View Full Version : Sayto - niekompetentny GM.
Graydon2
22-04-2012, 02:47
Sayto - czy to żart? ;-)
http://i44.tinypic.com/24ox8bc.jpg
http://i39.tinypic.com/20k9oia.jpg
http://i41.tinypic.com/i6zeif.jpg
http://i44.tinypic.com/3534cpf.jpg
Niestety kawałka rozmowy nie uchwyciłem. "Rozmowy" o ile tak można powiedzieć, bo Sayto jest osobą niekompetentną. Pod koniec zaproponował "postawienie potworka" - nie wiem, jak by to miało zrekompensować stratę. W skrócie: Był najazd na Senję, o czym poinformował na czerwono. Następnie powiedział, że jest Omen na dachu (tam gdzie solo), no to dalej stałem pod depo sądząc, że z dachu potwór nie spadnie i nie zabije mnie pod depo (dość daleko). Po całej sytuacji napisał o kolejnych potworach, tym razem określił lokalizację jako "Pustynia" - czyli wiadomo, daleko stamtąd się trzymać.
Najgorsze jest to, że za cholerę nie mógł przyznać się do swojego błędu, a odpowiedzi godne 12-latka widać na powyższych screenach.
100cc to praktycznie nic, ale chodzi o zasady. Nie wiem, czy to jakąś prywatna niechęć do mnie, śmiesznie było pod depo, może czegoś mi zazdrości i chciał się dowartościować? No nie wiem, nie wiem. Ciężko cokolwiek powiedzieć.
#Sayto - czekam na moje 100cc (ew. ktoś z administracji APO), bo to tak jakby klientowi w sklepie sprzedawca zabrał 10zł z portfela.
I proszę nie usuwać tematu do wyjaśnienia sprawy.
Boże znów coś nie tak ?
Był najazd w city czyli jedyne bezpieczne miejsca to w depo, temple, domkach albo na obszarach do których dany Monster nie może wejść... A nie pod depo.
Był najazd wiec się ciesz, Sayto poświecił czas na najazd wiec to uszanuj..
To jedyny płacz z twojej strony to to że padłeś i straciłeś sl ?o_O
Jeżeli tak potrzebujesz tych 100cc właśnie wysłałem ci 200cc parcelem.. XD i nie płacz.
Myślę że temat bezmyślnie założony ;/
#up
Niestety nie zamroczyła..
Wiesz że nie będzie pisał gdzie danego monstera stawia postawił na dachu to można było przewidzieć że może zaraz być w city albo stawiał tam gdzie byli gracze ? To tylko gra .. A nie Rl życie.
#Sayto - czekam na moje 100cc (ew. ktoś z administracji APO), bo to tak jakby klientowi w sklepie sprzedawca zabrał 10zł z portfela.
dla ciebie tibia jest rl życiem ?XD
Btw. "na dachu" = poziom +1 i wyżej, a nie na poziomie 0, mnie jakiś Dwarf zabija, gdzie w ataku była mowa tylko i wyłącznie o "Omenie" ;)A jak by napisał że omen stoi w city obok depo na 10sqm[Kwadratowych] to byś stał koło temple poza obszarem określonej powierzchni ?
A napisał to typ, który spędził tu ze 100x więcej godzin, niż ja :DDla mnie to gra i tak spędzam wolny czas, a ty widzę już płaczesz i to na forum bo coś ci się nie podoba... Nie płacze że ktoś (coś) mnie zabiło i Administracja ma mi kasę oddać. Wiesz że mogłeś napisać tu Skargi-Odwołania-zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49) niż zaśmiecać forum ?
Następnym razem się zastanów co piszesz i możesz edytować posta niż pisać kolejny :)
Graydon2
22-04-2012, 03:05
Przeczytałeś cały temat i rozmowę? O co chodziło dokładnie? O to, że jak się pisze "atak na Senję" to cała wyspa jest zagrożona, a jak się pisze "na dachu", tylko w wybranym obszarze lepiej się nie pokazywać :) Chyba już późna pora Cię zamroczyła troszkę ;)
Btw. "na dachu" = poziom +1 i wyżej, a nie na poziomie 0, mnie jakiś Dwarf zabija, gdzie w ataku była mowa tylko i wyłącznie o "Omenie" ;)
Wez ogarnij czlowieku. Jak chcesz to napisz do mnie w grze to Ci dam 1sc, ktore straciles.
Najazd fajny, bo malo ludzi bylo i mozna bylo spokojnie bic. Oby wiecej takich.
Graydon2
22-04-2012, 03:15
#up
Niestety nie zamroczyła..
