nic nie dali nowego bo pewnie jak zwykle czasu nie mają :) więc i tak to nie przejdzie a po 2 to pomysł fajny tylko jakaś tabela z przedziałem lewelowym lub coś w tym stylu... Pozdro :)

Mr Fsza
29-04-2012, 11:16
PACC to jest za coś jak zrobisz coś dla servera jakiś konkurs a nie za pogorszenie go - > NIE