View Full Version : egzamin gimbazjalny
jakie macie odczucia? human moim zdaniem prosty byl nawet a co jutro i pojutrze to edytuje xd
sprawdzilem polski all dobrze a z wosu i his 4 bledy - gitarka
krzyzacy, kamienie na szaniec i kroniki dlugosza i anonima XD
a Ty?
Emiluwa .
24-04-2012, 15:01
no human prościutki ale z wosem i historią były problemy :D
jakie dałeś argumenty do rozprawki? :p
ja dałem krzyżaków, potop, biblię :D
1 blad polski, 3 bledy historia i wos.
Całość prosta, mam nadzieje że jutro też będzie tak "łatwo".
wos 1 blad
historia 3/4
polski troche gorzej 4 bledy
jutro to juz bedzie porazka na maksa
a czwartek to banalnie xd
Kamilio 2.0
24-04-2012, 16:28
Zrobiłem test z historii 5 błędów, wos 2 błędy, a polski 5 blędów, więc myślę, że jest git
lol sonik nob 3 klasa gimbazy myslalem ze starsze guwno z ciebie
slyszalem ze wy wgl w tym roku mieliscie jakies tam inne te testy ta?xd moze jest ktos kto nie zdal rok temu i wie jakie byly wczesniej i ma porownanie z ktorymi ciezej?XD ja teraz tylko mature i siema alivederczi roma jade na bahama
Kaziu Extreme
24-04-2012, 16:41
Wos hipa i polak dzisiaj, a jutro matma i osobno biola chemia i fiza tak? To zjebanie XD
Wos hipa i polak dzisiaj, a jutro matma i osobno biola chemia i fiza tak? To zjebanie XD
I gegra ;o
Polski chyba lajt, a historia i wos w trudny nowy ;d
Adachi.D
24-04-2012, 17:33
@Viseq
Rocznik 96 jest rocznikiem eksperymentalnym.
@top
Ja tam mam wyjebane w te skurwiałe testy... Koło chuja mi to lata, co będzie to będzie. Jedno jest pewne - nowy system nauczania, nowe testy = łatwe testy dla pierwszego eksperymentalnego roku. Ja pisałem je teraz, ponieważ jebłem kibla w 1gim. Human, zjebany na maksa, polak, wydawał mi się łatwy, wyjebałem zajebistą rozprawkę, musiałem pisać w brudnopisie.
siema wszystkim gimbom, sprawdze sobie później te testy, ale słyszałem, że ponoć łatwe :) jak ja pisałem to polski też miałem łatwy, potem przyszedł mat-fiz i kompletnie się zawiodłem ;c
powodzenia na reszcie!
Domcio Old
24-04-2012, 18:34
wyjebałem zajebistą rozprawkę, musiałem pisać w brudnopisie.
XD brudnopis nie jest sprawdzany ; DD ,chyba ze teraz wprowadzili ze jest w co watpie ;d
Lagga v3
24-04-2012, 18:56
XD brudnopis nie jest sprawdzany ; DD ,chyba ze teraz wprowadzili ze jest w co watpie ;d
od zawsze gimbie jak napisałeś proszę o sprawdzenie brudnopisu to ci sprawdzali więc nie pierdol
powodzenia jutro gimbusy , HEHE
http://i43.tinypic.com/ohomjb.png
.Animal.
24-04-2012, 19:22
Powodzenia tam jutro wszystkim :).
Kamilio 2.0
24-04-2012, 19:27
@2x up
Hahaha zajeb*ste.
@topic
Wypowiadałem się.
Ogólnie chcę napisać na ile się da, do technikum już chyba się dostaje.
.Animal.
24-04-2012, 19:30
Teraz z technikum taka prawda jest że z małą ilością punktów Cie przyjmą potrzebują po prostu ludzi na dany dział i tyle.
Patryk1551
24-04-2012, 19:54
Teraz z technikum taka prawda jest że z małą ilością punktów Cie przyjmą potrzebują po prostu ludzi na dany dział i tyle.
Do nas do technikum było 30 pkt, to z samych ocen można iść, ale wiadomo, że sporo osób się wykruszy.