Wiesz że nie będzie pisał gdzie danego monstera stawia postawił na dachu to można było przewidzieć że może zaraz być w city albo stawiał tam gdzie byli gracze ? To tylko gra .. A nie Rl życie.
dla ciebie tibia jest wszystkim ?XD
A napisał to typ, który spędził tu ze 100x więcej godzin, niż ja :D Cięta riposta nie jest Twoją najmocniejszą stroną, ale staraj się ;) W kawałku uciętym było napisane, że nie chodzi o samą kasę, tylko o sposób traktowania gracza ;-)
Zarexoholik?
22-04-2012, 03:16
O co ty płaczesz? Skoro wspomniał o różnych mobach mogłeś się spodziewać, że coś jakieś są w city. Zawsze tak jest, a to że były dwarfy - niespodzianka. Możesz spokojnie zwiedzać city, bo już wszystkie wybiliśmy.
Co do stwierdzenia 'na daszku' to chyba logiczne, że jest tylko jeden 'daszek' na APO, o którym każdy tak pisze. Skoro jesteś nowicjuszem to musisz zapoznać się z 'apowską terminologią', gimbie! :confused:
#niżej
Ale moby postanowiły powędrować do city i padłeś. Pech.
Graydon2
22-04-2012, 03:20
Ja pie**ole, czy Wy jesteście niedorozwinięci, czy nie potraficie czytać ze zrozumieniem? :D NAJAZD NA DASZKU, CZYLI poziom +1 i wyżej, bo potwory po drabinkach nie chodzą. Nie było mowy o ataku na CITY, tylko "na daszek". Tak jak napisałem wyżej, w wypadku Senji i pustyni było to wyraźnie określone, że niebezpieczne jest całe "miasto" czy też obszar.
Usernames
22-04-2012, 07:50
Sayto - jest to chyba czlowiek, który nie potrafi sie konkretnie okreslic - w tym przypadku było tak samo. No coż ten typ tak ma, hehe
ale kurva w czym Ty masz problem? w tym, że straciłeś 100cc? śmieszny jesteś, Sayto to też człowiek i może popełnić błąd
Graydon2
22-04-2012, 13:26
Każdy popełnia błędy i chciałem tylko, aby mi wynagrodził swoja pomyłkę, bo ja za nie płacić nie muszę. Zaprezentowane podejście do gracza było co najmniej nie na miejscu ;)
Ryśku xD
22-04-2012, 13:33
Nie wiem , nowy gm to są problemy przecież specjalnie tego nie zrobił.
Domcio Old
22-04-2012, 13:33
Hmm twoje marne 100 cc nie zostanie zwrocone , jak Sayto pisal ktos zlurowal potworka. Jak juz byla informacja o najezdzie mogles sie schowac do depo. a Jezeli sayto robi najazd to moze jakie chce i kiedy chce stawiac potworki.
100cc powinno mu byc oddane bez 2 zdan!!
To, ze ma gma to lizcie mu dupy, tak?! Nie ponformowal= powinnien oddac kase, jak dla mnie proste!
Jak bedziesz przechodzil kolo budowy i spadnie ci na marynarke beton, to tez wlasciciel budowy bd musial ci zwrocic pieniadze, tak samo z slem!
@up
No tak, ja proponuje wbic na rook napisac" NAJAZD" i stawiac 5 lvlom Demony pod nogi! Ty sam siebie slyszysz?!
.Vimpexx.
22-04-2012, 13:59
Skoro napisał, że City jest atakowane, to wiadomo, że musisz się swoim marnym 300rp schować, to nie APO, które było 4 lata temu, gdzie na najeździe były Ots Kingi : /
A te 100cc, to nawet ja Ci mogę dać i bez płaczu już :confused:
@Down
Można było się domyśleć, że skoro chodzi o daszek, to tylko city ;d
Graydon2
22-04-2012, 13:59
Nie miałbym pretensji, gdyby zostało napisane, że najazd jest na CITY, a nie na sam daszek... a napisał, że na daszek.
A no i w końcu przyznał się do błędu proponując postawienie moba (więc jakąś tam winę czuł), ale ani nie określił co to za mob, ani po co miałby zostać postawiony.
#up Nie napisał, że na City, tylko, że solo Omen na dachu.
Alber Einstein return
22-04-2012, 14:35
Fajnie, że najazdy są około 1.00-3.00 chyba sayto mieszkasz w innej strefie czaowej -12h względem czasu polskiego.
Koles, na rl podczas deda traca całe eq, skile i lvl- i tam nie ma rozmowy twojego typu oddaj mi co straciłem?. Słyszałeś o Lord Paulistinha on też padł na jakims tam lvl na frost dragon chciał cofki serwa, wyśmiali go wszyscy i deleted dostał tak się skończyła jego przygoda w tibii. No za bota ale jakoś krótka chwile kiedy padł, biedak takiej padaki dostał że nie wiedział jak kończyć z tibią więc wyświadczyli mu przysługę.
