Zaloguj się

View Full Version : Do administracji

See You
22-04-2012, 22:59
Odnosnie tego (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=107239) tematu

Sprawa rozwiazana, nie bedzie wiecej najazdow.

Z tego miejsca w imieniu wszystkich logicznie myslacych graczy chcialbym przeprosic administracje (głownie Sayto) za ten temat i za piona ktory go napisal.

Robicie dobra robote, oby tak dalej!

I prosze(imy) o dalsze najazdy, eventy etc. nie zważając na opinie zjebanych dzieci pokroju autora tamtego tematu.

Dziekuje i pozdrawiam See You.

#[Do graczy] Nie jest to lizanie dupy, tylko stwierdzenie faktu, administracja robi co sie da za frajer, bo w tych czasach nawet Mortiis na tym nie zarabia (przeciez server sam sie nie utrzyma) a wy gracze zamiast podziekowac za to, ze jeszcze komukolwiek chce sie przy tym pracowac to jestescie wiecznie niezadowoleni i pierdolicie takie glupoty ze ja na miejscu Mortiisa dawno zamknalbym ten server w pizdu, zero wdziecznosci i ciagle spiny naprawde nie zachecaja nikogo do pracy - przemyslcie to...

Everlastek
22-04-2012, 23:02
Popieram autora tematu i jestem tego samego zdania.

Azielu$
22-04-2012, 23:06
Oczywiście, najlepiej zajebać focha i przestać robić najazdy, bo ktoś padł i ma pretensje. CZEBA MIEĆ WYJEBANE NA HEJTERÓW!!!!!! Róbta najazdy, hehe.

Sasa666
22-04-2012, 23:39
Widzicie...administracja się po prostu zachowuje jak dzieci. Nie bedzie najazdów - nie będzie tematu. Tu nie istnieją dyskusje - tu tematy się albo zamyka albo lepiej usuwa, żeby nie było spiny! See you - tak liżesz tyłek, a do tego wypowiadasz się w imieniu innych na co pewnie zgody nie miałeś :) Ten temat pewnie zostanie usuniety, bo jest tylko głupim płaczem o najazdy.

Viseq
22-04-2012, 23:55
Oczywiście, najlepiej zajebać focha i przestać robić najazdy, bo ktoś padł i ma pretensje.

dokladnie to samo chcialem napisac. swietna administracja sie fochnela na was ze placzecie o najazdy i juz ich nie bedzie bo tak jest najlatwiej XDDDDDDDD z tego co wyczytalem w tamtym temacie Sayto nie napisal, ze na 0 poziomie moze pojawic sie potwor z najazdu i tamten typ ma racje, niech precyzuja swoje wypowiedzi. Co do Sayto to sie nie wypowiadam bo zal;[

See You
23-04-2012, 01:01
dokladnie to samo chcialem napisac. swietna administracja sie fochnela na was ze placzecie o najazdy i juz ich nie bedzie bo tak jest najlatwiej XDDDDDDDD z tego co wyczytalem w tamtym temacie Sayto nie napisal, ze na 0 poziomie moze pojawic sie potwor z najazdu i tamten typ ma racje, niech precyzuja swoje wypowiedzi. Co do Sayto to sie nie wypowiadam bo zal;[

Ja pierdole ... Czy jak podczas 2 wojny swiatowej bombardowali wrogie panstwa to im mowili o tym przed atakiem? To jest ***** mac najazd a nie pare potworkow zeby gracze sie pobawili to jest wlasnie ta roznica... Najazd to niezapowiedziany[nie koniecznie, moze tez byc zapowiedziany] atak i nie wiem po chuj oni w ogole ostrzegaja... nigdzie nie jest napisane, ze musza ostrzegac ***** ogarnijcie troche..

