Zaloguj się

View Full Version : Problem z Queen Quest

Sunshei
21-04-2012, 20:42
Witam mam problem z Queen Quest.
A wiec nie moge go zrobic, stary owner zaczol go chyba robic i teraz nie wiem gdzie jestem ani nic juz probowalem wszystkie misje robic i nic ...
Jak ide do Rabina i pisze (hi-misja) on odpowiada jedynie nie mam dla ciebie zadnej misji
Prosil bym o pomoc :(

Moj nick to Dirty Track

Adachi.D
21-04-2012, 20:55
Witam mam problem z Queen Quest.
A wiec nie moge go zrobic, stary owner zaczol go chyba robic i teraz nie wiem gdzie jestem ani nic juz probowalem wszystkie misje robic i nic ...
Jak ide do Rabina i pisze (hi-misja) on odpowiada jedynie nie mam dla ciebie zadnej misji
Prosil bym o pomoc :(

Moj nick to Dirty Track

Skoro wszędzie byłeś, do Sonii wejść nie możesz to napisz do Rabina hi>tak i zrób labirynt... Musisz mieć dokument i tą tarcze od jaszczuro ludzi, leć po mocz i do tego debila co go pije zanieś...

Sunshei
21-04-2012, 21:47
Skoro wszędzie byłeś, do Sonii wejść nie możesz to napisz do Rabina hi>tak i zrób labirynt... Musisz mieć dokument i tą tarcze od jaszczuro ludzi, leć po mocz i do tego debila co go pije zanieś...

Jestem u straznika mam dokument i tarcze niestety straznik odpowiada ....

21:45 Straznik: Nie klam! Bo sie zdenerwuje!

Adachi.D
22-04-2012, 09:24
Czyli twój dokument musi być trefny, tzn podrabiany XD jak masz jakiegoś nooba to zrób ten quest na dokument i sb go przeżuć. Z tego co pamiętam inne papierki nie działają.

Sunshei
24-04-2012, 17:45
No i niestety to takze nie dziala ... :( zrobilem to co napisales i nic powiem krotko lipka ... :(

RekruT #21
24-04-2012, 20:42
Znajdź poradnik i rób wszystko po kolei aż dojdziesz do tego i będziesz widział co jest dalej.