TRUDNO!. Czasem i SL nie zadziała są takie przypadki
łyszałeś o Lord Paulistinha on też padł na jakims tam lvl na frost dragon chciał cofki serwa, wyśmiali go wszyscy i deleted dostał tak się skończyła jego przygoda w tibii.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/061/294/1106514-cool_story_bro_super.jpg?1279885294
beka lol co ty wymysliles sobie teraz? XDDDDDDDDdostal delete za boty a nei za to ze go wysmiali XD.
co do Sayto nie chce mi sie wypowiadac, jest smieszny. Zbanowal mnie za darmo, za to ze sobie skillowalem i teraz gdy sie odwolalem chce zebym dal mu dowod, ze nie bocilem w trainerze no lajtem ale jak to mu udowodnic?:confused::confused::confused::confused: pozdrawiam administracje
Ja rozumiem autora tematu. Tu nie chodzi o sla, tylko o to, ze miał być sam Omen na daszku, a nie jeszcze popierniczające krasnoludki po City. To jest APO - tu karę dostaniesz w postaci nagrody, jeżeli chodzi o ekipę. Sayto więc będzie wychwalany, bo zrobił najazd w nocy. Ktoś zginął z jego winy? Kogo to obchodzi?...;)
Adachi.D
22-04-2012, 15:04
Hahaha ! Tak wgl co to jest Sayto czy jak mu tam ? Tyle ich w ekipie, że nie wiadomo kto kim jest... Potwór zszedł z daszku, bo ty osoba organizująca najazd go z niego zrzuciła, więc to jego wina + nie poprawne poinformowanie graczy o stanie ataku. Ban dla Sayto za wywyższanie się ponad graczy hahahaha !
Sayto zrobil dobry najazd, a Ty juz placzesz. Moze jak bedzie nastepny to niech napisze wspolrzedne X, Y i Z gdzie ma sie pojawic mob co ? Ogarnij skoro napisal, ze Omen jest w City to chyba logiczne, ze na 1 mobie sie nie skonczy. Moim zdaniem mogles sie domyslec, ze zaraz sie cos pojawi pod temple, ale skoro jestes ujemny to teraz zakladaj debilne tematy. Za glupote sie placi.
Oby wiecej takich najazdow.
ale skoro jestes ujemny to teraz zakladaj debilne tematy. Za glupote sie placi.
Sorki, ale musze!
A ja jestem dodatni i co?! ;< Dyskryminujesz go bo jest ujemny? :(
@topic
Juz sie wypowiadalem, ale powtorze! Mial byc omen na daszku, nie dwarf na poziomie 0= jego blad, tylko trzeba miec na tyle odwagi zeby sie do bledu przyznac a nie chowac po katach i oferowac stawianie potwora O.o
A ja uważam że ten temat nie ma sensu , powstał dlatego że koleś stracił sl'a bo gm też jest "człowiekiem" <chyba> w przypadku Sayto i paru innych mam wątpliwości, Ale do Ku....wy nędzy chyba stać cię na sl'a ?! nawet największy depowy żul o 15 lvl ma do 100 sc które wyrzebrał oraz eq w postaci s armor'a o czym się przekonałem jak zabiłem jednego z nich bez aola. Ja tez padlem w czasie najazdu na Can z 20 sc na sl'e i nie placze :confused:
Graydon2
22-04-2012, 17:00
Sayto zrobil dobry najazd, a Ty juz placzesz. Moze jak bedzie nastepny to niech napisze wspolrzedne X, Y i Z gdzie ma sie pojawic mob co ? Ogarnij skoro napisal, ze Omen jest w City to chyba logiczne, ze na 1 mobie sie nie skonczy. Moim zdaniem mogles sie domyslec, ze zaraz sie cos pojawi pod temple, ale skoro jestes ujemny to teraz zakladaj debilne tematy. Za glupote sie placi.
Oby wiecej takich najazdow.