[sr za chujowe porownanie troche ale odnosnika w tibi nie znalazlem xd]

A co do tego ze sie fochneli, bo co ***** robia najazdy - placz nie robia - placz wiec ***** nic dziwnego ze im sie odechciewa sam bym wyjebal lache na to...

btw. tak spinacie dupe, a czy ktos z was cos zrobil zeby ten server utrzymal sie choc 1 dzien dluzej? Pomaga ktos? :[ Bo poza placzem i masowym wicepsBotem to ja tu zadnego wkladu graczy w server nie widze

Demon
23-04-2012, 10:19
dobra inicjatywa ze strony See You, ale czy to pomoże to nie wiem, czekajmy, jestem pewny, że Magik odpiszę

Okey
23-04-2012, 11:06
Płaczą od zawsze, tylko administracja nie umie sobie z tym radzić i jedyne co potrafią zrobić to zajebać focha XD Trochę dziecinna zagrywka ze strony autora tamtego tematu jak i magika - jak na moje mogą nie robić najazdów, nawet nie pilnować botów, łaski nie robią, po to są i nikt ich nie będzie prosił, żeby nadal to robili ; o

_
ps. Czy to wy macie zachęcać nas do gry, czy my was?: o

Adachi.D
23-04-2012, 11:11
Gorzej niż dzieci... Pozdro ! Nie róbcie update, bo krytykujemy zachowanie jakiegoś Sayto. Żenua ! Sami sobie szkodzicie ! Ale to i tak my gracze musimy się starać o to by zachęcać graczy do gry. Macie nas w dupie - ja was też mam w dupie. Coraz bardziej przekonuje się do tego, że Mortiis do końca olał serwer bo wyższe stanowiska w grze mają jakieś hmm (bez urazy) dzieci, które łapią focha za pokazanie prawdy.
@BOOnko coś tam.
Ja im dupy lizać za ich błędy nie będę. To najgorsze posunięcie administracji... Foch, żałosne :(

Xzaz!t
23-04-2012, 11:12
Ja pierdole ... Czy jak podczas 2 wojny swiatowej bombardowali wrogie panstwa to im mowili o tym przed atakiem? To jest ***** mac najazd a nie pare potworkow zeby gracze sie pobawili to jest wlasnie ta roznica... Najazd to niezapowiedziany[nie koniecznie, moze tez byc zapowiedziany] atak i nie wiem po chuj oni w ogole ostrzegaja... nigdzie nie jest napisane, ze musza ostrzegac ***** ogarnijcie troche..

Porównanie pixeli z II Wojną Światową- mistrzostwo, nie ma co :o

Jak dla mnie najazd i cała to tibia jest po to, żeby gracze się pobawili- i to jest właśnie ta różnica.

Nigdzie też nie jest napisane, że po podarowaniu koperty(nie wnikam), zostaje przywrócona usunięta postać za cave bot'a :confused:

Co do najazdów, tak pier*** sobie focha i wywyższajcie się nad innymi!
Good idea!

KaZeK
23-04-2012, 11:53
Ja się nie podpisuje pod ten temat, gdyż tamten użytkownik stracił tak pokaźną sumę pieniędzy, wręcz nie da się tego opisać.. Jego psychika ucierpiała, morale spadły, a w jego domu panuje chaos i anarchia z powodu 1 grosza..

Administracja powinna oddać mu tego SL'a gdyż postąpiła wręcz karygodnie stawiając potwora bez uprzedzenia w czasie kiedy był NAJAZD!

Bez odbioru.

#down
Tak jest! Przynajmniej nasz przyjaciel odzyskał swojego SL'a! Modły zostały wysłuchaneeeeee!!! DZIĘKI MAGIK :****

Magik
23-04-2012, 12:00
Ja "zajebalem focha" w swoim imieniu - wiec nie oskarzajcie calej Ekipy.
To jest smiech na sali... Cokolwiek sie zrobi, zawsze bedzie zle. Sadze, ze Sayto takze nie bedzie mial juz ochoty robic najazdy - przynajmniej przez jakis czas.
Reasumujac: po co mam sie starac, tracic dodatkowy czas, skoro Wam i tak i tak bedzie zle? Pogodzilem sie juz z tym, wiec mozecie dalej na mnie jechac jaki to jestem zly, okropny i dziecinny.