#top
powodzenia gimbusy xD
Adachi.D
24-04-2012, 20:01
Dzienki za powodzonka studenty i inne zwieżontka ! ;*
wyjebałem zajebistą rozprawkę, musiałem pisać w brudnopisie.
nie odjebaj tak na mature bo na maturze ci nie sprawdza, nie wiem jak z egzaminem ja bynajmniej nie mialem sprawdzanego gdybym pisal w brudnopisie
powodzenia;]
Gimby wychodzą z ukrycia.
Nie gl
Emiluwa .
24-04-2012, 20:20
z polaka 2 błędy - jestem bardzo zadowolony, rozprawkę napisałem, mam nadzieję, że dobrze :D
wos/historia dla mnie w chuj trudna, od zawsze na ściągach, musiałem w większości strzelać :x
~20 pkt z wosu ;[
Human, zjebany na maksa, polak, wydawał mi się łatwy,
yyy :confused::confused::confused:
Domcio Old
24-04-2012, 22:12
od zawsze gimbie jak napisałeś proszę o sprawdzenie brudnopisu to ci sprawdzali więc nie pierdol
Gimbie Na arkuszu jest napisane "BRUDNOPIS NIE BEDZIE SPRAWDZANY"a jesli tak jest napisane to nikt ci go nie bedzie sprawdzac...
Adachi.D
25-04-2012, 11:40
Gimbie Na arkuszu jest napisane "BRUDNOPIS NIE BEDZIE SPRAWDZANY"a jesli tak jest napisane to nikt ci go nie bedzie sprawdzac...
Gówno wiesz, więc sie nie wypowiadaj... Jeżeli napiszesz aby brudnopis został sprawdzony, tak się stanie xD
Krulowiec
25-04-2012, 11:51
Gimbaze skończyłem rok temu, strasznie srałem, że się nie dostane do szkoły, ale moi znajomi, którzy ledwo wyciągali dwóje dostali się do LO ( drugiego w mieście ) jeżeli szkoła będzie miała mało osób na dany kierunek to musi zapełnić jakimiś półgłówkami. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie wynieśli nic z gimbazy a chodzą do LO - matura na pewno będzie udana :)
Kingpin.
25-04-2012, 12:20
Gówno wiesz, więc sie nie wypowiadaj... Jeżeli napiszesz aby brudnopis został sprawdzony, tak się stanie xD
W dupie byłeś brudnopis gównem wymazany widziałeś.
matma tez latwa wszystkie zadania zrobilem ale cos mi nie wyszlo w tym z trapezem i porobilem jeszcze glupie bledy XD
reszta calkiem chociaz zjebane niektore byly : /
@down
nasz rocznik jest nowym, probnym wiec sie nie dziw ze daja latwe :D
.LOGEST.
25-04-2012, 12:42
Nie wiem jakie Wam teraz testy dają, że macie jedynie po 2/3 błędy wszyscy, 3 lata temu przeciętnie było w klasie 25-43pkt/50pkt.
Dlatego też odczuwam wrażenie, że piszecie testy dla ludzi/dzieci mocno zacofanych .
przyroda w miare ale matma latwa. cos mi sie troche pojebalo z trapezem i jeden glupi blad zrobilem, zle odpowiedz napisalem w zadaniu z doniczkami :<
polak 15pkt-20 z testu to jest minimum
hista nieco gorzej
Vernereq
25-04-2012, 15:58
matma easy, polak easy, historia srednio, przyrodnicze zjebalem calkiem
63% - Historia & WoS
80% - Język Polski
93% - Matematyka
66% - Przyrodnicze
Nie tak źle chyba :D
Blok humanistyczny obydwa testy na ponad 90 %.
Sama matematyka średnio, po sprawdzeniu ok. 80 %.
Przyrodnicze mnie zagięły. 70%+.
beka z tych testów
historia i wos - 1 błąd
polak zamknięte - 2 błędy
matma otwarte i zamknięte - 1 błąd
z przyrodniczego nie wiem nie sprawdzałem ale parę błędów jest. Jutro niemiecki też pewnie prosty bo trzeba pokazać jaka to reforma dobra i jak to się poprawił poziom egzaminacyjny : D
Ten angielski to jakas porazka...
Latwiejszego to chyba nie mogli zrobic
@down
zalezy dla kogo :x
Emiluwa .
26-04-2012, 13:26
podstawowy to tak, ale rozszerzony nie był juz taki łatwy :D
Podstawowy angielski - banał.
Rozszerzony troszke trudniejszy, liczę na 80%+.
@Krulowiec Dzięki za pozdro ! :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.