Jestem ujemny xD
Napisał, że OMEN JEST NA DACHU I ZAPRASZA NA SOLO - ZAPRASZA, CZYLI KTO CHCE, IDZIE I SIĘ BIJE Z NIM NA DACHU. Rozumiesz wielkimi literami? :)
A ja uważam że ten temat nie ma sensu , powstał dlatego że koleś stracił sl'a bo gm też jest "człowiekiem" <chyba> w przypadku Sayto i paru innych mam wątpliwości, Ale do Ku....wy nędzy chyba stać cię na sl'a ?! nawet największy depowy żul o 15 lvl ma do 100 sc które wyrzebrał oraz eq w postaci s armor'a o czym się przekonałem jak zabiłem jednego z nich bez aola. Ja tez padlem w czasie najazdu na Can z 20 sc na sl'e i nie placze :confused:
Nie jest bez sensu. Nie chodzi o stracony SL i to, czy mam 100cc, czy 5000cc. Ja nie chciałem brać udziału w tej walce, a to jego wina, że źle poinformował o zagrożeniu. Kto chciał - ten szedł, np. jak Ty i tracił kasę. Ja nie chciałem, bo wiedziałem, że nic nie zdziałam. A skoro napisał, że Omen jest na dachu, to byłem pewny, że po drabince tup tup tup nie zejdzie :)
Napisał, że OMEN JEST NA DACHU I ZAPRASZA NA SOLO - ZAPRASZA, CZYLI KTO CHCE, IDZIE I SIĘ BIJE Z NIM NA DACHU. Rozumiesz wielkimi literami? :)
Ta.. Jak jest solo na daszku to chyba innym da innego moba i tak zrobił dał na dół koło daszku dwarfa.. Chyba nie będzie informował o każdym danym przez niego potworku... TO JEST Najazd .. Nie rozumiesz znaczenia ? Najazd czyli wszędzie może pojawić się Monster, on nie musiał pisać gdzie dokładnie się znajduje.
Myślę że temat jest nie potrzebny.
Pozdrawiam.
Sayto powinien dac Ci bana za glupote. Zamknijcie ten temat w chooy.
Dlaczego napisał, że tylko "na dachu", a jeśli chodzi o Senję i pustynię, napisał jako cały obszar? Tu jest jego błąd i sam się do niego przyznał, więc bronisz kogoś, kto sam się przyznał do błędu :)
Najazdy to fajna rzecz, ale musi być stosowna informacja o nim ;) Zawsze jest, tutaj się pomylił i stąd cała afera. Mi bardziej chodzi o samo traktowanie mnie, a nie o te 100cc.
#up za głupie posty, to możesz jedynie warna dostać. Nie nabijaj trollu ;-)
To Ty sie zalales lzami jak straciles sl'a i zalozyles debilny temat, w ktorym mozesz sobie ponabijac posty. Bez odbioru.
Graydon2
22-04-2012, 19:27
Dlaczego napisał, że tylko "na dachu", a jeśli chodzi o Senję i pustynię, napisał jako cały obszar? Tu jest jego błąd i sam się do niego przyznał, więc bronisz kogoś, kto sam się przyznał do błędu :)
Najazdy to fajna rzecz, ale musi być stosowna informacja o nim ;) Zawsze jest, tutaj się pomylił i stąd cała afera. Mi bardziej chodzi o samo traktowanie mnie, a nie o te 100cc.
#up za głupie posty, to możesz jedynie warna dostać. Nie nabijaj trollu ;-)
Co to za idiotyczny temat, powinni go usunąć. Zaniedługo będzie płacz bo kogos zaatakował rotworm w city i stracił 1 cc na ujebanie go.
Jak dla mnie to nawet nie musiał pisac ze robi najaz, a chociaż by robił go koło trainerów , na pustyni , w czyims domku albo nawet samej dupie , jak jest w city to co płaczesz ze zabił cie potworek w city ??
Wez sie ogarnij napisałes jakąs zjebaną wypowiedz na 50 linijek , za ten czas zarobił bys na 3 sle.
Ludzie kur** ogarnijcie sie piszecie takie bzdury a potem sie dziwicie ze wam administracja nie odpsuje na raporty i ma was w dupie.
Temat do usunięcia ....
Alber Einstein return
22-04-2012, 21:12
Brak najazdów- płacz, są najazdy płacz. Kidy zamiast spać to o 3.00 kiedy rodzice śpią wstaja i po cichu w pokoiku napiradalają w tą gówniana gre która robi z mózgu smierdzace gówno. A potem dziwie się czemu nie mam argumentów podcza dusykusji z adminami. Czy wy nie widzicie że ta gra jest kurewsko nudna, wogóle informacje o atakach sa zbędne. najazdy powinny byc nagłe, i o wiele bardziej intensywne. A tu jakis ziomek dla urozmaicenia i żeby kidy nie płakały da jakiegos omena na dachu żeby zabijał tylko tych graczy którzy chcą sie zabwić, i dostaje spine. Teraz już wiem, ten serwer nie ma przyszłości przez nas xD.
Nie ma najazdów płacz, są najazdy płacz...
Weźcie się w końcu ogarnijcie, bo Wam to nie dogodzi za ****!:/
Tak bardzo płaczesz o tego sl'a napisz mi pw, na forum to Ci dam z 5...
kowalfps
22-04-2012, 21:45
Super ze cos sie wkoncu wydarzylo , moze cos czesciej ? beda informacje o ktorej i kiedy najazdy??
@up
nie, beda o 3 w nocy i cieszcie sie ludzie, bo byl najazd przy 15 graczach online :)
Sprawa rozwiazana, nie bedzie wiecej najazdow.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.