PS. Oddalem mu tego SL'a...

#Adachi.D
Pisalem juz, ze update robia te osoby, ktore maja do tego dostep - ja sie do nich nie zaliczam... A w poprzednim temacie wyrazilem tylko swoje zdanie, ale sadze, ze reszta Ekipy takze nie jest tym zmotywowana, aby Wam uprzyjemnic gre na serwerze. ;)

yakapushi2
23-04-2012, 12:04
Jak najbardziej popieram ten temat. Dlaczego to przez jednego pionka który padł na najezdzie i stracił 100 cc reszta graczy ma cierpieć ? Jak ma jakis problem to niech wcale nie gra a nie pisze głupie tematy. To tak jakby ktoś mu haknał postać i co też napisałby do administracji że chce zwrotu wartości tego co stracił ?? Graydon2 obudż się w końcu bo tak jak inni gracze jesteśmy tylko pionkami w tej grze. !!!!! Nie chcesz to nie graj ale nie szkodż innym. Padłeś twoja sprawa,straciłeś tylko 100cc.Ale na drugi raz nie zaśmiecaj forum swoimi bzdurnymi tematami i nie obrażaj innych.

Adachi.D
23-04-2012, 12:32
Tak, Magik próbujesz teraz zgrywać bohatera bo mu sl dostałeś ? Kolejne żałosne posunięcie... Przecież chodzi o złe poinformowanie, a nie sl'a. Sam poszkodowany napisał, że ma go w dupie. Gratuluje, róbcie tego upa, bo marnie widzę kolejne miesiące tego czegoś.
@edit
Teraz widać jak słowni są użytkownicy forum, liżecie dupe administracji, a na dobrą sprawe gówno w zamian dostajecie, pozdro ! Oby tak dalej.

Kingpin.
23-04-2012, 13:22
Kim Ty w ogóle jesteś że piszesz coś za mnie, jak dla mnie mogło by nie być najazdów więc ja nie przepraszam nikogo, pis youuuuu

Graydon2
23-04-2012, 13:39
Dzięki Sayto za naprawienie tego błędu. Jakbyś oddał wtedy, to by tematu nie było i całej sprawy, bo pisałem Ci, że chodzi mi tylko o uregulowanie "długu" i przyznanie się do błędu.

Temat nie był skierowany przeciwko najazdom, tylko przeciwko jednemu wyjątkowi. :) W du*ie mam Waszą opinię gimbusy bez życia, na najazdach życie się nie kończy, a porównanie do II WŚ - pomyśl, czy było na miejscu :D

Assassin Mateusz
23-04-2012, 13:49
Dzięki Sayto za naprawienie tego błędu. Jakbyś oddał wtedy, to by tematu nie było i całej sprawy, bo pisałem Ci, że chodzi mi tylko o uregulowanie "długu" i przyznanie się do błędu.

Temat nie był skierowany przeciwko najazdom, tylko przeciwko jednemu wyjątkowi. :) W du*ie mam Waszą opinię gimbusy bez życia, na najazdach życie się nie kończy, a porównanie do II WŚ - pomyśl, czy było na miejscu :D

Wyzywasz od gimbusow, a zakladasz temat, bo padles... Gratuluje pomyslu, jak dla mnie to nie powinien dostac tego sl'a, ale skoro mu daliscie i zamknie w koncu ryj to spoko.

Sciex
23-04-2012, 13:50

Nie napisal bo nie bylo takiej potrzeby, BYL NAJAZD! Przeciez nie bedzie pisal gdzie, kiedy i jakiego potwora chce postawic:confused:

@edit
Teraz widać jak słowni są użytkownicy forum, liżecie dupe administracji, a na dobrą sprawe gówno w zamian dostajecie, pozdro ! Oby tak dalej.

Tak jak See You napisal "btw. tak spinacie dupe, a czy ktos z was cos zrobil zeby ten server utrzymal sie choc 1 dzien dluzej? Pomaga ktos? :[ Bo poza placzem i masowym wicepsBotem to ja tu zadnego wkladu graczy w server nie widze"+ tibia auto, bic trainer, blackd itd. To jest pomoc? Ja za taka pomoc to bym podziekowal jak Magik.

#t

Takim tematem na pewno nie przekonacie ekipy do ponownego robienia najazdow:( Jest to przykre ale prawdziwe iz nie umiecie nawet docenic tego ze Sayto zrobil najazd dla 15+ osob i to w dodatku o 2 w nocy.

Ja mam wyjebke w te najazdy, nie chca niech nie robia, nikt mi laski nie bedzie robil...
Prawda jest taka, ze na najazdach zyskuja tylko h lvle, bo nawet jak robia najazd w przedzialach lvlowych to i tak z takiego kinga chuj poleci, a juz z Omena moze, ale 200lvl go nie ubije ;] Wiec i tak tylko h lvle by ucierpialy, a jak wiadomo im nic nie zrobicie= najazdy jak byly, tak beda i wszyscy o tym wiedza, wiec nie wiem po co straszycie :)

Jak dla mnie najazdy sa po to zeby sie pobawic a nie zarobic, takie jest moje zdanie:)

Soi
23-04-2012, 13:59
Ja mam wyjebke w te najazdy, nie chca niech nie robia, nikt mi laski nie bedzie robil...
Prawda jest taka, ze na najazdach zyskuja tylko h lvle, bo nawet jak robia najazd w przedzialach lvlowych to i tak z takiego kinga chuj poleci, a juz z Omena moze, ale 200lvl go nie ubije ;] Wiec i tak tylko h lvle by ucierpialy, a jak wiadomo im nic nie zrobicie= najazdy jak byly, tak beda i wszyscy o tym wiedza, wiec nie wiem po co straszycie :)

Dragon Slash
23-04-2012, 14:18
Nareszcie jakiś mądry temat :-0

Popieram autora ;o

KaZeK
23-04-2012, 14:25

No, tu się zgodzę.. Nikt Ci laski nie będzie robił :)

Zyskają hlvle? B* please. Brałeś kiedykolwiek udział w takowym najeździe? Szansa że coś spadnie wynosi ok 1:10.. Nie od dziś wiadomą sprawą jest to że postacie z większymi poziomami doświadczenia będą biły silniejsze potwory, co równoznaczne jest z tym że będą mieli lepszy loot.

Nareszcie jakiś mądry temat :-0

Popieram autora ;o

Super post!

#down
Nie tylko jemu przeszkadzało :) Jakby tylko On miał z tym problem to by tego nie zmieniali, tak? Trochę myślenia...

HpX3
23-04-2012, 14:25
Omg jakis dzieciak załozył temat ze padł przy depo wszyscy go zhejcili ale magik i tak strzelił focha. W sumie najazdy nie są mi do niczego potrzebne , jednak sam fakt ze jak jeden debil cos zawetuje to odrazu jest to wprowadzone w życie. Podobna sytuacja miała się z Zarexem któremu przeszkadzał exp za taski do odrazu po jego interwencjii dojebali ze od 100 ptk mniej expa i kasy wpada.
Administracja chyba czyta tylko pierwszy post tematu ....

See You
23-04-2012, 14:47
Kim Ty w ogóle jesteś że piszesz coś za mnie, jak dla mnie mogło by nie być najazdów więc ja nie przepraszam nikogo, pis youuuuu

Przeciez wyraznie napisalem logicznie myslacych graczy no nejmie ebany :cool:

Porównanie pixeli z II Wojną Światową- mistrzostwo, nie ma co :o

Chodzilo o slowo najazd kumasz? A nie to gdzie to sie ma znajdowac tibia czy inny syf najazd to najazd ja pierdole xd

Graydon2
23-04-2012, 15:07
Niektórzy się tu tylko pogrążają :D Naprawdę uważacie, że nie będzie robił najazdów tylko przez mój temat? Po prostu mu się nie chce, ma Was w dupie tak samo, jak miał mnie, ale że temat trafił na forum publiczne, to oddał to, co powinien ;)